Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

התקנתי מערכת חדשה באוטו שלי, מגבר 5 ערוצים, 2 קומפוננטים קדמיים, 2 רמקולים אחוריים וסאב, הכל מולבש על רדיו-דיסק של פיוניר.

הבעיה היא שאיפה שהתקנתי לא יודעים לכוון אותה בכלל, יש יותר מידי באס ובכללי אני יודע שזה הכיוון.

רציתי לדעת אם יש מישהו שמכוון מערכות?

תודה רבה!

פורסם

פשוט מאוד.

1) שכול הכיוניים ברדיו שלך יהיו על 0

2) תוריד הכול במגבר ל0

3) תשים על עוצצמה ברדיו דיסק שלושתרבע למשל מתוך 60 תשים על 45-50

ואז במגבר תעלה את העוצמה עד שאתה שומע עיוותים מהרמקולים ואז תוריד טיפה מהמגבר.

עם יש לך 2 זוגות רמקולים תעשה את זה על זוג זוג.

סאב ורמקולים תשים על 80hpf.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

תודה על העצה אבל אני לא מבין במערכות של רכב ואני גם לא מתיימר להבין.

יש שם גם כפתורים עם אותיות שאני לא יודע מה הראשי תיבות שלהם אומר ואני לא רוצה סתם לשחק עם זה וחס וחלילה לעשות נזק.

רק רציתי לדעת אם יש מישהו שעושה את זה באופן מקצועי?

פורסם

מבטיח לך שאם תבוא לאחד המפגשים יהיה מי שיעזור.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

שישי הבא יש מפגש דרום וגם מפרסמים בדביק מפגשים . ( כול חודש 3 מפגשים)

זה לא הכמות זה האיכות !

פורסם

לצערי אין לי כל כך איך להגיע לנשר :(

ולנסוע ככה עם המערכת איך שהיא חודש עד שיהיה מפגש מרכז זה לא אפשרות מבחינתי...

פורסם

אז לא יודע אין מה כולכך הרבה לעשות.

דבר אחד שאפשר זה לחכות חודש ובנתיים אל תאמץ את המערכת .

זה לא הכמות זה האיכות !

פורסם

לשחק עם האקוולייזר ניסיתי, הבעיה היא במגבר עצמו לא במערכת.

ואני רוצה ללכת למתקין אבל אני לא יודע מי טוב, בגלל זה שאלתי את השאלה המקורית :)

פורסם
לצערי אין לי כל כך איך להגיע לנשר :(

ולנסוע ככה עם המערכת איך שהיא חודש עד שיהיה מפגש מרכז זה לא אפשרות מבחינתי...

מאיפה אתה ?

איזה ציוד יש לך ?

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם
מאיפה אתה ?

איזה ציוד יש לך ?

אני מת"א

הציוד: מגבר 5 ערוצים, 2 קומפוננטים קדמיים, 2 רמקולים אחוריים וסאב, הכל מולבש על רדיו-דיסק של פיוניר.

פורסם
אני מת"א

הציוד: מגבר 5 ערוצים, 2 קומפוננטים קדמיים, 2 רמקולים אחוריים וסאב, הכל מולבש על רדיו-דיסק של פיוניר.

איזה מגבר ? (חברה ודגם)

איזה דגם הרדיו דיסק ?

ואם כבר על איזה קומפוממט וסאב מדובר ?

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

לגבי האותיות אם אתה מתכוון ל HPF שזה אומר ( HIGH PASS FILTER ) ,ו LPF שזה אומר ( LOW PASS FILTER )אז את הקומפוננטים אתה שם על HPF ואת הסאב על LPF.

לגבי מה שהוא אמר לך על התדר ,יש לך שם עוד אפשרות של מתג ( לא יודע איך זה במגבר שלך אבל לדוגמא גלגל שמסתובב ) שרשום עליו X OVER תנסה לשים על 80HZ .

לגבי העוצמה תאפס ברדיודיסק את האיקולייזר ( BASS TRABLE MID FAD וכו' לא יודע איך זה אצלך בדיוק אבל תשים הכל על 0 שלא יהיה יותר מדי באס או כדומה כמו שתיארת ) ותשים על 3\4 עוצמה,

ובמגבר פשוט תוריד את ה GAIN של כולם ותרים כל פעם ערוץ אחר עד שנשמע לך טוב לאוזן אם זה מעוות אז תוריד טיפה וככה תכוון לך את העוצמה של הקומפוננטים והסאב,זה כיוון בסיסי לפי השמיעה ( שגם אתה יכול לכוון ) בשביל כיוון יותר מקצועי גש למתקין או למישהו שמבין .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
לגבי האותיות אם אתה מתכוון ל HPF שזה אומר ( HIGH PASS FILTER ) ,ו LPF שזה אומר ( LOW PASS FILTER )אז את הקומפוננטים אתה שם על HPF ואת הסאב על LPF.

לגבי מה שהוא אמר לך על התדר ,יש לך שם עוד אפשרות של מתג ( לא יודע איך זה במגבר שלך אבל לדוגמא גלגל שמסתובב ) שרשום עליו X OVER תנסה לשים על 80HZ .

לגבי העוצמה תאפס ברדיודיסק את האיקולייזר ( BASS TRABLE MID FAD וכו' לא יודע איך זה אצלך בדיוק אבל תשים הכל על 0 שלא יהיה יותר מדי באס או כדומה כמו שתיארת ) ותשים על 3\4 עוצמה,

ובמגבר פשוט תוריד את ה GAIN של כולם ותרים כל פעם ערוץ אחר עד שנשמע לך טוב לאוזן אם זה מעוות אז תוריד טיפה וככה תכוון לך את העוצמה של הקומפוננטים והסאב,זה כיוון בסיסי לפי השמיעה ( שגם אתה יכול לכוון ) בשביל כיוון יותר מקצועי גש למתקין או למישהו שמבין .

תודה רבה לך!

נחמד לקרוא ולהבין על מה מדברים :)

נגיד וארצה ללכת לאיש מקצוע, היכן אוכל למצוא מישהו טוב?

אני יודע שאסור להמליץ על גבי הפורום אז אולי בהודעה פרטית?

• תוכן חדש...