Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט, ואני רוצה לשמוע מה דעתכם.

העניין הוא כזה, יש לי קיה סראטו שנת 2009. אני מרוצה ממנה מאוד. מדובר ברכב פשוט מאוד ולא מאובזר, הפינוקים היחידים בו הם משענת יד לנהג ותא עילי למשקפיים. חוסר האבזור לא מפריע לי, להיפך. חוץ מבלוטוט' שאין בו (ויש אצל אשתי ברכב וזה מאוד נוח) כל השאר לא חסר לי.

היתרונות שלו הם מרחב פנימי מעולה ואמינות מופתית (עד כמה שאפשר למדוד ב 25,000 ק"מ שהוא עבר). מחיר טיפול הוא 500 ₪ במוסך היבואן ופרט לטיפול השנתי (שמן ופילטר שמן) לא היה צורך בשום דבר אחר.

העניין הוא כזה, לפני 10 ימים נולדה לנו ילדה שנייה, מידי פעם נשתמש באוטו כדי להסיע את שתי הילדות . לרכב יש רק 3 כוכבי בטיחות וזה מציק לי.

חשבתי להחליף את הרכב לאחד אחר בטוח יותר ומרווח לא פחות. אני לא מחפש דווקא פינוקים ואבזור, מה שיש לי כרגע מספיק לי.

חשבתי על שברולט מאליבו מנוע 3.5 כלומר עד שנת 2010, מכמה סיבות :

1. מרחב פנימי לפחות על הנייר אמור להיות נדיב

2. 5 כוכבי בטיחות אמריקאיים

3. אני לא נוסע הרבה (10,000 ק"מ בשנה) ככה שצריכת הדלק לא כל כך משמעותית

4. בנוסף זה סוג של חלום ילדות שלי - שוב לא בגלל האבזור אלא בגלל הכוח הזמין

אני מעריך שעלות החלפה כזאת תהיה בערך 30,000 ₪.

מה דעתכם? יש דברים משמעותיים שלא לקחתי בחשבון?

איך האמינות שלו? מחירי טיפולים?

אולי יש אופציות טובות יותר?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

היי,

לגבי השברולט מאליבו, הנה כמה דגשים לגבי ההערות והדרישות שלך מהרכב:

1. שברולט מאליבו היא המרווחת ביותר בקטגוריה, הארוכה ובעלת בסיס הגלגלים הרחב בקטגוריה

2. לגבי הבטיחות היא קיבלה 5 כוכבי בטיחות במבחן הריסוק האמריקאי

3. דווקא כעת עם מנוע 2.4 קטן יותר גם הנהיגה חסכונית יותר מאשר מנוע 3.5 ל',

כדאי שתדע גם שמנוע 3.5 ל' כבר אינו מיוצר גם האמריקאים עברו למנוע קטם וחסכוני יותר

לגבי התמחור,

היום שברולט מאליבו חדשה מגיעה במחיר מיוחד,

נשמח לקחת את הסראטו שלך ולעזור לך להתחדש בשברולט מאליבו.

השאלה מה התקציב שלך?

ניתן לבצע דרכנו עסקת טרייד אין,

כך שנוכל לקחת את הקיה ולפרוש את היתרה לתשלומים שווים, עסקה נוחה וקלה!

אם יש לך עוד שאלות או תרצה פרטים נוספים אשמח לעזור,

גיא משברולט

פורסם

לא בעל מאליבו אבל התעניינו בה הרבה זמן,הרכב בעל המנוע החזק 3500 נמכר בארץ עד 2008 או 2009 מ-2009 נמכר עם מנוע ECOTEC של אופל בנפח 2400,יש כאלה בשוק הליסינג,עד כמה שידוע לי ה-3500 שאתה מדבר עליו גם לא עד כדי כך בזבזן דלק,הוא עושה אחד ל-8 שזה בערך מה שעושה אקורד B4 ואחרות כשהיא מצוידת במנוע 3500 והם במנועים 2500.

לדעתי תעשה נסיעת מבחן על שני הגרסאות.

קיימת גם גרסת LTZ עם טורבו והרכב מגיע ל 250 כ"ס,גירסה נדירה יחסית,תראה באוטו יש סרטון.

LTF היא הגרסה הבסיסית שנמכרת לשוק הליסינג.

LT שמקבלים בה קצת יותר.

לדעתי תלך ל-UMI תנסה להוריד אותם הם תקועים עם הרבה מלאי,ואפשר לחתוך מחירים ובנוסף תקבל אחריות שזה בונוס לא קטן.

הגרסה עם מנוע 2.4 עושה אחד ל-9,מצוידת ב 170 כ"ס.

המלצה שלי,אל תסתכל על הרכבים עם הגוון האפור מבפנים הם נראים ממש מכוערים.

מקווה שעזרתי :-)

• תוכן חדש...