Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כחלק מהתואר (משפטים) אנו נדרשים להכין סמינריון בכל תחום שאנו רוצים, כמובן כל עוד יש לתוכן העבודה הקשר משפטי.

אני כרגע עדיין מנסה להבין האם ישנו סיכוי לעשות סמינריון בתחום שיפורי רכב ו/או ספורט מוטורי.

האם יש כאן מישהו שעשה את זה? או ניסה לעשות את זה?

מה שאני תכלס צריך זה - >

א. שמות פסקי דין רלוונטים, (נניח פסקי דין בהם היה שימוש בס' 380(א) בהקשר לשיפורי רכב

ב. רעיונות מהיכן להשיג חומר רלוונטי (מעבר למאגרים הרגילים - תקדין, נבו , מפתח חיפה וכו... )

ג. הכי חשוב - מאמרים בעברית אנגלית או מצדי בפורטואלבנית, לא הצלחתי למצוא שום מאמר אפילו לאחר מספר שעות של חיפוש בגוגל סקולר, אם מישהו יודע / שמע / מכיר - איך אני יכול למצוא מאמר אקדמי בעניין (יש מאמרים וכתבות שונות, אני חייב שזה יהיה אקדמי), אני אשמח לשמוע.

אני בטוח שחלקכם אולי תגידו לי לוותר מראש, אשמח לשמוע תשובה עניינית למה.

תודה רבה לכם!

פורסם

מאמר אקדמי בנוי מהקדמה (הצגת הנושא), מחקרים השקורים לגישה כלשהי,דיון במסקנות,המלצות ורעיונות לשיפור וקידום.

זה באופן כללי.

אתה יכול לחפש מאמרים אקדמיים שקשורים לשיפורי רכב (מהם שיפורי רכב,מהיכן התחילו,(היסטוריה),אילו שיפורים קיימים,אילו שיפורים הם חוקיים ואילו לא),ענישה ואכיפה של שיפורים לא חוקיים.

לא יודע אם פסקי דין הם חומר אקדמאי אך ניתן לצרפם כנספחים ובוודאי אינם יכולים להוות את שלד העבודה.

נתתי לך מעט רעיונות אם כי איני מכיר את התחום לעומק,אלא כבעל ניסיון בהגשת עבודות אקדמיות לרבות סמינריונים.

שיהיה בהצלחה !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...