Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מבקש לקבל מידע בנדון .

רקע - אני מתכנן לנסוע לחו"ל (אירופה) לתקופה של 6 חודשים בשנה ( מפוצל לשתי תקופות של 3 חודשים כל פעם ) במשך 10 שנים ( רק שנישאר בריאים :-D ) . בהעדרי מחו"ל הרכב יהיה מאוחסן אצל חברים או במחסן יעודי בשוויץ.

את הרכב אני מתכנן לרכוש בבלגיה ( נחשבת למדינה זולה ברכבים ) אם יש ידע/המלצה על מדינה אחרת אשמח לשמוע ( מדובר על רכב 4X4 מסוג TOYOTA ) ומתכנן לטייל בכל מדינות אירופה במשך 10 שנים עם קארוון .

השאלות שלי מתייחסות לכמה נושאים :

1. ביטוח - האם אפשר לעשות בחו"ל ביטוח לרכב כאשר אני אזרח ישראלי ואין לי אזרחות אירופית כל שהיא ?

- האם אפשר "להקפיא" את הביטוח בהעדרי ,קרי הרכב באחסנה ?

2. טסט - האם המושג הזה קיים בחו"ל (מהניסיון שלי , בדרום אפריקה , טסט עושים פעם אחת בקניה בלבד) ומה עלויות ? סדר גודל?

3. מיסים לרכב חדש - מה העלויות ואיזה ? כתושב חוץ ולא אזרח אירופי , האם יש בעיה ? אם אני אזרח ישראלי אני יכול לקבל פטור ממע"מ (VAT )?

4. רישום הרכב - האם יש בעיה לרשום את הרכב על שמי ? ( אני לא אזרח אירופאי)

תודה לכל מי שישיב לשאלות אלו ו/או לחלקן.

יום דבש

אורון

החיים הם כמו פרפר

קצרים ,יפים ,שברירים.

תיהנו מכל רגע

ועם חיוך על הפנים :ok:

פורסם

1. לגבי ביטוח - אין לי נסיון, אבל מה עושים כל אותם אנשים שבאים לעבוד או ללמוד משך מספר שנים? מן הסתם קיית אפשרות כזו. אין לי מושג לגבי עלויות.

2. חוקי הרישוי, כולל בדיקות תקופתיות, שונים ממדינה למדינה ועליך לבדוק במדינה שבה הרכב יהיה רשום.

3. פטור ממע"מ יש רק על יצוא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...