Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי רנו קליאו שנת 2001 אוטומט עם 114,000 ק"מ, הרכב ברשותי בערך חודשיים ואני יודע "בדיוק" מה התקלות שלו.

שווי הרכב הוא בערך 12,000 ש"ח.

אני מתלבט המון אם למכור אותו ולהתקדם לרכב ששווה 20,000 ש"ח ובעיקר פונטו ספייס 2004 דגם דינמיק אוטומט (מאוד רוצה ושמעתי שהוא מומלץ).

השאלה היא כזאת, האם יהיה שינוי משמעותי באיכות הרכב והנסיעה בין שני הרכבים? האם לרכב יהיו פחות בעיות כי הוא שנתון גבוה יותר? או שזה פחות או יותר אותו דבר ועדיף לי להישאר עם משהו שאני מכיר? (שוב פעם קניית רכב שאין לך מושג מה הבעיות שלו).

קצת נתונים,

אנחנו זוג סטודנטים אחרי צבא שמאוד מאוד רוצים רכב חסכוני אבל נוח ובלי להיות כל פעם במוסך, ובלי לנסוע רק בשעות הבוקר או הערב כדי שלא יהיה חם והמזגן ישפיע על הנסיעה ויתחמם לנו האוטו, חשוב מאוד החיסכון בדלק כי אנחנו עושים בערך 2000 ק"מ בחודש.

מה דעתכם? אני בהתלבטות קשה!!

פורסם

אם כבר קניתם,לדעתי תמשיכו עם הרנו,הגיר אמנם לא ידוע באמינות גבוהה,סך הכול הכול מנוע ה1.4 די זריז והרכב נוח.

הספייס תיהיה יותר חסכונית וגיר עדיף,אך שוב,אתם קונים רכב שאולי יש לו תקלה והמוכר מנסה להסתיר,או משהו יתקלקל אז התוספת תהיה יותר מ8K,לדעתי תסעו עם הרנו,ברגע שישבוק הגיר או משהו רציני עדיין זה יהיה זול יותר לתקן מאשר להוסיף לפונטו.

אם הרכב יתגלה כרכב לימון כלומר כול פעם יש איזה משהו אז אולי שווה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבדיקה שעשיתי לרנו נאמר לי שיש בעיה בגיר, ובנוסף ידוע לי שיש בעיה במשאבת דלק ובמיסב, אז נכון זה דברים שניתנים לתיקון אבל אם כבר אחרי חודשיים כל זה צף אולי עדיף להיפתר ממנו?

ואם כבר אני אקנה רכב זה יהיה רק אחרי שעשיתי לו בדיקה במכון רכבים ולא סתם אצל מישהו, אני מעדיף להפסיד 500 שקל ולדעת שלא הפסדתי אלפים בקנייה סתמית.

פורסם

קשה לומר ממש מה לעשות בכזה מצב,אתה יכול לתקן וזה יחזיק כמה שנים,או יכול לקנות ספייס ותהיה בבעיה בחיישן כעבור חודש.

אם שווי הרכב 12K והגיר קצת דופק אתה תצטרך להוריד הרבה במחיר ואז כבר התוספת תהיה יותר גדולה מ8K.

בכול אופן אני הייתי מתקן ונשאר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...