Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה תפקידה של ה"טסה"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כשתיקנתי פנצ'ר,הפנצ'ריסט ראה שהטסה קצת שבורה בצדדים איפה שזה נתפס על הג'אנט,הוא הציע לי לרכוש אחת אחרת אך לי זה לא מפריע שהיא מעט שבורה,הוא אומר שהטסה נועדה בשביל לקרר את הבלמים,אז אמרתי לו שאפשר להוריד אותה בכלל ואז הם יתקררו יותר טוב:-D,הוא אומר שאני טועה שהפתחים שיש בטסה דרכם נכנס אויר יותר טוב.

נשמע לי קטע הזוי,לי נראה שתפקיד הטסה היא לכסות את הגלגל השחור המכוער,רק אסתטיקה ולא יותר,מה דעתכם?

פורסם

שמה העברי של "טסה" הוא "צלחת נוי" (ומי הגיי שחשב של הכינוי הזה) או "צלחת קישוט", וזה בדיוק תפקידה.

הפאנצ'רמאעכר סתם ניסה להרוויח עליך עוד כמה לירות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היי

מסכים עם איתמר עם דוגמא ליוצא מהכלל :

במיקרים מסוימים השתמשו ב"טאסות" כדיי לשפר את מקדם הגרר - סיטרואן BX ואודי 100 משנות השמונים השתמשו בטאסות מלאות כדיי לשפר בקצת את מקדם הגרר של המכוניות , יתכן שיש עוד דגמים שעשו זאת אך לא עולים לי בראש כרגע .

עפר.

עדיין לא מבין כלום בכלום

פורסם
מטרת הכיסוי גלגל הוא לנוי ולהשקטת רעשים, זהו.

איך זה משקיט רעשים ?

ואם אני אקנה טסה שמכסה את הגא'נט יותר, ככה זה ישקיט יותר רעש ?

פורסם

יש לפאנצ'רמאכר תואר בפיזיקה ותואר במדעי הרוח?

זה כולה טאסות ב50 שקל, איזה לקרר ואיזה נעליים, אולי יכול לעזור בסירקולציה ודחיפה\שאיבת אוויר, אבל ראבק, כולה משפחתית ממוצעת, זה לא איזה פורמולה.

פורסם

כמו שחשבתי תודה:-),זה לא העניין הכספי כאן פשוט אני לא מאלה שמתלקקים על האוטו וכל שבר קטן רץ להחליף,פשוט הטענה שלו הייתה נראית מגוכחת אך הוא דיבר בביטחון כזה,פשוט הזוי הבחור...

• תוכן חדש...