Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

משום מה, המגבים הפסיקו לעבוד. השפריצר נותן מים אבל אבל המגבים לא זזים, לא מגיבים להזזה של הידית של ההגה.

פתחתי את מכסה המנוע, ואת קופסת הפיוזים וגיליתי שחסר פיוז (או ריליי?) לפי הציור של המגבים. יש קשר בין זה לבין אי תזוזתם?

נבדק הפיוז בקופסא מתחת להגה והוא תקין.

מצורפת תמונה הממחישה את הנעשה.

http://www.siz.co.il/my/muzmnmyz2ymy.jpg

http://www.siz.co.il/my/yfmz2winmzyj.jpg

תודה לעוזרים!

פורסם

היי

אומנם חדש ( היה לי םה יוזר פעם אבל .... ) ולא מומחה אבל אם המגבים עבדו אבל הפסיקו אני לא מאמין שפיוז או רילאיי חסרים הם העניין ( אלא אם כן יש לך חשד שגמד הפיוזים הכחול ביקר בלילה במכונית שלך וחמד אותם )

מה שיכול להיות שהזרוע שלהם תקועה ( בדרך כלל אם לא משתמשים בהם הרבה זמן זה יכול לקרות ) אפשרות אחרת היא שיש לך פיוז שרוף או רילאיי או מנוע ( לא חסר אלא שרוף )

לגביי פיוז בדוק בספר רכב - לא מכיר את הרכב הספציפי

לגביי תקוע - הייתי במקומך מפעיל את המגבים ומנסה לעזור להם לזוז - אם כשאתה עוזר להם אתה מרגיש שזה תקוע מאוד או לחילופין שיש משהו שעוזר לך לדחוף כנראה שזה תקוע או שהמנוע שלך התעייף .

הגעה לזרוע פירוק שלה ניקוי והרכבה יכולים לפתור עניין כזה .

הצעה זו הנה מניסיון אישי בלבד ( סיאט איביזה 95 ) ואין לה שום מומחיות מאחוריה

וכמובן כל ההזהרות הרגילות שלפרק תמיד יותר קל מלהרכיב ונזק לרכב וכל אלה

בהצלחה מקווה שעזרתי

עפר .

פורסם

לגבי הפיוז, בדקתי בספר רכב היכן הקופסא (יש 2, הראשונה ליד המנוע, כפי שמופיע בתמונות) וזחלתי למטה מתחת להגה והפיוז תקין. שמתי גם ספייר וניסיתי ועדיין לא עובד.

אני חושד שהפיוז/ריליי (לא כל כך מבין בענייני החשמל) בקופסא השחורה שבתמונות, שפשוט לא נמצא, הוא הבעיה. יש אנשים שיכולים לאשר זאת?

• ספונסר פורום
פורסם

אין סיכוי שעד עכשיו המגבים עבדו מצויין ללא ריליי ועכשיו פתאום הם הפסיקו לעבוד אז הוא חסר להם.

לדעתי הריליי שאתה מתכוון אליו (שחסר) זה הריליי של המגבים של הפנסים (אופציה שלא קיימת בארץ ולכן היא חסרה).

ממליץ לך בחום לפנות לבעל מקצוע כדי שיוכל לתת חוות דעת יותר מקצועית.

פורסם

וואן, לא חשבתי לכיוון הזה. באמת הציור הזה מזכיר את המגב של הפנסים. תודה על ההכוונה! אני אגש לבעל מקצוע.

האמת, השבוע ניתקו את לי הרכב מכל הקודנים והאימבולייזרים ככה שרק המפתח יוכל להניע. יכול להיות ניתקו משהו ששייך למגבים באזור הצד הימני של הרכב? הם התעסקו בעיקר שם...

• ספונסר פורום
פורסם

קשה לי מאוד לאתר את הבעיה בשלט רחוק, העניין דורש בדיקה מעמיקה של בעל מקצוע.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע באזור מגוריך.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מעדיף דרום או צפון?

לכיוון דרום (חדרה) יש לך את מוסך הלב.

לכיוון צפון (חיפה) יש לך את רשת המוסכים טכנו טסט.

דרך אגב, יואל ממוסך הלב מעניק לכל חברי הפורום 10 אחוזי הנחה. צור איתו קשר ישירות בטלפון הנייד: 052-2792930

פורסם

הלכתי למוסך מקומי פה ומסתבר שהיה כבל מנותק שיצא מהמנוע של המגבים. עכשיו הם תקינים. עכשיו אני יודע איפה המנוע של המגבים :-D

• ספונסר פורום
פורסם

כל יום לומדים משהו חדש :wink:

אתה מוזמן לפרסם על בעל המקצוע חוות דעת מפורטת (מקצועיות, עלות, שירות וכו') בפורום חוות דעת כדי שחברי הפורום אחרים ידעו לאן כדאי לפנות שבעת צרה.

• תוכן חדש...