Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגיר באקסנט 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

בבעלותי אקסנט 2006 עם 208300 קמ על השעון .

לאחרונה הגיר החל קופץ לרחר בדיקות במוסך הומלץ לי על החלפת שמן גיר ותושבות מנוע , מאחר שחשבתי להחליפו הוחלפו התושבות אך אמש , בטרם הספקתי לחזור למוסך על מנת להחליף שמן גיר נתקלתי בבעיה : בעת נסיעה ההילוך הראשון לא נכנס וכך גם הרביעי , הגיר מחליק , יש ריח של שרוף מהגיר , השמן בצבע אדמדם .

לטענת המוסך הגיר גמר את חייו וזאת על סמך שמיעה של התופעות ממני לפני בדיקה מעמיקה מצידם .

מה אתם ממליצים על מנת לאשש שאכן מדובר בגיר ? אולי החלפת שמן כן תעזור ?

מה אתם ממליצים במידה ואכן זה גיר - האם כדאי משיפוץ , או מייבוא ?

תודה לעונים ,

ליאור

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• ספונסר פורום
פורסם

אני הייתי פונה ישירות למכון גירים ולא למוסך (שהוא בסך הכל מתווך, כי הוא בעצמו לא מבצע את השיפוץ אלא מפרק את הגיר ושולח לשיפוץ במכון גירים).

מכון גירים מאוד מומלץ הוא גירים אוטומטיים - צומת סגולה אשר בבעלות חבר הפורום המוערך ספי.

פורסם

פנייה למכון גירים תאלץ אותי לגרור שוב את הרכב מראשלצ לפתח תקווה ואין באפשרותי לעשות כך . קיבחתי הצעה לגיר אחר שכבר שיפוץ בעלות 4900 שח או ייבוא ב 4500 שח . מה אתם חושבים על המחיר ? מה אתם מייעצים יבוא או שיפוץ ?

פורסם

עדכון : פניתי למכון "מרכז הגירים" בעיר חולון. גיר עם אחריות לשנה (!) או 20,000 ק"מ (המוקדם מביניהם) ב 4000 ש"ח כולל מע"מ כולל עבודה + שמנים וכו' .

מחיר מצויין לגיר משופץ ועוד יותר מצויינת האחריות ! ברוב המקומות נותנים 3 חודשים בלבד .

הרכב לאחר מכן יימכר, אחרי כל מה שהשקעתי בו לאחרונה (צמיגים,בלמים,2 תושבות מנוע חדשות,טיימינג בעת האחרונה, מצבר וכל מה שהוא בלאי טבעי ולא טבעי).

מי שיקנה אותו בהחלט ירוויח גיר במצב הרבה יותר טוב משהיה ויהנה מרכב מטופל למשעי.

כמה אתם הייתם משלמים על האקסנט, עם 208300 ק"מ , יד שניה מליסינג בעברה, ללא תאונות + אחריות לגיר למשך שנה , טסט עד אוקטובר, יש לקחת בחשבון שהרכב כולל 4 צמיגי DUNLOP חדשים, מצבר VOLTA חדש , עבר החלפת 2ת ושבות מנוע וכל הרצועות וכמובן יעבור טיפול 100000 בקרוב .

אשמח לקבל הערכת מחיר על הדרך .

• תוכן חדש...