Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באסה, באמת רציתי לנקות בסופ"ש. המיאטה שלי שינתה צבע לבז' (ברצינות, בקושי רואים את הכחול מרוב לכלוך).

אגב, מישהו מכיר חנות שמוכרת אביזרי ניקוי בהרצליה/רעננה/רמת השרון? משהו בסגנון אוטו דיפו. אני זקוק לכפפת ספוג ולא בא לי לנסוע רחוק בשבילה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חברים, תתאפקו קצת בסוף שבוע זה, החול חוזר ביום ראשון. ראו הוזהרתם.
:mm_yeah:

הבנתי שבשני שלישי חוזר כל האובך.

פורסם

שטפתי את הרכב על הבוקר, הראות מהחלונות הייתה גרועה.

השתמשתי ב-2 דליים, לקח 20 דק'. דלי אחד עם סבון (של טרטל), אחרי שסחטתי מים וסבון על הרכב עם סמרטוט,

קירצפתי עם מברשת אבק עדינה ואח"כ דלי מים להוריד את הסבון והג'יפה שלא ירדה.

יצא נקי יחסית למסגרת הזמן שהייתה לי.

פורסם
אגב, מישהו מכיר חנות שמוכרת אביזרי ניקוי בהרצליה/רעננה/רמת השרון? משהו בסגנון אוטו דיפו. אני זקוק לכפפת ספוג ולא בא לי לנסוע רחוק בשבילה...

באוטודיפו יש כפפה דמויית צמר , כלומר סינטטית , לא האידיאל (כי החומר לא עדין) אבל עדיף בהרבה על ספוג (כי היא עדיין "סופגת" את הלכלוך מתחת לפני השטח ולא ממשיכה לשפשף אותו על הצבע) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

שלום.

אני חושב שלמרות התחזית הקודרת וסופות החול בשבוע הבא,

רוב האנשים אכן ישטפו את הרכב ,ולו גם בשביל יום יומיים רכב נקי.

קשה לנסוע בכזה לכלוך,מה גם שלכלוך שוקע לתוך הצבע .

מקסימום נשקיע טיפה פחות :?

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

נימאס לי אני שוטף את הרכב וקונה כיסוי :evil:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
באוטודיפו יש כפפה דמויית צמר , כלומר סינטטית , לא האידיאל (כי החומר לא עדין) אבל עדיף בהרבה על ספוג (כי היא עדיין "סופגת" את הלכלוך מתחת לפני השטח ולא ממשיכה לשפשף אותו על הצבע) .

ידוע. הייתה לי כפפה כזו שקניתי בקארפלאן אבל היא נזרקה לפח בטעות. כמובן שאני יכול לנסוע לאוטודיפו אבל קיוויתי למצוא משהו שלא ידרוש ממני נסיעה במיוחד...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נימאס לי אני שוטף את הרכב וקונה כיסוי :evil:

כיסוי רק יעשה לך עוד שריטות...

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

קודם כל צינור מים.. או לחץ מים לדעתי.

ואחרי זה שטיפה רגילה אני חושב.. זה אולי חול.. אבל זה עדיין לא בטון או משהו:)

פורסם
ידוע. הייתה לי כפפה כזו שקניתי בקארפלאן אבל היא נזרקה לפח בטעות. כמובן שאני יכול לנסוע לאוטודיפו אבל קיוויתי למצוא משהו שלא ידרוש ממני נסיעה במיוחד...

אנחנו מדברים על אוטודיפו ברעננה , איפה שביקשת :wink:

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

ברק הרכב לאחר השטיפה תלוי ב:

1)מצב הצבע, במידה והצבע במצב טוב בלי שריטות וכתמים הרכב יבריק.

2)מזג האוויר, במידה ויש הרבה אבק באוויר הוא יתערבב עם המים של השטיפה והתוצאה תיהיה פחות מבריקה. בנוסף במידה והאוויר יבש, המיים יתאדו מהרכב הרבה לפני שתספיק לנגב אותו וישארו לך סימני מים על הרכב.

3)לעבור על חלק אחד ואז לשטוף (לדוגמא גג ואז תא מטען), לא לעשות את כל האוטו במכה אחת. השאמפו מנקה את החלק, אך במידה ולא נשטוף אותו מייד, המים באותו חלק "מנוקה" יתאדו והאבק ישאר על הרכב.

4) ניגוב!! כל הברק שלאחר השטיפה תלוי בתהליך זה! הרכב צריך להיות סופר נקי לאחר השטיפה. המטליות שאתה מנגב איתן גם כן צריכות להיות סופר נקיות וסטריליות מאבק. אני אישית משתמש בג'ילדה מעור צבי אמיתי ומקבל תוצאות מצויינות וללא שריטות.

5) שמשות אני מנגב עם מטליות מיקרופייבר עם סיבים כמה שיותר דקים ונמוכים.

6)אני שוטף את האוטו בשני תהליכים. קודם כל הורדת כל החול והאבק מן הרכב, ע"י שפיכת מים מהולים בשאמפו מוקצף ואז אני עובר עם כף יד חשופה כדי להפריד את האבק מהרכב ושוטף במים, ככה אני עושה חלק חלק. השלב השני הוא רק להברקה והוצאת הלכלוך שפיספסתי עם היד, אותו אני עושה עם שאמפו שמכיל וקס וכפפת פרווה.

בקיצור לסוג השאמפו יש חשיבות, אבל זה לא הגורם המשמעותי היחיד. אני אישית משתמש בשאמפו הרגיל של SONAX לתחילת תהליך השטיפה, שבו יש צורך להפריד את החול והאבק מן הרכב. לשאמפו זה יש יכולת ניקוי טובה עם יכולת הקצפה מצויינת, שגורמת לסיכוך בין האבק לצבע. לאחר מכן אני ממלא חצי דלי חדש של שאמפו מקורי של BMW שמכיל בתוכו WAX. התוצאות בד"כ מצויינות.

בברכה,

אופיר רודניצקי

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תאמינו לי, אני דוגל בלא לשטוף את הרכב בכלל. תוך יומיים שלוש הרכב חוטף לכלוך מטורף וכל הטרחה הולכת לפח.

עד שעשיתי שטיפה איכותית וטובה, תוך יומיים נהרס הכל וכל הרכב נהיה אביך, זה קרה לפני חג הפסח.

מקסימום צינור מים על כל האוטו ואז ייבוש אם בא לכם וזהו, חבל על הטרחה, עם המזג האוויר שיש בישראל כל פעם לנקות את הרכב ולראות אותו מתלכלך באופן טרגי תוך ימים אחדים זה מבאס.

פורסם

שלום לכולם.

מהשרשור הנ"ל הסקתי כמה מסקנות

א.כל הנמצאים בפורום אוהבים מאוד את רכבם.

ב כל הנמצאים אוהבים רכב נקי.

ג.כולם "מפחדים" משריטת בצבע הרכב.

ד.רובם ישטפו מחר את הג'יפה מהרכב קודם עם מים אח"כ קרצוף סבון ואחר כך מים+ג'ילדה

(מסכן הצבי-מה הוא אשם שלקחתם לו את העור...:-D)

חלקכם לא אוהבים לנקות באופן אישי וילכו למוסך שטיפה .

אז אני מבקש צלמו והתגאו מה היה לפני ומה אחרי.

אישית אני מחר-מחרתיים עושה BOOK ומעלה בשיטת מצא את ההבדלים.

סופ"ש מדהים!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...