Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיים רק פעם אחת, קח את המיני :twisted:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אני התכוונתי דווקא למיני . מנוע הוואן זהה לזה שמותקן בקופר היקרה רק שהוא גירסה מוחלשת עי תוכנת ניהול מנוע שונה. בעזרת שינוי התוכנה אפשר להעלות את הספק המנוע לתחום שבין ה125-130 סוסים! כלומר הספק זהה לכזה של קופר משופרת. במקרה כזה המיני תגיע למאה באיזור התשע שניות. מה שעוד יתר מגניב שהיום ניתן לקנות כזה סקנר שמתחבר לרכב ולשנות את התוכנה בבית ולהחזיר חמצב המקורי תי שרק מתחשק...לגבי הסקודה סביר שניתן בקלות לשפר את המנוע גם כן בצורה משמעותית.

בעניין עלות הטיפולים בלמים מלפנים במיני , צלחות רפידות וחיישן יעלו 1500 שח כולל עבודה . סט חלופי יעלה בערך שליש. לפי דבר המוכר שמכר לי את הרכב טיפול קטן עולה באיזור 500 שח וגדול סביב ה1000. ראיתי קבלה של טיפול גדול וזאת היתה העלות בערך.

את הביטח שלי עשיתי דרך סוכן שביטח אותי דרך חברת כלל , בשביל לקבל מחיר טוב על רכב כזה צריך לשבת חזק על הסוכנים רק מהם יבואו ההצעות המעניינות.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
אני התכוונתי דווקא למיני . מנוע הוואן זהה לזה שמותקן בקופר היקרה רק שהוא גירסה מוחלשת עי תוכנת ניהול מנוע שונה. בעזרת שינוי התוכנה אפשר להעלות את הספק המנוע לתחום שבין ה125-130 סוסים! כלומר הספק זהה לכזה של קופר משופרת. במקרה כזה המיני תגיע למאה באיזור התשע שניות. מה שעוד יתר מגניב שהיום ניתן לקנות כזה סקנר שמתחבר לרכב ולשנות את התוכנה בבית ולהחזיר חמצב המקורי תי שרק מתחשק...לגבי הסקודה סביר שניתן בקלות לשפר את המנוע גם כן בצורה משמעותית.

בעניין עלות הטיפולים בלמים מלפנים במיני , צלחות רפידות וחיישן יעלו 1500 שח כולל עבודה . סט חלופי יעלה בערך שליש. לפי דבר המוכר שמכר לי את הרכב טיפול קטן עולה באיזור 500 שח וגדול סביב ה1000. ראיתי קבלה של טיפול גדול וזאת היתה העלות בערך.

את הביטח שלי עשיתי דרך סוכן שביטח אותי דרך חברת כלל , בשביל לקבל מחיר טוב על רכב כזה צריך לשבת חזק על הסוכנים רק מהם יבואו ההצעות המעניינות.

לגבי מנועי טורבו ידוע שניתן לשפר אותם בקלות ובאמינות יחסית ע"י תוכנה בלבד.

ראה כמה פוסטים יש על איביזה\פולו\פאביה TSI בפורום השיפורים.

ידוע לי שהמנוע ב-ONE הוא מוחלש ע"י היצרן. אתה מכיר סדנא שעושה את השיפור הזה בארץ?

פורסם

מחיר טיפולים מעניין אותך?!

את מתעסק בזוטות!

עלות הטיפולים היא זניחה ביחס לעלות ירידת הערך לדוגמא.

אני לא נביא אך ניתן להניח שהמיני תשמור על ערכה באופן יחסי טוב יותר מאשר הסקודה (שגם היום קשה למכור אותה כאשר יש פאביה חדשה ב-70K).

לגבי ביטוח, לבדוק באינטרנט זה לא רציני, תתקשר למספר סוכנים ותבדוק מולם, אני מניח שגם זה ירד בזמן האחרון לאחר עדכון המחיר.

אם אתה מדבר על "הכיס" אז שתי המכוניות לא מתאימות לך, לך על פאביה 1.4L ידנית בסיסית ותחסוך עוד 30K ש"ח!

לגבי אבזור, לדעתי אנשים היום נותנים דגש מוגזם על אבזור, זה נכון שמולטימדיה נשמע מגניב ואפילו לפעמים נראה לא רע, אך בסופו של דבר איכות הרכב היא שמשנה ביום יום וכאן המיני לוקחת בגדול.

אם עדיין מעניינת אותך מולטימדיה, בעלות של 2500 ש"ח ניתן להתקין אחת שמתאימה לרכבך.

לגבי חישוקים קלים מול צלחות קישוט, זה הקישקוש הכי גדול שיש, אם הצלחות קישוט נראות טוב אז מה זה משנה.

הן עדיפות פי כמה על כל מיני חישוקים קלים מאוטו-דיפו.

אגב, אפילו חישוקים קלים לא עוזרים לכיעור של הפאביה, ולא משנה כמה יפים הם יהיו, לעומתה המיני תראה יפה אפילו עם גלגלים של אופנוע.

לגבי ל"זריזות" של הפאביה אל מול המיני, תעשו לי טובה, הפאביה איטית בדיוק כמו המיני (כן, 10.5 ש' ל-100 זה לא זריז במיוחד), אך בנוסף היא גם ממש לא מהנה.

בסה"כ רכב בינוני מינוס עם מנוע טורבו לא מרשים במיוחד (זה ה-1.2, לא ה-1.8 או ה-2.0 TSI).

אני לא מאמין שאתם מנסים להשוות בינו לבין המיני:shock:

בקיצור, אם אני לא ברור מספיק.. מיני!:lol:

פורסם

אני רוצה לקבל סדר גודל במחיר של הטיפולים כדי להיכנס לפרופורציות

אני יודע שמאחר והרכב מקבוצת BMW המחירים גם בהתאם

אני בטוח שהמיני הוא רכב איכותי/מרשים יותר מהסקודה

ולצורך העניין אם שתיהן עולות בסביבות ה100 אז כמובן שעדיפה המיני :)

פורסם

כבר רשמתי לך עלות טיפולים...אם זה לא מספיק גש למוסך של החברה ותברר את העניין לעומק.

בנוגע לשינוי תוכנה במיני כמו שרשמתי היום ניתן לקנות שלט מיוחד ולבצע לבד בבית את שינוי התוכנה וגם להחזיר לתוכנה המקורית מתי שמתחשק. בכל מקרה השבב שאני ראיתי היה של חברת סופר ציפס שהנציג שלהם בארץ הוא גיא פרילינג

RACING

ONE BALL

פורסם
כבר רשמתי לך עלות טיפולים...אם זה לא מספיק גש למוסך של החברה ותברר את העניין לעומק.

בנוגע לשינוי תוכנה במיני כמו שרשמתי היום ניתן לקנות שלט מיוחד ולבצע לבד בבית את שינוי התוכנה וגם להחזיר לתוכנה המקורית מתי שמתחשק. בכל מקרה השבב שאני ראיתי היה של חברת סופר ציפס שהנציג שלהם בארץ הוא גיא פרילינג

מצטער אבל לא ראיתי שום הודעה עם מחירים של טיפולים עבור 10000 ו-15000 תקופתייםץ

פורסם

:-( מצטער ההיתי בטוח שרשמתי לך. בכל מקרה טיפול גדול במיני שכולל פילטרים ,פלגים ושמן סינטטי מלא עלה לבחור שמכר לי את הרכב 1100 שח. רפידות בלמים ,צלחות וחיישן 1500 שח. לשם השוואה בבראבו שלי החלפת צלחות ורפידות עלתה באיזור ה1300 שח. אני כרגע החלפתי אצל חברה שלי ברכב בעלות נמוכה בהרבה עם חלקים חלופיים מתוצרת אירופאית. 600 שח כולל עבודה!

מרווח הטיפולים במיני הוא כמו בב.מ.וו כלומר מבוקר מחשב והרכב מתריע לבד מתי יש צורך בטיפול לרוב מדובר בטווח של בין 15000 ל20000 ק״מ .

RACING

ONE BALL

פורסם
:-( מצטער ההיתי בטוח שרשמתי לך. בכל מקרה טיפול גדול במיני שכולל פילטרים ,פלגים ושמן סינטטי מלא עלה לבחור שמכר לי את הרכב 1100 שח. רפידות בלמים ,צלחות וחיישן 1500 שח. לשם השוואה בבראבו שלי החלפת צלחות ורפידות עלתה באיזור ה1300 שח. אני כרגע החלפתי אצל חברה שלי ברכב בעלות נמוכה בהרבה עם חלקים חלופיים מתוצרת אירופאית. 600 שח כולל עבודה!

מרווח הטיפולים במיני הוא כמו בב.מ.וו כלומר מבוקר מחשב והרכב מתריע לבד מתי יש צורך בטיפול לרוב מדובר בטווח של בין 15000 ל20000 ק״מ .

אל תצטער, רשמת גם רשמת!

כנראה הבחור לא מקדיש מספיק תשומת לב לתגובות בשרשור שהוא עצמו פתח.

או שאולי הפירוט הנ"ל לא מספק אותו.. :roll:

• תוכן חדש...