Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

כן, שאלה של טירון אני מניח ואולי יש גם תשובה באינטרנט אבל הרגשתי צורך לשמוע מהמומחים פה את דעתכם:

האם לג'אנטים ברכב יש איזושהי השפעה על הרכב/נסיעה או שהם באמת רק ליופי חיצוני ודקורטיבי של הרכב?

תודה לכולם.

פורסם

בלי ג'אנטים אתה לא יכול ליסוע... הם מעבירים את הכוח לצמיג ולכביש.

לתכונות שלהם יש גם חשיבות, בעיקר למשקל.

dirty old man

need love too

פורסם
בלי ג'אנטים אתה לא יכול ליסוע... הם מעבירים את הכוח לצמיג ולכביש.

לתכונות שלהם יש גם חשיבות, בעיקר למשקל.

הכוונה שלי ג'אנטים או טסות...

אם יש לי רכב עם טסות, האם החלפה לג'אנטים מגנזיום משנה משהו בנסיעה או זה רק ליופי? סליחה אם השאלה לא היתה ברורה.

רכשתי סיאט לאון לא מזמן והיא מגיעה עם מגנזיום יחסית לא הכי יפה, שוקל להחליף למשהו יותר מוציא עין...

פורסם

טאסות נועדו לטוס - זה למעשה כיסוי של ג'נט ברזל כדי לתת מראה יותר מהודר. לג'נט סגסוגת כבר יש עיצוב יפה ולא צריך להסתיר על ידי טאסות. טאסה = כיסוי ג'נט ברזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שני דברים שאני יכול לחשוב עליהם:

1. משקל - סגסוגת אלומיניום קלה יותר מג'נט רגיל

2. איוורור - עקב זה שבג'נט מסגסוגת אלומיניום ישנם הרבה פתחים, החום שנוצר בבלמים עקב חיכוך יכול להתנדף מהר יותר, דבר שיגרום לבלימה טובה יותר.

פורסם

בעיקרון,משקל בלתי מוקפץ יותר נמוך שמקל על עבודת המתלה.

בפועל? במקרה שלך אתה לא תרגיש הבדל.

חוץ מבקרה של פנצ'ר שם תרגיש שהגלגל יותר קל :-)

פורסם
הכוונה שלי ג'אנטים או טסות...

אני מעדיף ג'אנט פלדה שחור מינימלי (בלי 'טאסות') על פני ג'אנט ג'גנזיום, שיש בו הרבה פלדה ומעט X$#נזיום לצורך המכירות. אבל עזוב, אני לא מהזרם המרכזי.

dirty old man

need love too

פורסם
אני מעדיף ג'אנט פלדה שחור מינימלי (בלי 'טאסות') על פני ג'אנט ג'גנזיום, שיש בו הרבה פלדה ומעט X$#נזיום לצורך המכירות. אבל עזוב, אני לא מהזרם המרכזי.

תודה לכולם על התשובות והמידע, כשאחליט להחליף ג'אנטים אבדוק איתכם שוב :-)

• תוכן חדש...