Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה רציתי כלב [ואבא הביא...]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען האמת, לא בדיוק כלב, בוקסר

לא סתם בוקסר, אלפא רומאו בוקסר

146 בוקסר צנועה וחמודה, חיה הולכת ונכחדת.

ממש רציתי להציל, מודה, זה בעיקר בגלל הצליל.

לא נוסעת מאוד מהר, אבל אפילו בעמידה בפקק , היא מגרגרת בענק.

תיכננתי ודיברתי, המחיר מגוחך, רק צריך לסדר נזילה, טיימינג וקדימה.

אבל כמה שהיא לא מהירה, אני איטי יותר.

היא נמכרה , נאלצתי לוותר.

הייתי קצת עצוב, אך מישהו- מסתבר, היה עצוב-אפילו יותר.

יללות, יללות מה מסתבר? ילד לקח חתול.. והסבא ויתר.

את החתול לקחתי, את משפחתו חיפשתי- לא נרשמו דורשים.

וכך סיימתי, עם גור חתולים.

וכעת בבית- לא ישנים .בלילה הוא בוכה וגם עושה צרכים.

חשבתי על בוקסר עם קצת נזילות, חשבתי שעלות חלפים תפריע בלילות.

הגעתי לגור עם נזילות, וגם הוא לא נותן לישון בלילות.

במקום מכונית מחמד, חיית מחמד.

במקום להתייעץ עם באגירה בפורום שיפורים, לשאול אותו- על בעלי חיים.

למה הוא לא רוצה לעשות צרכיו בארגז? בגלל החול הקריסטלי? זו צרה יותר גרועה מצבע מטלי?

האם החלפת החול לרגיל תעזור? מה עוד צריך כדי לחנך? אפילו אלפא ישנה זה פחות מפרך.

כמה רציתי בוקסר ובסוף הבאתי לי חתול קטן. קרה לכם? בניגוד לכל תיכנון? מה עושים עם צרכים? הצילו.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

LOL :-)

דבר ראשון, אם עוד לא יישמת, ביקור אצל הוטרינר לבדיקה כללית וחיסונים בהתאם לגיל.

חסרים פרטים לגבי בעית הצרכים.

הוא לא עושה בכלל? אם הוא מאוד צעיר יכול להיות שהוא צריך עזרה, וזה דורש קצת ידע ומוכנות לטיפול.

הוא עושה אבל לא בארגז? אפשר לנסות להחליף את החול בגזרי עיתונים לפני שרצים לקנות חול מסוג אחר או שאולי הבעיה של היא בכלל להכנס ולצאת מהארגז....

בקיצור, פרטים לגבי הגיל והבעיה יעזרו.

אם אינך יודע בן כמה הוא, חזור לטיפ הראשון.

פורסם

איזה רכב מייצג החתול ?... אני שובר את הראש ,זה [פנדוב -חייב להיות כאן מסר סמוי !

או שזה באמת חתול ואין כאן אנלוגיה ?...

אל תגע לו בשפם אחרת הוא הוא יסבול מתת היגוי כמו קאווליר בסיבוב.

Gn'f'R

פורסם

הוטרינר עשה תילוע, שם אבקה נגד פרעושים, ומדרך האכילה, טען שכנראה נגמל לא מזמן. כנראה בן חודש?

רכשתי מימנו אוכל משחתי כזה של רויאל קנין בקופסת שימורים, ואחרי ביקור נוסף, גם אוכל קצת קשה יותר כי הוא משלשל.

למרות זאת, הוא עדיין משלשל. השקתי אותו בפיפטה במיים, היום לראשונה, שתה מים מקערה.

צרכים הוא עושה במחבואים מתחת לשולחנות, היכן שהגישה קשה, בדיוק כמו אלפא.

כשאני תופס בזמן, לוקח לארגז, אך הוא אינו הולך לשם ביוזמתו ובניגוד לחתולים מילדותי שלמדו מהר[היו חתולי פיאט].

היום החלפתי חול קריסטלי בחול חתולים מהסוג הישן ועוד מעט אחפש מזון גורים, בתקווה שיפחית השלשול. אם יש המלצות , אשמח. מניח שיש בסופרמרקט. אשמח לעצות.

עוד קצת התרשמות: גם הוא מגרגר,

אחרת מבוקסר אבל מגרגר. זינוק 0 ל 100 מהוסס אך כנראה ישתפר לאחר הרצה. יש כתם כתום קטן על האף- אולי חלודה.

כמו ב146 1.6 אין כוח אמיתי אך יש נשמה, בזמן מאמץ- עשיית צרכים, הוא עולה יופי בטורים ומילל בסל"ד גבוה.

ככה הוא מגיע למנתק הצתה- כלומר אני בא מהר ומעביר אותו לארגז.

שוב, אשמח לעצות ממבינים ולטיפים על אוכל לגורים. מבחן אמינות בהמשך.

פורסם

זה באמת חתול...?

כשהחתול שלי היה גור הנחתי עיתון ועליו חול (ים) עם הזמן הוא התרגל כי הייתי מרים אותו ורץ איתו לפינה

תוך כדי הוא עושה צרכים באויר.

כשהוא התרגל החלפתי את העיתון בארגז ולאחר תקופה את החול באבנים.

Gn'f'R

פורסם

פנדוב,ברצינות,אתה אחד הגדולים.

אך יש מצב שלפעמים תפסיק לדבר בשירים?

כל אחד שקורא וחושב לעזור,מתחיל להסס וישנם תהיות:

האם פנדוב באמת מחפש תשובה?או שמא אולי זוהי עוד אגדה?

במחשבה שנייה אל תפסיק לדבר בשירים,זה נחמד,זה מדליק ואפילו נעים.

רק אם באמת בתשובה חשקה נפשך,הסבר לנו זאת בשפה יותר ברורה.

ועכשיו אחרי שניסיתי לדבר ללא הצלחה בשפתך,אני חייב לציין שזה קשה עד נורא.

אז בואו נסכם,כל הקוראים,פנדוב אחד,אותו לא מחקים. 

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

למען האמת, מתאים לפנדוב, בעל הסימפטיה לרכבים של פעם, להפתיע אותנו עם רליאנט קיטן(kitten) - ואז קיבלנו גור חתולים עם נשמה של סוסיתא.

אבל פנדוב, אלפיסט ככל שיהיה, לא עושה עלי רושם של מזוכיסט,

ועם כל החיבה לאוכל, אפילו קצת ניהיליסט :wink:

קיטן? לא ברצינות,

יגואר X טייפ זו גם אפשרות.

ולעניין ה-146 עם מנוע 1.6 בוקסר, ניצלת. כמו שאומר חבר פורום אספנות הידוע בלשונו העדינה, חרא של אוטו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
הוטרינר עשה תילוע, שם אבקה נגד פרעושים, ומדרך האכילה, טען שכנראה נגמל לא מזמן. כנראה בן חודש?

רכשתי מימנו אוכל משחתי כזה של רויאל קנין בקופסת שימורים, ואחרי ביקור נוסף, גם אוכל קצת קשה יותר כי הוא משלשל.

למרות זאת, הוא עדיין משלשל. השקתי אותו בפיפטה במיים, היום לראשונה, שתה מים מקערה.

צרכים הוא עושה במחבואים מתחת לשולחנות, היכן שהגישה קשה, בדיוק כמו אלפא.

כשאני תופס בזמן, לוקח לארגז, אך הוא אינו הולך לשם ביוזמתו ובניגוד לחתולים מילדותי שלמדו מהר[היו חתולי פיאט].

היום החלפתי חול קריסטלי בחול חתולים מהסוג הישן ועוד מעט אחפש מזון גורים, בתקווה שיפחית השלשול. אם יש המלצות , אשמח. מניח שיש בסופרמרקט. אשמח לעצות.

עוד קצת התרשמות: גם הוא מגרגר,

אחרת מבוקסר אבל מגרגר. זינוק 0 ל 100 מהוסס אך כנראה ישתפר לאחר הרצה. יש כתם כתום קטן על האף- אולי חלודה.

כמו ב146 1.6 אין כוח אמיתי אך יש נשמה, בזמן מאמץ- עשיית צרכים, הוא עולה יופי בטורים ומילל בסל"ד גבוה.

ככה הוא מגיע למנתק הצתה- כלומר אני בא מהר ומעביר אותו לארגז.

שוב, אשמח לעצות ממבינים ולטיפים על אוכל לגורים. מבחן אמינות בהמשך.

בן חודש זה אכן מאוד צעיר.

הוא כנראה חושש לעשות צרכים במקום גלוי, תופעה נפוצה אצל חתולים. האמא מרגילה את הצעירים להתחבא ורוב בעלי החיים מרגישים פגיעים בעת עשית צרכים.

הפתרון הפשוט הוא לשים את הארגז באחד המקומות החבויים. בהמשך כשיגדל וירגיש בטוח תוכל לחשוב על העברתו למקום שיותר מתאים לך, אבל עדיין יצטרך להיות מעט נסתר, או לקנות ארגז סגור.

סוג החול לרוב לא משנה לחתול אלא יותר לבעלים, אצלי יש חול קריסטלי, אבל כשהיו אצלי 5 גורים קטנים עם ארגז שהצריך החלפה תכופה השתמשתי פשוט בגזרי עיתונים בתוך מכסה של קופסת קרטון שחזכתי עם שפה נמוכה כך שיהיה להם קל לצאת ולהכנס.

היציאות של גורים רכות למדי, כך שאם זה לא נוזלי לגמרי זה כנראה תקין אבל רצוי לעקוב ולהיות בקשר עם הוטרינר. אם הוא שותה ואוכל זה סימן שמצבו טוב. אפשר לנסות לקחת אוכל יבש ולרכך אותו עם מעט מים כדי למצק את היציאות.

במקום שלו אפשר לארגן כמה סחבות, עדיף בגדים ישנים שלך, שימשיך לקשר את הריח לבטחון. אם אתה מפעיל מזגן דאג לשים אותו במקום שלא מקבל אויר קר ישירות ומבודד מהרצפה.

בכל סופר תמצא מזון בסיס. הקפד על קנית מזון גורים, הוא עשיר יותר לצורך הגדילה שלהם. לטעמי אוכל יבש יותר נוח, וכאמור אפשר להרטיב אותו כדי לרכך (כמה דקות במים חמימים עושות את העבודה).

יש מזונות נחשבים יותר, איכותיים יותר ויקרים יותר בחנויות יעודיות, אבל אין חובה ללכת עליהם. לא מעט חתולים חיו עשרות שנים על המזונות הפשוטים.

עם היללות בסל"ד גבוה אין הרבה מה לעשות, נסה להעביר אותו לאוקטן 98.

המון בהצלחה!

• תוכן חדש...