Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי באוטו כבר 4 רמקולים חדשים באוטו של רוקפורד:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746861

ואני רוצה להוסיף עוד סאב מגבר וקומפוננט,מה אתם אומרים על זה:

מגבר JBL GTO1004

סאב DLS KW12

קומפוננט מורל דוטק אוביישן.

איזה קבלים אני צריך בשביל כל הסיפור הזה?

ואם אתם יכולים להציעה לי אצל מי לקנות את כל זה וגם להתקין,באיזור הצפון (חיפה קריות)

התקציב שלי הוא 3000,אם יש לכם משהו לשפר אז אני אשמח.

המוזיקה שאני שומעה זה DUBSTEP ופה ושם שחורה,ואני מחפש איכות ולא עוצמה(מן הסתם שרצוי שיהיה כמה שיותר חזק אבל איכותי).

תודה לעוזרים.

פורסם
אמור להיות בסדר גמור, את הסאב ספציפי אני לא מכיר.

גם אני לא מכיר את הסאב הזה,אחד מחברי הפורם הציעה שלי,אתה יכולה להציעה לי סאב אחר?

וגם זה לא מגיעה ל 3000 שקל רק 2500

פורסם

סאב מורל אולטימו הכי איכותי שתוכל לקבל ..

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

לא ההיתי הולך ישירות על הדוטק.

גם אני התלבטתי ולקחתי הצעות מחברי הפורום ,

שמעתי אותם ושמעתי גם סטים אחרים כמו הרץ ופוקאל.

לטעמי יותר עדיפים בחרתי בפוקאל ps 165 מרוצה ממנו .

תגיע למפגש ותשמע סטים .

ואם אתה יכול אז בידוד דלתות קדמיות הכול תלוי במסגרת התקציב.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

+1

גם אני מעדיף יותר את הצליל של ההרץ והפוקאל והכי עדיף שתסתמך על הטעם שלך ותשמע את כל הסטים בעצמך במקום להמר.

וגם חיזוק לגבי הבידוד יוסיף לך המון.

פורסם

ES300 סאב טוב והוא לא חייב מגבר מתורף בשביל להרים אותו. מורל, פוקל ,הרטץ, זה עיניין של טעם. תגיע לאיזה שהוא מפגש ותשמע אותם, אני חושב להרבה אנשים יש את סטים האלו.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...