Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיץ הגיע, השמש יוקדת, והתחת שלי נשרף ממושבי העור האיכותיים שלי.. :oops:

(אגב, מושבי עור זו המצאה מיותרת, ושלי עוד בצבע קרם).

חשבתי על הכהיית חלונות וחיפשתי קצת ברשת ונראה שהחומרים של 3M הם הכי איכותיים שיש ובאמת חוסמים קרינת UV ומורידים את הטמפרטורה ברכב.

לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/TOYOTA-CAMRY-07-11-PRECUT-WINDOW-TINT-3M-COLOR-STABLE-/360441008793?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AToyota%7CModel%3ACamry&hash=item53ebf55299&vxp=mtr

כפי שאתם יכולים לראות המחיר לא זול, אך זה לכל הרכב (חוץ מחלון קדמי) וחתוך לפי מידות החלונות.

הייתי מעדיף למצוא מישהו בארץ שעובד עם החומרים של 3M מאחר לרכוש ברשת ולהתחיל לחפש מישהו שיבצע את העבודה.

יש מישהו כזה באיזור חיפה - קריות?

תודה.

פורסם

צל פוינט בנהריה, אומנם לא עובד עם 3M, אבל החומר שלו והעבודה שלו מצויינים. ב4 רכבים שאני מכיר אישית הוא שם, וכולם מבסוטים ביותר, וכמובן גם אני אחד מהם.

כמובן שהמקום מאוד מומלץ ברחבי הפורום ובארץ בכללי, חבר פורום אחד הגיע מאיזור המרכז במיוחד בשביל לעשות אצל יוסי בנהריה. מחיר הגיוני לכל הדעות - 200 שקל לזוג חלונות כולל משולשים.

אם תרצה את מספר הטלפון אשמח לשלוח לך בפרטי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ממש במקרה יש לי קאמרי עם עורות בהירים וחלונות כהים בחומר של 3M. מאחרוה זה85% מקדימה 50%.

תרשה לי להרגיע אותך. זה לא פותר את הבעיה, אבל בהחלט עוזר. מה שעוזר הרבה יותר זה כרית מושב מרשת בסגנון כזה:

BackSupport_large.jpg

גם מספק תמיכה מצויינת גב תחתון וגם שומר על אוורור הגב שלא נדבק והזעה לא נוטפת.

אגב. להביא את הקיט מאיביי ולשלם אפילו 400 שקל על התקנה עדיין יצא לך יותר זול. כך בחשבון שמתקינים לא אוהבים לעשות חלון אחורי של קאמרי.

פורסם
צל פוינט בנהריה, אומנם לא עובד עם 3M, אבל החומר שלו והעבודה שלו מצויינים. ב4 רכבים שאני מכיר אישית הוא שם, וכולם מבסוטים ביותר, וכמובן גם אני אחד מהם.

כמובן שהמקום מאוד מומלץ ברחבי הפורום ובארץ בכללי, חבר פורום אחד הגיע מאיזור המרכז במיוחד בשביל לעשות אצל יוסי בנהריה. מחיר הגיוני לכל הדעות - 200 שקל לזוג חלונות כולל משולשים.

אם תרצה את מספר הטלפון אשמח לשלוח לך בפרטי.

תודה, שמעתי עליו ואני מניח שהעבודה שלו טובה.

העניין שככל הנראה החומרים שלו לא משהו, יכול להיות שהם לא דוהים מהר ולא מתקלפים, אבל אני לא חושב שהם נגד UV.

במדבקות זולות אין תוסף שנקרא "חוסמי UV" אשר אמור לשמור עלינו מקרני UV ובנוסף להוריד את הטמפ' ברכב באופן משמעותי יותר.

בכל מקרה אני אצור איתו קשר בשביל לברר עם איזה חומרים הוא עובד בדיוק.

ממש במקרה יש לי קאמרי עם עורות בהירים וחלונות כהים בחומר של 3M. מאחרוה זה85% מקדימה 50%.

תרשה לי להרגיע אותך. זה לא פותר את הבעיה, אבל בהחלט עוזר. מה שעוזר הרבה יותר זה כרית מושב מרשת בסגנון כזה:

BackSupport_large.jpg

גם מספק תמיכה מצויינת גב תחתון וגם שומר על אוורור הגב שלא נדבק והזעה לא נוטפת. אתה רציני? :shock: זה מגושם ברמות וככל הנראה פוגם בנוחות המצויינת של המושבים של הקאמרי. בכל מקרה זה לא בא בחשבון.

אגב. להביא את הקיט מאיביי ולשלם אפילו 400 שקל על התקנה עדיין יצא לך יותר זול. כך בחשבון שמתקינים לא אוהבים לעשות חלון אחורי של קאמרי.

למה לא אוהבים?

יש עם זה בעיות מיוחדות?

איפה אתה עשית את ההתקנה ומאיפה החומרים [להבנתי לא ניתן להשיג בארץ].

תודה לכולם.

אז אני מבין שאין מתקינים שמשתמשים בחומרים של 3M בארץ.

ההבדל בעלויות של חומרים של 3M לבין חומרים no-name "אמריקאיים" הוא תהומי, אולי זאת הסיבה..

פורסם

כמו שאמרתי. המחיר של הקיט הוא סבבה והוא בא חתוך ומוכן. חוסך זמן ואפשרות שריטה.

יש חומרים של 3M בארץ. גם לרכבים וגם לבניינים.

החלון האחורי של קאמרי גדול ואי אפשר להתקין אותו לבד. לכן עלות כל הסיפר עולה כי צריך לעבוד ביחד.

מאז שירדתי 16 קילו במשקל, המושב של קאמרי פתאום נראה לי כמו ספה אמריקאית מנופחת ולא נוחה. שמתי את זה כדי לקבל יותר תמיכה לגב התחתון. כי המנגנון החשמלי בתוך המושב לא עוזר. בדרך גיליתי יתרון נוסף.

בשני הרכבים הנוספים אין לי צורך בכרית הזאת.

פורסם

יש מקום ברעננה שמשתמש בחומרים של 3M (אני יחסית חדש בפורום אז אני לא יכול להוסיף לינקים לאתר שלו לפני שאני מפרסם לפחות 20 הודעות..) הוא גם טוען שהחומרים שלו הם מהטובים ביותר והוא גם נותן אחריות לכל החיים.

מחר אני אמור להיות אצלו כדי לקבל הצעת מחיר להכהיית חלונות בקיה פיקנטו.

• תוכן חדש...