Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לי מנורה שנדלקת לסירוגין, כתומה ומעצבנת.

נאמר לי על ידי גורמים שונים שיכול להיות שזה סתם דלק לא טוב וכי מי שנהג לפני היה נוהג לנסוע עד שהמיכל מתרוקן.

שיניתי תחנות, עדיין נדלקת.

הלכתי למורשה שחירטט אותי ונפרדתי מ1400 ש"ח ועדיין המנורה מופיעה. הוחלפו כויל ופלאגים לכל המעונין.

כעת נאמר לי שצריך תוסף, כל אחד והתוסף שהוא ממליץ- K44, GOLD, מקורי וכו'.

אני מבקש שמישהו יעשה לי סדר בדברים, האם תוספים באמת מועילים? או שאני יכול באותה מידה לשפוך כמה גרמים של ספירט לדלק וזהו?

המנורה להלן:attachment.php?attachmentid=2066&stc=1&thumb=1&d=1243849091

הרכב הוא קסארה אקסלוסיב, מנוע 2.0 RFN , בנזין.

תודה :-P

פורסם

התחברו למחשב? הוציאו קודי תקלה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מבקש שמישהו יעשה לי סדר בדברים, האם תוספים באמת מועילים? או שאני יכול באותה מידה לשפוך כמה גרמים של ספירט לדלק וזהו?

המנורה להלן:attachment.php?attachmentid=2066&stc=1&thumb=1&d=1243849091

הרכב הוא קסארה אקסלוסיב, מנוע 2.0 RFN , בנזין.

תודה :-P

היית קרוב - מתנול. רק שתצטרך כנראה גם להחליף פילטר דלק.

מעבר לזה, חבל לבזבז את הזמן והכסף במורשים, גש לאחד מהמומחוי (אורן, גבע וכו') המומלצים.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

לי יש לאנטיס 2003 והנורה הזו דלוקה אצלי (גם כן כתומה).

הרכב חובר למחשב ויצא שממיר קטליטי הלך. עלות חדש כמה אלפי שקלים לפי מה שהבנתי. אני נוסע ככה כמה חודשים, לא משפיע על צריכת הדלק ולא על הביצועים.

אם זה המצב אצלך אז שתדע שכל התוספים למיניהם לא יעזרו לך, חוץ מההוא שמנקה את המנוע לפני הטסט (שכחתי את שמו).

פורסם

חבל שלא התייעצת פה לפני שהלכת למוסך, היתה ברשותי קסרה כזו

כשנתיים ואין פתרון לבעיה הזו, החיישן הזה רגיש מידי וצריך פשוט

להתעלם ממנה הקסרה שלי עברה טסט עם המנורה דולקת !

המנורה היתה נדלקת ונכבית בלי כל קשר למה שעשיתי.

בעל מוסך שהיתה ברשותו 406 2002 עם אותה בעיה

אמר לי שהבעיה הסתדרה רק אחרי שפתח ראש מנוע

וניקה את כל המעברים ובאותה הזדמנות עשה כבר שיפוץ

ראש מנוע.

פורסם

גם לי זה לא מציק, הבעיה שעם הופעת מזג האוויר הקיצי הלוהט, הרכב לפעמים רועד כשנדלקת המנורה.

כן חיברו לדיאגנוסטיקה במורשה, אמרו או סליל הצתה ופלאגים, או אינג'קטורים. הלכו על ה"קטן" ולקחו ממני רק 1400 ש"ח על פארש יימח שמם.

פורסם

הרעידות אכן גורמות למנורה להידלק, אבל רק בגלל שפיזית הרעידות משחררות חלקיקי פיח לחיישן.

גם אצלי היו רעידות בתחילת הנסיעה כשהמנוע היה קר, ואצלי הבעיה הייתה במרימי השסתומים, תיקון

יקר שפתר את בעיית הרעידות אבל לא בעיית המנורה, שהמשיכה לדלוק ולהיכבות מתי שבא לה, ולא עזר

כל התוספים לשמן לדלק וכו' .

פורסם

נדלקת לסרוגין בבוקר\בנסיעה ?

בכל מקרה, אם לא פתרו לך את התקלה - לחזור חזרה למוסך.

אם מדובר במזרק - המחשב פולט קוד תקלה מדוייק למזרק מספר X.

מאחר וציינת שהרכב רועד מידי פעם: אם מדובר בסליל הצתה\מצתים, ימצאו קודי תקלה על זיופי מנוע. כנ"ל לגבי מרימים הידראוליים שלא מקבלים שימון (נפוץ בהנעת בוקר בלבד, הרכב רועד וכאשר מתחמם זה מפסיק).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...