Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מחליפה לפולו SDI שלי, הכיוון הוא TDI ידנית שכמעט ובלתי אפשרי למצוא (שמורה ומטופלת).

התחלתי להתעניין גם ברכבים אחרים, כמעט כל רכב מעניין בא בחשבון. אופל לא היה בכיוון בכלל.

בכל אופן, מדובר באופל אסטרה מבציר 2002, מנוע 1.6, גיר ידני, כמעט 100K ק"מ על השעון.

אשמח לחוות דעת מבעלי ניסיון או כאלה שמכירים את הרכב.

האם הרכב אמין? האם זריז מספיק? בעליות? צריכת דלק ממוצעת?

איך היא על הכביש לעומת רכבים שנפוץ לראות כיום?

מנוע - כמה יכול לעבור עד שמתחיל להתעייף?

תודה :-D

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היתה לי אסטרה כזו למשך שנה וקצת אבל אוטומטית. מכרתי אותה עם 190K ק"מ בערך. הרכב נח, אוחז יפה ודי זריז. האמינות סבירה לרכבים מהשנתונים האלה, אבל החלפים המקוריים לא זולים. הרכב לא אוהב חלפים סיניים. צריכת הדלק שלי היתה 1:12. עם גיר ידני תשיג פחות. תאוצה: 11 שניות מ0 ל100.

בעיות שידועות לי זה שסתום EGR שמתמלא בפיח ונתפס, וגורם לרכב להיכבות בעצירה - חדש עולה 700 ש"ח. אפשר לנקות ולהחזיר אבל זה יחזור שוב. הפלסטיק בפנים עמיד ולא מתקלף כמו בVAG. לא היו הרבה קירקושים בנסיעה, וזה עוד היה רכב שקניתי מקיבוצניק:-)

אני מאמין שרכב כזה שטופל טוב יחזיק הרבה ק"מ. הרוב לא יודעים להעריך את המכוניות האלה, לדעתי היא טובה יותר מהגולף המקבילה מאותו השנתון, לפחות בגרסה האוטומטית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איך היא על הכביש לעומת רכבים שנפוץ לראות כיום?

הכוונה בשאלה, האם הרכב זורם בתנועה? אולי זריז יותר? או בכלל מזדחל מאחור?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...