Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין בכלל מה להשוות בין המיני למיאטה.

למה לא? הן לא מאותה קטגוריה באופן ישיר, אבל שתיהן מכוניות פאן.

emotion of motion

פורסם

אם כבר A3 2.0T, אז תיקח את הGTI. צריכה לעלות פחות במחירון וזו מכונית טובה יותר בכל היבט.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

במילה וחצי "אבארט 500"

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הוא רוצה רכב נוח ו"נורמלי" עם נטיות ספורטיביות ואתה מציע לו 500 אבארט, מה קשור...:?

אני נהגתי על A3 2.0T וגם על לאון קופרה וגם על ה-GTI.

האודי לא ממש מהנה בפניות, הקופרה נוקשה מידי והאיכות בפנים נמוכה, ה-GTI תתן לך את הפן הספורטיבי ואת האיכות.

היא לא "הארדקור" (במצב סטוק) כמו שאתה חושב, כדאי לך לנסות!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
^

אתה אומר שהמיאטה טובה יותר?

לגבי האלפא - אוקי, שכנעתם אותי. אני אעשה סיבוב.

רק שאלה אחת קטנה שמטרידה אותי למקרא חילופי הדברים כאן. אתה לא מרגיש מעט מוזר שבעקבות חוו"ד של מישהו שכלל אינך מכיר על מכוניות שכנראה גם אינך מכיר, אתה גורע או מוסיף מכוניות לרשימה שלך בכזו קלות ? לא נכון יותר יהיה לעשות סיבוב על האלטרנטיבות שהעלית ולחוות בעצמך מה יותר מתאים לך ? אחר כך אם יתעורר הצורך תוכל לשאול ולהתייעץ. לפחות מניסיוני הלא מאוד קצר, לא תמיד מה שכותבים, בין שמדובר בחברים בפורומים, בין במומחים שעורכים מבחני רכב ומגיעים למסקנות מלומדות, "מתיישר" עם המסקנות שלי מנהיגה באותן מכוניות. אף אחד לא צריך לשכנע אותך לכאן או לכאן, הרשימה שלך קצרה דיה בכדי שתוכל ללמוד לבד מה אתה אוהב ומה פחות. אחרי הכל זה יהיה קצת עצוב אם תיאלץ לחיות עם אוטו, רק בגלל שמישהו כאן אהב אותו ולוותר על זה שאולי מתאים להעדפותיך יותר, רק בגלל שאותו מישהו אוהב אותו פחות.

• תוכן חדש...