Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל כך נכון, אני על כביש 2 כמעט כל יום בשני הכיוונים, ותמיד לפני המצלמות יש האטה/בלימה/סטייה מסוכנת, לא פעם בלם רכב מלפני בחוזקה ממש על המצלמה, כמובן שזה גורר אותי לבלום ולהאט יותר ממה שהוא בלם וזה שאחרי בולם יותר ממני, וזה שאחריו יותר.. וזה כלכך מסוכן, הרבה יותר מסוכן מלנסוע בכביש הזה 110- 120.

פשוט מסחטת כסף נקודה. ומספיק למכור לנו סיפורים על הצלת חיי אדם, כי בכבישים מסוכנים באמת, עם נתיב לכל כיוון ועקיפות מסכנות חיים, על פס לבן, לא ראיתי אפילו מצלמה אחת רק לחשוב שבכסף הזה יכלו להפעיל מסוקים או אפילו להעלות מצלמות על בלונים בכבישים האדומים, כדי לתפוס באמת את מי שמסכן חיים. הבעיה שיש אחד שתיים כאלה גג ביום אז זה לא משתלם כלכלית.

עוד פעם חוזרים על זה ?

כשטוחנים חיטה יוצא קמח, כשטוחנים מים נשארים עם מים.

היום, בבוקר מוקדם נסעתי לשרון על כביש 2, וכל התנועה הדלילה נסעה על 100-110 קמ"ש, וכנראה שפחד המצלמות עושה את שלו, ופשוט אף אחד לא עקף אותי.

בנסיעות האחרונות שלי מחוץ לעיר זה מורגש יותר ויותר.

אם אף אחד לא יעבור על החוק המצלמות האלו לא יפיקו ולו גם שקל אחד בודד, אז מה כלכלי כאן ?

שלחתי מכתב מנומק היטב לחברי כנסת רבים בנוגע להעלאת מהירות הנסיעה בכבישים מתאימים, אף אחד לא טרח לענות לי.

כמה צפוי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
רוצה להתווכח על זה?

הפריפריק (כביש הטבעת) של פאריז, כביש בסגנון של איילון עם מהירות נסיעה מוגבלת ל 80 קמ"ש (כן, שמעת טוב, אפילו לא 90), ומליון מצלמות מהירות.

מאוד פופולארי להגיד שבארץ ככה ובאירופה הכל ורוד - אבל מה לעשות שזה לגמרי לא מדוייק?

שכחת לציין שהכביש הנ"ל עמוס במרבית שעות היום בצורה שלא מאפשרת הגעה ל 80 ק"מש, וד"א כולם בצרפת נוהגים עם ניווט + תוכנות המזהירות אותם על אמצעי אכיפה בדרך, ניידים ואו נייחים, שלא לדבר על השלטים הברורים אשר מתריעים על אכיפה בדרך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
זו הפואנטה. ככה מצילים חיי אדם.

אני יודע שאתה ציני, וזה מה שעצוב במדינה הביזיון שלנו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני יודע שאתה ציני, וזה מה שעצוב במדינה הביזיון שלנו.

מילא הבזיון, ידוע לנו שכסף מעוור עיני חכמים ומזמן המטרה של נבחרי הציבור (שנבחרו בגללנו) היא לעשוק אותו.

אבל למה?

למה לעזאזל אני לא מצליח להבין למה!

למה לא כולם מתאגדים יחד ומחרימים. למה אנחנו אוהבים לזבל לקשקש ולהתבכיין ולעשות כלום!

למה לקנות רכב חדש? פאקינג תתאפק שנה!! לא תמות , רק תרוויח דגם חדש יותר ומחיר אטרקטיבי יותר

למה לתדלק בתחנות הגדולות!

למה לקנות מוצרים של שטראוס או עלית! למה לתת להם שיעשו מאיתנו בדיחה!

למה אנשים במדינה שלנו לא מסוגלים להתאפק!

למה לקנות דירות חדשות! אל תקנו תחכו בסבלנות! חכתם כבר כמה שנים . תחכו עוד למען מטרה טובה יותר שגם תחסוך לכם!

אני לא מבין מה זה הבורות הזאת למלמל לעצמנו משפטים על המדינה והתנהלותה אבל מצד שני כמו גולם להמשיך כאילו כלום!!

מדובר על חסכון של המון המוון כסף!

אני באופן אישי לא קונה כבר למעלה מ 4 חודשים מוצרי שטראוס עלית.

מת לא קנות רכב חדש - לא קונה!!!

גר בשכירות והייתי מתוכנן לרכוש דירה בסוף השנה- לא קונה!!

הבעיה היא שבודדים כמוני לא יגרמו לזה לקבל משמעות . הרוב הוא זה שדופק לאנשים כמוני שרוצים שינוי!

דייי להיות אדיוטים!! רשימות המתנה להזמנה של רכב 4 חודשים!!!??

רכישת דירות חדשות במחירים מרקיעי שחקים!!! מה עובר עליכם אנשים!! תתאפקו !!!

• תוכן חדש...