Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

"עני" סטודנט ואישתי עובדת במשרה חלקית, אמא צעירה.

מחפשים רכב שיכול לשרוד 200 ק"מ בשבוע, ביטחותי, חסכוני בדלק ושיהיה לו בגאז' מספיק גדול לעגלת תינוק.

מחיר נדרש: סביב ה40 אלף ש"ח

אני מתלבט בין הדגמים הבאים:

מזדה 3 שנת 07

יונדאי אקסנט שנת 08

סוזוקי ליאנה שנת 06

אלו מה ששמעתי מחברים, אם לכם יש כיוון יותר טוב אשמח את עזרתכם!

כאמור התקציב הוא סביב ה40K אפשר להתגמש מעט, ~45000

וחשוב לי שיהיה בטיחותי אמין כמה שיותר וחסכוני בדלק שזה פאקטור עיקרי.

תודה לעוזרים מחכה לתשובתכם.

פורסם

אתם נוסעים מעט יחסית כך שהחיסכון בדלק יכול להוות שיקול פחות משמעותי כי ההפרשים בהוצאות לשנה יהיו כמעט זניחים.

המאזדה היא אפשרות טובה, גם האקסנט בסדר אבל צפופה וחלשה יותר עם מנוע ה-1.4 אבל היא חדשה מהמזדה.

אפשר לבדוק גם את הלאנסר קלאסיק מ-2008 ואולי יתמזל מזלכם למצוא קיה סיד יוצאת ליסינג מ-2008 שתיכנס לתקציב, לדעתי האפשרות הכי טובה.

בהצלחה.

פורסם

אני גם יכול להמליץ על הלאנסר קלאסיק 2008.

הרכב מעט מרווח יותר ממאזדה 3 וטוב לא פחות בנוסף היחס של מחיר מול שנתון מנצח פה.

כמו כן הרכב מאוד אמין.

בהצלחה ברכישה

פורסם

בתקציב של 40K תוכל למצוא רנו מגאן 2, מודל 2008

מרווח פנים מכובד מאד, תא מטען ענק, צריכת דלק של 10.5 קילומטר לליטר בנסיעה משולבת.

ובקנייה מחברת ליסינג תקבל אחריות לשנתיים-שלוש ותוכל להחליפו בטרייד אין עד חמש שנים מיום הקנייה.

יש שיאמרו שלרכב בעיות באמינות, אני אוסיף ואומר, אם יהיו כאלה, המחיר הנמוך שתשלם על רכב משפחתי ומרווח מודל 2008 עדיין ישתלם.

ענת

אוויס

שלום לכולם!

"עני" סטודנט ואישתי עובדת במשרה חלקית, אמא צעירה.

מחפשים רכב שיכול לשרוד 200 ק"מ בשבוע, ביטחותי, חסכוני בדלק ושיהיה לו בגאז' מספיק גדול לעגלת תינוק.

מחיר נדרש: סביב ה40 אלף ש"ח

אני מתלבט בין הדגמים הבאים:

מזדה 3 שנת 07

יונדאי אקסנט שנת 08

סוזוקי ליאנה שנת 06

אלו מה ששמעתי מחברים, אם לכם יש כיוון יותר טוב אשמח את עזרתכם!

כאמור התקציב הוא סביב ה40K אפשר להתגמש מעט, ~45000

וחשוב לי שיהיה בטיחותי אמין כמה שיותר וחסכוני בדלק שזה פאקטור עיקרי.

פורסם

מבין הרכבים שציינת, הייתי ממליץ לך להתמקד בליאנה או באקסנט. המאזדה 3 היא הפחות חסכונית וגם המחיר שציינת מתאים לרכב ממודל 2007 שיהיה ככל הנראה יד 2 מהשכרה/ליסינג עם קילומטראז' גבוה מהממוצע. מחיר מחירון לוי יצחק של מאזדה 3 מודל 2007 הוא באזור ה-65 אלף ש"ח. אתה מדבר על ירידה משמעותית במחיר, צריכה להיות לזה סיבה.

הליאנה מתאימה לדרישות שלך למרות שאינני בטוח שהיא בטיחותית במיוחד. מתחיל להיות קשה למצוא ליאנה במצב טוב, אבל עדיין צצות פה ושם מכוניות שהן יד ראשונה עם קילומטראז' נמוך.

רנו מגאן שהזכירה כאן הגברת מאוויס בהחלט יכולה להתאים. צריכת דלק דומה לזאת של מאזדה 3, בטיחותית ועם תא מטען גדול מאוד. מבחינת אמינות הרכב סביר בהחלט, לא בעייתי לתחזוקה. עלויות טיפולים מעט יקרות מהממוצע.

לא תמצא הרבה רכבים ממודל 2008 שנותנים לך תמורה טובה שכזאת לכסף. אולי מיצובישי לנסר קלאסיק, וגם הן כבר מתחילות להעלם מסוכנויות הליסינג.

• תוכן חדש...