Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט טולדו 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה של חבר מציע לי את הסיאט טולדו שלו שנת 2001 ידנית.

היא עברה סך הכול 176 אלף .

הוא מוכן לתת לי אותה ב8 אלף.

כמו שראיתי אותה היא נראת טוב ,קצת בעיות צבע אבל בסדר.

אני מעוניין בעיקר שתיהיה אמינות וחלקים לא יקרים במיוחד.

האם שווה ? שווה לקחת לבדיקה בכלל??

תודה (:

פורסם

לדעתי הסיאט טולדו הוא רכב נהדר.

הרכב הוא מקבוצת פולקסווגן לכן החלקים יהיו יקרים אך תלוי איפה מטפלים באוטו ואיזה חלקים בוחרים לרכוש.

אם אתה מעוניין ברכב כך לבדיקה ואם אין בעיות מיוחדות אז במחיר הזה זו עיסקה די משתלמת.

פורסם

מה תעזור לך בדיקה, פשוט קח אותו ישירות לטיפול.

בנוסף לכך, נשמע עסקה טובה אבל קשה לי להאמין שמכל אחד אחר היה מוציא יותר מ8 אלף בשוק של היום.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אין לי מושג כמה הוא מבקש מאחרים, פשוט יצא לי להזכיר שאני מחפש רכב ,אז הוא אמר שהוא מוכן למכור את הרכב ב8 אלף.

ומה זאת אומרת לא לעשות בדיקה? ואם יש סיכון לאיזה תקלה שפשוט לא יהיה שווה לקנות את הרכב?

פורסם

במחיר הנל אין הרבה אופציות טובות יותר.

גיר ידני בטולדו הוא יתרון גדול (אמינות וצריכת דלק).

מדובר ברכב אמין מאוד בתנאי שטופל לפי הספר.

רכב מוזנח ימרר את חיי בעליו.

בדוק היסטוריית טיפולים וקח את הרכב לבדיקה במוסך שמכיר את הדגם (בדיקת מכון תהיה מיותרת במקרה הזה).

לנו היתה אחת אוטומטית שנמכרה לפני ארבעה חודשים והפגינה אמינות מושלמת בעשר השנים וכמעט תשעים אלף קמ שהיתה אצלינו.

אני ממליץ.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
במחיר הנל אין הרבה אופציות טובות יותר.

גיר ידני בטולדו הוא יתרון גדול (אמינות וצריכת דלק).

מדובר ברכב אמין מאוד בתנאי שטופל לפי הספר.

רכב מוזנח ימרר את חיי בעליו.

בדוק היסטוריית טיפולים וקח את הרכב לבדיקה במוסך שמכיר את הדגם (בדיקת מכון תהיה מיותרת במקרה הזה).

לנו היתה אחת אוטומטית שנמכרה לפני ארבעה חודשים והפגינה אמינות מושלמת בעשר השנים וכמעט תשעים אלף קמ שהיתה אצלינו.

אני ממליץ.

מה ההבדל בין בדיקה במכון לבן בדיקה במוסך? ידוע לך במקרה כמה עולה בדיקה במוסך?

ומדוע מיותרת ?

• תוכן חדש...