Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בגולף GTI MK5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה תמונות, האוטו באמת נראה טוב, וה18" נראים מאוד מרשמים.

הפנסים האחוריים לטעמי ממש מכוערים, גם את סמל ה GTI לא אהבתי, הייתי מוריד אותו ושם אחד מקורי.

אגב, ה HU הוחלף (או שהיא הוזמנה עם מערכת אחרת), כי זה לא ה HU שהגיע עם שאר ה 06.

החל ממודל 2007 או 2008 המערכת שהגיע עם הרכב היא אותה מערכת רק עם כפתורים כסופים ותמיכה ב-MP3.

גם לי יש גולף דור 5 שנת 2006 והמערכת המקורית התקלקלה ובמסגרת האחריות שידרגו לי למערכת כמו בגולף בתמונות כלומר תמיכה ב-MP3 וכפתורים כסופים.

איזה כייף לי :)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחלה תמונות, האוטו באמת נראה טוב, וה18" נראים מאוד מרשמים.

הפנסים האחוריים לטעמי ממש מכוערים, גם את סמל ה GTI לא אהבתי, הייתי מוריד אותו ושם אחד מקורי.

אגב, ה HU הוחלף (או שהיא הוזמנה עם מערכת אחרת), כי זה לא ה HU שהגיע עם שאר ה 06.

גם אני לא הבנתי למה ה-GTI באדום.. מאיזה GTI שלפו אותו בכלל?

וכפי שרשמתי בלילה הפנסים נותנים מראה שמאוד אהבתי מקסימום נחליף,

יש לי גם אנג'ל אייז שאני לא מרכיב כי אני רוצה לשמור על הרכב מקורי.

המערכת הוחלפה לחדשה, וגם יש יציאת AUX.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

גם אני לא אהבתי את הפנסים האחוריים.

לדעתי דווקא בשחורה פנסים אחוריים אדומיים מהווים קונטרסט מושלם.

זו לא המערכת המקורית שבאה ב06, מצד שני גם לא הגיעה שליטה מההגה ב06 , כך שכנראה הבעלים הקודם ביצע הסבה כלשהי.

בקשר ל5 דלתות, הבעיה העיקרית היא שדה הראייה המתקצר (לצדדים וכמובן שמאלה ואחורה) . הדלתות הקדמיות ב3 דלתות פשוט ענקיות (וכמובן החלונות).

החסרון הוא יציאה החוצה מהאוטו בחניות צפופות.

לפי הצמיגים -הבעלים הקודם של הרכב הוא מכוחותינו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שהייתי אצל רון לפני כמה ימים הוא גילה שיש תקלה בואג קום על משאבת דלק.

עכשיו לפעמים בלחיצה הרכב פתאום נכנס לכמו SAFE MODE ולא נותן לעבור את ה3000 סל"ד.

הבנתי שבדר"כ הסיפור הוא כוסית משאבת דלק, קרה למישהו המקרה הזה של הסייף מוד?

להחליף כוסית או משאבה קומפלט?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אם היתה נפרצת הכוסית היית מגיע לרון על גרר.

זו הבעיה כשאתה רוכש רכב משופר, לך תדע מה עבר עליו. מומלץ לא להקל ראש בבעיה ולטפל מיידית כי בגלל מבנה הזרקת הדלק הישירה, בעיה במשאבת דלק שתגרום לקפיץ לפרוץ את הכוסית יכולה לפוצץ לך את הקאמשאפט ומשם הדרך לקטסטרופה מאוד קצרה.

מה רון אומר שלדעתו הבעיה?

אצלי הפריצה של ה PCV גרמה לערימה של תקלות במחשב הרכב ולרכב לנסוע כמו עגלה בלי סוס , החלפת השטות הזו סגרה את הסיפור. יש לציין שרון איבחן זאת כבר בטלפון .

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שהייתי אצל רון לפני כמה ימים הוא גילה שיש תקלה בואג קום על משאבת דלק.

עכשיו לפעמים בלחיצה הרכב פתאום נכנס לכמו SAFE MODE ולא נותן לעבור את ה3000 סל"ד.

הבנתי שבדר"כ הסיפור הוא כוסית משאבת דלק, קרה למישהו המקרה הזה של הסייף מוד?

להחליף כוסית או משאבה קומפלט?

הרכב מצוייד בשתי משאבות דלק אחת משאבת דלק לחץ נמוך והשנייה לחץ גבוה לכן השאלה מהו קוד התקלה שהופיע.

לידיעתך בוצע ריקול או תיקון שקט הקשור למשאבת הדלק הטבולה במיכל הדלק ברכבים שטופלו במוסך מורשה הייבואן לכן שווה לבדוק האם הרכב עבר ריקול.

אצלי בוצע הריקול בתקופת האחריות במוסך מורשה צ'מפיון בני-ברק.

איזה כייף לי :)

פורסם

מנסיון - אין כל תיעוד לריקול ,כלומר הוא לא ימצא קבלות או חשבוניות.

הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להכנס למוסך מורשה ולבדוק לפי מספר השילדה האם קיימים ריקולים פתוחים עבור הרכב.

זה מה שעשיתי כששמעתי שיש ריקול על סלילי הצתה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...