Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש רכב מיני במאה אלף ש"ח, קיבלתי הצעת מחיר לסקודה פאביה ספורט 1.2 TSI ב 105 אלף "על הכביש"

ולפתע עלתה לי המחשבה שבמחיר של 110 אלף אני יכול לקבל את המיני One החלומית.

אז ההתלהבות עלתה, והרצון כבר לרכב חדש וראשון התגבר עוד יותר התחלתי להיכנס לאתר של מיני ואין ספק שהם עשו שם עבודה מדהימה שגורמת לך רק לרצות את הרכב הזה עוד יותר מבלי שנכנסת אליו.

לכן רציתי קצת להתפקס ולקבל פרופורציות מאנשים מלומדים כאן בפורום,

הייתם מוסיפים עוד "קצת" וקונים מיני One ?

האם מישהו כאן יודע מה עלות הטיפולים של רכב כזה?

מבדיקה זריזה באתרי הביטוח גיליתי שעלות הביטוח המקיף בעבור מיני עומד על 7200 ש"ח לשנה ובעוד שלעומתה סקודה פאביה תעלה 4300 ש"ח לשנה.

ביטוח חובה למיני : 1647 ש"ח וביטוח חובה לסקודה: 1839 ש"ח .

עכשיו נשאלת השאלה האם באמת כדאי לשלם על ההפרש?

אשמח לשמוע על אנשים בעלי שני הרכבים הללו על מנת שאוכל להתרשם ולקבל קצת פרופורציות...

תודה לכולכם מראש!

שי

פורסם

השאלה כאן היא מה הצרכים שלך, מבחינה פרקטית הסקודה עדיפה על המיני בכמה רמות, המיני מאד צפופה, המנוע בסקודה טוב יותר והרכב מרגיש זריז וחזק יותר מהמיני, מבחינת אבזור הסקודה מאובזרת יותר מהמיני בגרסת הוואן, אך למרות כל זה המיני מהנה הרבה יותר לנהיגה, צריכת הדלק טובה יותר ואיכות החומרים עדיפה במיני.

מיני זה רכב שאתה צריך לקנות עם הלב ולא עם הראש, הרכב הזה יחודי יותר ונראה טוב יותר, אם זה מה שעושה לך את זה אז הייתי הולך על המיני.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אם המיני יפה זה כבר עניין של טעם, לכן אני לא מכניס את זה כפרמטר.

הרכב אכן מהנה לנהיגה ומרגיש כמו סוג של קארטינג אבל נוראי מהבחינה הפונקציונאלית.

צריך ללכת לראות את המיני בעיניים, לנסות לשבת בספסל האחורי ולראות את הבאגז'(תא כפפות) כדי להבין במה מדובר.

מה גם שב-110K הרכב מגיע ללא אבזור(אפילו עם טאסות).

הפאביה יותר שימושית ובעלת מנוע עדיף, אבל תתן לך פחות פאן.

ממליץ לך לבדוק גם לגבי האיביזה TSI שעברה face lift(הנה קישור):

http://cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/2436-%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-2012-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%E2%80%93-%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D.html

גם לבדוק לגבי יונדאי ולוסטר ידנית שנותנת תמורה יפה(110K).

פורסם

אם החוסר פרקטיות / מנוע עצל יותר ואיבזור דל יותר לא מפריעים לך - המיני מספקת המון פאן בנהיגה וסטייל.

מעבר לעלויות הביטוח אותם כבר בדקת מראש, הייתי ממליץ לבדוק מחירי טיפולים - מאמין שגם שם יהיה פער לרעת המיני.

אם הפאביה בכל זאת תעניין אותך, קח בחשבון שבקרוב מאוד יוצג הדור השלישי של הפאביה, מודרני וגדול מהנוכחי - יחד עם מנועים חזקים יותר, רמות איבזור גבוהות יותר (נקווה שיגיעו גם ארצה) וכמובן עיצוב צעיר ורענן משמעותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה לכולכם על התגובות

האמת שהלב אומר מיני אבל הכיס אומר פאביה :-o

נראה לי שלטווח הארוך (הן מבחינת עלות טיפולים והן מבחינת ביטוח מקיף) אני נוטה לכיוון הפאביה.

אני דווקא אוהב מאוד את הגודל הנוכחי שלה ואני חושב שהיא גם נראית מאוד דומה למיני (לפחות הגג :-) )

אני מבין שהגירסא של 110 היא ערומה לחלוטין ועל כן "על הכביש" ותוספות היא יכולה בכיף להגיע גם ל120 בעוד שהפאביה תוכל להגיע ל105 +- ....

מבחינת פרקטיות אני רווק אז אני לא רואה צורך כרגע בבגאז' גדול במיוחד והאמת שרכב קטן מאוד מתאים לי גם מבחינת החניות בת"א...

מבחינת איבזור אני חושב שהפאביה עדיפה בהרבה, אגב מישהו הצליח להשיג את המערכת מולטימדיה שלהם בהנחה מסויימת?

נתנו לי מחיר של 5700 שקל עבורה בעוד שאם אני מוריד אותה (לדוגמא בקניית ספורט של ה90 אלף) אני חוסך רק 2500 שקל...

אני מודה לכולכם על התגובות וממתין לתגובות הבאות שלכם

פורסם

חברה שלי הגשימה לעצמה חלום לפני שבועים ורכשה וואן מבציר 2004 . כשנהגתי עליה לראשונה ההיתי דיי סקפטי אבל מהרגע שמתחילים לנסוע אתה מבין שלרכב הזה אין מתחרים מבחינת התחושה. הגה כמו של המיני אני ההיתי בטוח שהיום כבר לא יודעים לייצר ומסתבר שכן פתאום אתה מתחיל לחייך גם בעיר במהירות אפס צריך להרגיש כדי להבין על מה אני מדבר. גם הרייד של הרכב מרגיש ב.מ.וו לכל דבר זאת ממש לא מכונית שמתחרה בקטנות אחרות. הסקודה תהיה פרקטית יותר אבל בזה זה נגמר. המנוע של המיני הוא פנינה אמיתית יחסית לאטמוספרים אחרים והוא גמיש מאוד . אם אתה מצרף זאת לתיבת ששת ההילוכים תקבל מכונית זריזה מאוד ואני מעריך שגם מהירה יותר ברוב המצבים מהסקודה. מחיר הטיפולים לא כזה נורא ואני מדבר מנסיוני כבר אני לא יכול להשוות לסקודה כי מעולם לא החזקתי אחת. לחסרון אציין שהמושבים לא מספיק נוחים (לפחות ברכב של החברה שלי) יש מצב שזה השתפר בחדשות ומחיר הביטוח היקר יחסית , ( לקח לנו 4 ימים למצוא מקיף במחיר סביר). בעייני האבזור זה די שטויות כי בעלות זניחה אתה רוכש רביעית גאנטים במידות בריאות של הs שגם יראו מליון דולר ומערכת לשדרג היום עולה גרושים. אגב מנסיון של חבר עם לאון חדשה המערכת מולטימדיה שמגיעה עם הרכב כתוספת היא בינונית מינוס. אני מצטער אני כבר די משוחד עד כדי כך שכבר הודעתי למעסיק שלי שהרכב הבא שלי יהיה מיני... לדעתי לך תעשה נסיעת מבחן על שני הרכבים פשוט אחרי זה רב הסיכויים שתבין ממה אני כבר שבועים לא מפסיק להתלהב

בהצלחה

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
חברה שלי הגשימה לעצמה חלום לפני שבועים ורכשה וואן מבציר 2004 . כשנהגתי עליה לראשונה ההיתי דיי סקפטי אבל מהרגע שמתחילים לנסוע אתה מבין שלרכב הזה אין מתחרים מבחינת התחושה. הגה כמו של המיני אני ההיתי בטוח שהיום כבר לא יודעים לייצר ומסתבר שכן פתאום אתה מתחיל לחייך גם בעיר במהירות אפס צריך להרגיש כדי להבין על מה אני מדבר. גם הרייד של הרכב מרגיש ב.מ.וו לכל דבר זאת ממש לא מכונית שמתחרה בקטנות אחרות. הסקודה תהיה פרקטית יותר אבל בזה זה נגמר. המנוע של המיני הוא פנינה אמיתית יחסית לאטמוספרים אחרים והוא גמיש מאוד . אם אתה מצרף זאת לתיבת ששת ההילוכים תקבל מכונית זריזה מאוד ואני מעריך שגם מהירה יותר ברוב המצבים מהסקודה. מחיר הטיפולים לא כזה נורא ואני מדבר מנסיוני כבר אני לא יכול להשוות לסקודה כי מעולם לא החזקתי אחת. לחסרון אציין שהמושבים לא מספיק נוחים (לפחות ברכב של החברה שלי) יש מצב שזה השתפר בחדשות ומחיר הביטוח היקר יחסית , ( לקח לנו 4 ימים למצוא מקיף במחיר סביר). בעייני האבזור זה די שטויות כי בעלות זניחה אתה רוכש רביעית גאנטים במידות בריאות של הs שגם יראו מליון דולר ומערכת לשדרג היום עולה גרושים. אגב מנסיון של חבר עם לאון חדשה המערכת מולטימדיה שמגיעה עם הרכב כתוספת היא בינונית מינוס. אני מצטער אני כבר די משוחד עד כדי כך שכבר הודעתי למעסיק שלי שהרכב הבא שלי יהיה מיני... לדעתי לך תעשה נסיעת מבחן על שני הרכבים פשוט אחרי זה רב הסיכויים שתבין ממה אני כבר שבועים לא מפסיק להתלהב

בהצלחה

הסקודה תהיה מהירה יותר בכל מצב.

בייחוד בהאצות הביניים בזכות זמינות הכח העדיפה בהרבה.

אבל הסקודה לא ממש מרגשת.

נכון שאפשר לקנות רביעיית ג'אנטים ב-2K. מדובר על רפליקה סינית ועוד לא הכנסת עלות רביעיית צמיגים איכותית.

פורסם

תראה אתה די משכנע את המשוכנעים

אני חולם על מיני משהו כמו 10 שנים :)

עכשיו כשיש קצת כסף להוציא סוף סוף על מכונית הייתי מעדיף שזו תהיה מכונית שמאוד אהנה ממנה.

אפשר לשאול אותך מה המחיר של המקיף שקיבלתם ? ובנוסף אם אתה יודע מה המחיר של הטיפולים עבורה?

אין ספק שזו פנינה וכמו פנינה עולה הרבה כסף

אני חושש שזאת תהיה הוצאה יקרה משמעותית מהסקודה בטווח הארוך.

או שאולי כדאי לחפש מיני ישנה :)

פורסם
תראה אתה די משכנע את המשוכנעים

אני חולם על מיני משהו כמו 10 שנים :)

עכשיו כשיש קצת כסף להוציא סוף סוף על מכונית הייתי מעדיף שזו תהיה מכונית שמאוד אהנה ממנה.

אפשר לשאול אותך מה המחיר של המקיף שקיבלתם ? ובנוסף אם אתה יודע מה המחיר של הטיפולים עבורה?

אין ספק שזו פנינה וכמו פנינה עולה הרבה כסף

אני חושש שזאת תהיה הוצאה יקרה משמעותית מהסקודה בטווח הארוך.

או שאולי כדאי לחפש מיני ישנה :)

לא ממליץ לחפש מיני משומשת. המחיר שלהן כחדשות נפל משמעותית, כתוצאה מכך מיני בת 3 המחירון שלה לא רחוק משל חדשה כיום. אני לא חושב שהמחיר שלהן כמשומשות עודכן בהתאם להנחות הגדולות והמוכרים של המכוניות הללו משחקים על זה.

גם הלב שלי באופן אישי נוטה יותר למיני מאשר לסקודה אבל הרכב בעייתי מאד מהבחינה הפרקטית. לא נכנס יותר מתיק גב לבאגז':-(

שקלתי לרכוש קופר S ידנית ואחרי שישבתי בתוך המיני הבנתי כמה היא פצפונת (וגם כמה המושבים של ה-S גרועים אבל זה עניין אחר).

בקיצור גש לראות את הרכב ותראה אם זה מתאים לך בכלל.

פורסם

לסקודה ישנו יתרון בזמינות המומנט אבל בכללי מדובר על נתון דיי קרוב שני המנועים מספקים משהו באיזור ה16 קגמ . מבחינת נתונים יבשים הסקודה תגיע למאה ב10.2 והמיני ב10.4 זה זניח לחלוטין אם בכלל , ועדין הפלוס הגדול של המיני הוא בהתנהגות ואם בכל זאת חשובים הסוסים בעלות זניחה אפשר להביא את ההספק ל130 סוסים רק עי שינוי תוכנת ניהול מנוע.

אני מסכים שצריך להרגיש את הרכב כי הוא לא פרקטי והוא לא יתאים לכל אחד. בעניין מחירון המשומשות הוא עודכן לאחר שינוי מחיר החדשות רק שרוב המוכרים מסרבים להתייחס למחירון ודורשים מחיר גבוה משמעותית מהמחירון. בכל מקרה הביטוח ל לנו 3650 לחובה ו1660 למקיף . אם אתה נהג חדש, צעיר , עם היסטוריה בעייתי יעלה לך הרבה יותר

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

חשבת על הפיאט 500? - גם יפה, גם נחשבת למהנה לנהיגה, וכמובן זולה יותר משתיהן בגרסה הידנית וזהה למיני בגרסתה הרובוטית. הביצועים סבירים, וסביר להניח שהתחזוקה זולה מהמיני.

כפי שאמרו, אם אתה מוכן להתפשר על ידני, לך על הולוסטר.

פורסם
חשבת על הפיאט 500? - גם יפה, גם נחשבת למהנה לנהיגה, וכמובן זולה יותר משתיהן בגרסה הידנית וזהה למיני בגרסתה הרובוטית. הביצועים סבירים, וסביר להניח שהתחזוקה זולה מהמיני.

כפי שאמרו, אם אתה מוכן להתפשר על ידני, לך על הולוסטר.

הפיאט לא באה בחשבון ולא רק בגלל הכתבה הבאה שבטח תעניין אתכם

http://www.themarker.com/tv/1.1688332

פורסם
לסקודה ישנו יתרון בזמינות המומנט אבל בכללי מדובר על נתון דיי קרוב שני המנועים מספקים משהו באיזור ה16 קגמ . מבחינת נתונים יבשים הסקודה תגיע למאה ב10.2 והמיני ב10.4 זה זניח לחלוטין אם בכלל , ועדין הפלוס הגדול של המיני הוא בהתנהגות ואם בכל זאת חשובים הסוסים בעלות זניחה אפשר להביא את ההספק ל130 סוסים רק עי שינוי תוכנת ניהול מנוע.

אני מסכים שצריך להרגיש את הרכב כי הוא לא פרקטי והוא לא יתאים לכל אחד. בעניין מחירון המשומשות הוא עודכן לאחר שינוי מחיר החדשות רק שרוב המוכרים מסרבים להתייחס למחירון ודורשים מחיר גבוה משמעותית מהמחירון. בכל מקרה הביטוח ל לנו 3650 לחובה ו1660 למקיף . אם אתה נהג חדש, צעיר , עם היסטוריה בעייתי יעלה לך הרבה יותר

אני בדקתי בביטוח ישיר (555) דרך האתר שלהם וקיבלתי בסביבות ה7000 עבור מקיף ו1600 עבור חובה

יש לי רישיון משנת 1999 (כ-13 שנה וותק)

אצל איזו חברה קיבלת את ההצעה המעולה שלך ?

פורסם
הסקודה תהיה מהירה יותר בכל מצב.

בייחוד בהאצות הביניים בזכות זמינות הכח העדיפה בהרבה.

אבל הסקודה לא ממש מרגשת.

נכון שאפשר לקנות רביעיית ג'אנטים ב-2K. מדובר על רפליקה סינית ועוד לא הכנסת עלות רביעיית צמיגים איכותית.

מה עלות הטיפולים של מיני במוסך ? אני רוצה לקבל סדר גודל של מחירים

טיפול עושים כל 15 אלף נכון ?

הבעיה עם זה שעם האוכל בא התיאבון - זה בעיה שבתמורה ל110 אלף שזה סכום גם ככה מעבר לסכום ההתחלתי שרציתי להוציא על רכב אתה בסוף מקבל את הדגם one שהוא הנחות ביותר.

פורסם

למיני 15.6 קג"מ המושגים ב-3000 סל"ד

בפאביה 17.9 קג"מ המושגים ב-1500 סל"ד

מה מבינים מזה? גם יותר כח בפאביה וגם הוא מושג הרבה יותר מוקדם.

אתה מתכוון שאת הסקודה ניתן לשפר ולהגיע ל-130+ כ"ס ע"י תוכנה בלבד.

מה עלות הטיפולים של מיני במוסך ? אני רוצה לקבל סדר גודל של מחירים

טיפול עושים כל 15 אלף נכון ?

הבעיה עם זה שעם האוכל בא התיאבון - זה בעיה שבתמורה ל110 אלף שזה סכום גם ככה מעבר לסכום ההתחלתי שרציתי להוציא על רכב אתה בסוף מקבל את הדגם one שהוא הנחות ביותר.

לגבי טיפולים אני לא יכול לעזור לך. תתקשר למוסך ב.מ.וו תשאל כמה עולה טיפול קטן\גדול יענו לך בשניות.

110K זה מחיר ללא אגרת רישוי, צבע, מיגון ותוספות כאלה ואחרות, ואני מניח שלא בא לך מיני עם טאסות. זתומרת מחיר "על הכביש" באזור 120K.

• תוכן חדש...