Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההרגשה שלי, שלא נסמכת על כלום ועל שום דבר, גורסת שבגלל המבצעים של סיאט וההנחות שמקבלים, לך לאוטודיל ותציע להם 10% מתחת המחירון ותראה מה יקרה. מקסימום יגידו לך לא. אלא אם מתקיים פה איזשהו מצב אנטי פיזיקלי, זה לא ברור לי איך האוטו הזה יכול להמכר במשהו שקרוב למחירון.

אם הייתי במקומך הייתי קונה את החדשה שבמבצע או משומשת אבל עם מנוע אחר (נגיד ה1.2TSI). בסופו של דבר, המבצעים שלהם ושפע האיביזות בשוק משפיעים על כל גרסאות המנוע והאבזור ואני בטוח שתוכל לעשות עסקה לא רעה.

עכשיו אני מסתכל בYAD2, יש שם משהו כמו 16 עמודים (!!!!!!) של איביזות למכירה. אם במצב כזה מישהו מצליח לקבל מחירון, או קרוב לזה, אני אהיה מופתע למדי.

תקן אותי אם אני טועה אבל נדמה לי שבאוטודיל או בכלל בטריידים, אתה מקבל את הרכב עם אחריות לחצי שנה, מה שאין בכל ה16 עמודים שביד 2. לפני 200 שנה קניתי פעם סובארו , לקחתי לבדיקה ויומיים אחר כך הלכה לי משאבת מים. ה-400 שקל שזה עלה לי אז עשו לי אז חור בכיס ובלב. יש מחיר לאחריות. אם כבר לקנות משומש אז ממקום שיש לו אבא וכתובת . אישית אני גם חושב שעדיף לעשות מאמץ ולמתוח את התקציב וללכת על חדש שנותן ראש שקט לשנתיים שלוש

פורסם
תקן אותי אם אני טועה אבל נדמה לי שבאוטודיל או בכלל בטריידים' date=' אתה מקבל את הרכב עם אחריות לחצי שנה, מה שאין בכל ה16 עמודים שביד 2. לפני 200 שנה קניתי פעם סובארו , לקחתי לבדיקה ויומיים אחר כך הלכה לי משאבת מים. ה-400 שקל שזה עלה לי אז עשו לי אז חור בכיס ובלב. יש מחיר לאחריות. אם כבר לקנות משומש אז ממקום שיש לו אבא וכתובת . אישית אני גם חושב שעדיף לעשות מאמץ ולמתוח את התקציב וללכת על חדש שנותן ראש שקט לשנתיים שלוש[/quote']

לא אמרתי לך לא לקנות מאוטודיל. רק אמרתי לך שבהתחשב בכמות המכוניות המוצעות למכירה + מבצעי היבואן על חדשות הסיכוי שהאוטו ימכר במחירון או קרוב אליו הוא קלוש, אלא אם יש פה משהו שבאמת נשגב מבינתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קודם כל הבדל של 7 אלף שקל זה לא בדיוק קרוב למחירון ... זה לא 1000 או 2000 שקל.

חוצמזה שהרכב של ה-5 דלתות הוא לא כמו ה-3 דלתות נקודה.

ברור שלהוסיף 2000 שקל ולקחת חדש אין ספק זה תענוג ופותר הרבה כאבי ראש.

יש מלא הבדל בין ה-5 ל-3 ... ההרגשה האישית מספקת הרבה יותר לטעמי.

אני לא מחפש את הפוזה, יותר בכיוון של להתאהב בכל בוקר למטה בחנייה מחדש.

אני לא נעול 100 אחוז על האיביזה.. בגלל זה אני מתייעץ איתכם המומחים

• תוכן חדש...