Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לקניית GPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאבי יש מכשיר של APEX שהחליט כנראה לשווק חיים והוא רק מראה את מסך הפתיחה של APEX ושם הוא נישאר גם.

הוא מעוניין לרכוש מכשיר GPS ,ומכיוון שלא אני ולא הוא מבינים במכשירים שמוצעים היום בשוק אשמח לעזרתכם.

תקציב של עד 500-600 ש"ח

שיהיה מסך גדול שיריץ IGO PRIMO

אם צריך לספק או מידע אז תגידו.

תודה מראש :)

פורסם

קניתי את המכשיר שבשרשור הזה לא מזמן. מגיע תוך שלושה שבועות. עובד נהדר. עולה גרושים (280 שקלים!). הגיע עם igo8 ו-primo אבל מעט ישנים. צריך פשוט להוריד פרימו חדש בלינק אחר שבשרשור ומפות מעודכנות (גם בלינק).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני גם הזמנתי את אותו המכשיר בעקבות השרשור הנ"ל.

בהחלט מספק תמורה ראויה למחיר.

יש לי אותו כבר כמה חודשים, אבל אני עוד לא עידכנתי את המפות, ומשתמש במה שקיים עליו, בינתיים אין תלונות.

פורסם

כתבתי כבר שהוא עובד נהדר, לא?

ולקודמי - המפות שהמכשיר הגיע איתן היו מעודכנות ל-2009. מאז השתנו כל מיני דברים. מומלץ לעדכן (גם POI) - זה בדיוק חמש דקות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מי שהזמין את המכשיר מהשרשור מ-Pandawill - האם אין בעיה לראות את המסך בשמש ישירה?

http://www.pandawill.com/50-gps-navigation-system-4gb-avirm-500mhz-with-igo-map-software-24-languages-wince60-p33374.html

היה לי ניסיון מר עם GPS מאיביי שלא רואים כלום בשמש

אין איתו בעיה עם SD? עד איזה נפח אפשר להכניס? (SDHC?)

תודה

פורסם

עם שמש ישירה לא תראה באף מכשיר. פשוט תמקם אותו בזווית קטנה למטה ולא רחוק מדי על השמשה ויהיה בסדר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בשימוש ברכב בשעות הבוקר רוויות השמש - אין בעיה להשתמש במכשיר? רואים טוב את המסך?

תודה!

פורסם

עם שימוש בזרוע ייעודית ש"נדבקת" לשמשה הקדמית (שמגיעה עם המכשיר או משהו אחר שאפשר לקנות בכל מקום) אין שום בעיה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

המכשיר מ-pandawill מומלץ, רכשתי כבר כמה ממנו, לי ולחברים/קרובים.

בעקרון, השימוש ב-gps מומלץ באמצעות ההכוונות הקוליות, ולכן הבעיה של שמש ישירה פחות רלוונטית. הסטת המבט למסך לא בטיחותית בזמן נסיעה.

פורסם
עם שמש ישירה לא תראה באף מכשיר

עם שמש ישירה תראה רק במסכי AMOLED של סמסונג מכוונים על מקסימום בהירות, וגם זה יהיה לא משהו. מה גם שמכשירי גלקסי נוט/גלקסי טאב הם הרבה מעבר לתקציב של פותח השירשור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...