Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי עין על המגאן הידני הקצר 3 דלתות 2005.מעניין אותי במיוחד האמינות שלו ואם יש לו מחלות מיוחדות,תודה למשיבים.

פורסם

מבחינה מכנית מדובר בדיוק כמו כל רנו מגאן II דור ראשון שהחל מ - 2004.

בחיפוש בפורום תמצא הרבה חומר על אמינות / מחלות וכו'.

ההיבט היחיד כמעט בו יש שינוי לדגם ספציפי זה הינו שהרכב בעל 2 דלתות ענקיות וכבדות. מנגנון החלון החשמלי - מנוע , קליפסים,

כבלים, מסילות וכו' עלולים להתעייף ולכשול ביתר תדירות מהדגם הרגיל.

פורסם

תבדוק טיימינג - אחת ל90KKM או 4 שנים.

תבדוק מצב שסתומי לחץ בגיר - אלא אם כן זה ידני אז תבדוק את הדברים הרגילים - מצב קלאץ' למשל, העברת הילוכים חלקה (שמן גיר).

קורא הכרטיסים בדגמים האלה היה עם תקלה ידוע של חוסר יכולת כיבוי מנוע במידה ושלפת את הכרטיס בזמן שהמנוע פועל - תוודא כשאתה במוסך שזה לא קורה לך.

סלילי הצתה - אם יש לך יכולת להחליף לחדשים ישר במעמד הרכישה - אולי כדאי לעשות את זה.

כל השאר - הדברים הרגילים שצריך לבדוק בכל רכב.

החלפת נורת דרך בפנסים של הרכב הזה נחשבת לסיוט - בפועל, הרבה יותר קל ופשוט מרוב הרכבים שאני הכרתי עד היום רק שהגישה היא פשוט - מתסכלת :-D (מאחורי בתי הגלגלים).

תבדוק שהפנסים לא דורשים ליטוש - מה שכן, זוג פנסים חדשים (לא מפירוק, חדשים) כולל עבודה 600 שקלים אצל בני דודינו - לא נורא בהתחשב בעובדה שמדובר בפנס עם עדשה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תבדוק טיימינג - אחת ל90KKM או 4 שנים.

תבדוק מצב שסתומי לחץ בגיר - אלא אם כן זה ידני אז תבדוק את הדברים הרגילים - מצב קלאץ' למשל, העברת הילוכים חלקה (שמן גיר).

קורא הכרטיסים בדגמים האלה היה עם תקלה ידוע של חוסר יכולת כיבוי מנוע במידה ושלפת את הכרטיס בזמן שהמנוע פועל - תוודא כשאתה במוסך שזה לא קורה לך.

סלילי הצתה - אם יש לך יכולת להחליף לחדשים ישר במעמד הרכישה - אולי כדאי לעשות את זה.

כל השאר - הדברים הרגילים שצריך לבדוק בכל רכב.

החלפת נורת דרך בפנסים של הרכב הזה נחשבת לסיוט - בפועל, הרבה יותר קל ופשוט מרוב הרכבים שאני הכרתי עד היום רק שהגישה היא פשוט - מתסכלת :-D (מאחורי בתי הגלגלים).

תבדוק שהפנסים לא דורשים ליטוש - מה שכן, זוג פנסים חדשים (לא מפירוק, חדשים) כולל עבודה 600 שקלים אצל בני דודינו - לא נורא בהתחשב בעובדה שמדובר בפנס עם עדשה.

אשמח להמלצה על מקום לרכישת פנסים...

פורסם

אני צריך לעדכן את ה"בלוג" שלי על המגאן 2008 האמת כי עשיתי לה ליטוש פנסים (ניסיתי בעצמי והמצב היה עגום מידי) בכפר קאסם והם יצאו פשוט חדשים! המחיר היה 180.

הוא גם הציע לי את האפשרות של פנסים חדשים ב600 שקלים - חדשים מהניילון הכוונה.

אם אתה נכנס לקאסם - אתה עובר את הכיכר הראשונה (פרטנטר ופארק סיבל מימינך) - עובר את הכיכר השניה - עובר את תחתנת הדלק - מיד אחרי בנק דיסקונט והטמבור מצד ימין אתה תראה עסק לפנסים ומראות - אצלו.

אני חושב שהוא קורא לעצמו פנסים ומראות קאסם או משהו כזה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי רכב כזה אך 5 דלתות, אמין מאוד, חיסכוני מאוד בדלק, ואפילו הפלסטיקים נשארו עמידים ובמצב חדש.

הרכב אצלי 3.5 שנים ומאוד מרוצה, ממליץ בחום.

ד"א בשנים אלו הטיימינג כל 5 שנים או 120000 ק"מ ולא 90000

פורסם

תודה על המידע,נראה חיובי בינתיים.מקווה בקרוב לראות את הרכב,בינתיים הידניות שבתקציב בעלות קמ גבוה.אם כל השאר בסדר ייתכן ואעבור לרנו.מפחיד קצת הסיפור שהופיע בתכנית הטלוויזיה הבריטית על החלפת הנורות במגאן אבל חוויית הנהיגה במספר דגמי רנו זכורה לטובה.

• תוכן חדש...