Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי שהגשם שהתערבב בחול ויצר עיסה חולית על כל הרכב ,

אני שואל איך אתם מנקים את מה שהשאיר הטבע על הרכב?

שמפו ואיזה סוג?מים בלבד ? מטלית אבק? מכון שטיפה?

אין ספק שבסוף השבוע הקרוב הולכים להשפך הרבה ליטרים של מים וסבון על רכבנו

וזאת על מנת להשיב את יופי וברק הצבע.

בקיצור-ספרו וגם צלמו.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מציע להצטייד לשטיפה בספוג עדין (לא משהו של כלים!) ולעבוד קשה... לחילופין, אם יש לך גרניק זה גם טוב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שלום.

2 הרכבים שברשותי נראים כאילו עשו גיחה למדבר סהרה.

בוץ כתום מכסה אותם מהגג ועד לגאנטים.

אני מתכוון להעמיד אותם אחד ליד השני.

שלב ראשון לנסות ולהעיף על יבש כמה שניתן.

לאחר מכן לשפוך כדלי מים על כל רכב ואז לעבור עם גילדה סינטטית .

לערבב שמפו טפלון דופון (מיוצר ע"י טנקו ארה"ב)בדלי מים ולהתחיל לקרצף.

לאחר שסיבנתי את כל הרכב אני שופך שוב דלי מים כדי להעיף את הסבון ואז מספיג עם הגילדה.

בסוף התהליך ועל הדרך נכנס לפנים הרכב שם על חלקי הפלסטיק/עור SON OF A GUN של STP

על הדש ועל חלק מהדלתות מנגב,שם ספריי צמיגים של SIMONIZ ,והרכב מבריק ויפה.

אם יהיה לי כח יתכן ואעשה גם WAX על חלקים ברכב (טרטל וקס)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

מים חמים עם סמרטוט עדין וסבון כדי לנקות את הכל.לאחר מכן ג'ילדה לייבוש הרכב.ניקוי חלונות עם ספריי ייעודי ונייר טואלט עדין

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מאמין בשיטה של :

אחמד + 20 ליטר מים + סבון מסוג סנו מה-שמו מזוייף - 40 שקל = רכב נקי.

ליומיים בערך... כי אצלי ברחוב מבצעים החלפת תשתיות.

עוד אפשרות - יש לי לקוח/חבר שיש לו מוסך פחחות גדול. מדי פעם אני עובר "להגיד שלום" וכשאני מדבר איתו בינתיים עובדת הנוסחא של :

מחמוד + 20 ליטר מים + סבון עוד יותר מזוייף - 0 שקלים + 3 עצות חינם = רכב נקי.

נכון. ליומיים...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

1 צינור מים להוציא את החול.

2 לא כל החול יוצא לכן תסבן את הרכב עם היד בלבד בלי להפעיל כוח.

3 שוב פעם לשטוף עם צינור.

4 אתה לוקח שתי דליים אחד מלא במים אחד מלא בשמפו ומים.

5 מסבן את הרכב בין טבילה לטבילה אתה טובל את הכפפה/ספוג בדלי עם המים בלבד. (כדי לא ללכלך את הדלי של השמפו)

6 שוב פעם לשטוף עם צינור.

7 לנגב בעזרת ג'ילדה.

6 ללכת אחורה להסתכל על הרכב ולחייך.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

חברים.

עלה לי רעיון נוסף-שכל אחד יצלם לפני איך הרכב נראה

ואיך נראה אחרי-אני בטוח כי ההשקעה בנקיון הרכב תראה טוב טוב בתמונות...(:

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם
:lol: אין לי תמונה שהרכב מלוכלך ואני לא יכול ללכת לצלם אותו עכשיו כי הוא כבר נקי.

526699_406821629328096_100000007868444_1628490_157326452_n.jpg

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אני חושבת שאת השטיפה הראשונית אעשה בשטיפה בתחנת הדלק הקרובה,

(כן אני אנטי שטיפה במכונה אבל סופות החול השבוע לא השאירו ברירה).

ומשם נסיעה של פחות מ1 ק"מ לחניה של הבית, לשטיפה ידנית נוספת

פוליש ווקס ידני שלי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מצטער , אבל העצות הקודמות טועות ומטעות (עריכה : רק עכשיו ראיתי את התגובה של ג'אנט 18 , מסכים עם כל מילה) .

לנקות את המכונית זה קל , השאלה היא כמה אנחנו נשרוט אותה בתהליך - וזה הרבה יותר קל מלנקות אותה .

השאיפה היא חד משמעית להיות כמה שיותר עדין עם הרכב בכל שטיפה , על אחת כמה וכמה כשהוא מלוכלך ומזוהם קשות .

אוי ואבוי אם תעבוד קשה\ג'ילדה\"להעיף על יבש" וגם גרניק (ואם אפשר גם בלי ספוג , מה טוב) - כל אלו ישתמשו במשקעי החול והזיהום כבגרגירים של נייר שיוף .

בעולם המושלם , קודם כל מרססים את הרכב בקצף (נכון מעורב גרניק , אבל עם מיכל הקצפה ושמפו הוא מרסס קצף ולא לחץ מים) ונותנים לו לשהות כמה דקות - הקצפה תוכל למצוא בהרבה מכוני שטיפה .

אני אניח שאתה תדלג על שלב ההקצפה , ולכן מה שנותר לך לעשות על מנת להיות עדין עם הרכב , הוא קודם כל לשטוף אותו היטב במים זורמים (בלחץ נמוך מאוד , צינור גינה ללא ראש התזה יהיה מצויין) הלוך חזור מלמעלה למטה ושוב מלמטה חוזרים למעלה , כל לכלוך שיוסר זה בונוס אבל המטרה החשובה יותר היא לרכך כמה שיותר את הלכלוך הקודם .

אם יש מכונת שטיפה בלחץ\גרניק , זה הזמן להשתמש בה , אם אין , לא נורא .

השלב הבא הוא הסיבון , אתה רוצה להמנע מספוג ולהשתמש בכפפת שטיפה (אפילו סינטטית עלאק-צמר) אם אתה מוכן לרכוש אחת (כמה עשרות שקלים לאחת פשוטה שעושה תעבודה) , ליצור יחס סבון גבוה יותר מהרגיל (לא צריך להגזים , אבל הרבה מאוד לא רק בשביל כוח ניקוי , שאגב עלול לפגוע בווקס אם יש , אלא גם בשביל סיכוך\החלקה) , להיות כמה שיותר עדין כשאתה עובר על הצבע עם הכפפה\ספוג ולא להפעיל לחץ , להקפיד שהכפפה\ספוג יהיו מלאים בכמה שיותר מים עם שמפו בכל פעם שאתה טובל אותם בדלי , ולהקפיד לטבול בתדירות גבוהה .

אם תרצה לשפר פלאים את השטיפה , שתמש בשני דליים - אחד עם שמפו ואחד בלי .

בתחילה תטבול את הכפפה בדלי עם השמפו , והעבר על הרכב , כשהיא זקוקה לטבילה נוספת קודם כל טובלים בדלים עם המים בלבד ומנערים אותה קלות כדי להסיר ממנה כמה שיותר לכלוך , ורק אז טובלים בדלי עם תערובת השמפו , כך מבודדים כמה שיותר לכלוך מהשטיפה .

אם אתה רואה שנדרשים להיות יותר אגרסיביים בניקיון , המפתח הוא לא לשפשף את המכונית ולעבוד קשה על הצבע , אלא פשוט לחזור על השטיפה אותו הדבר כמו ממקודם .

כמובן שאחר כך מסירים את הסבון עם מים זורמים בעדינות , ומנגבים בעדינות עם ג'ילדה או מגבת ייבוש מיועדת .

ממש לא קשה לשטוף את המכונית ככה , והרבה יותר בטוח לצבע שלה .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

שאלה שאני מתלבט עליה כבר יומיים.

גרניק (שטיפה בלחץ).

נראת לי חזקה מדיי ותגרום לחול לשרוט בכל זאת את הרכב.

אני הולך על שטיפה בטוחה:

1. בקבוק ספריי מלא ב Optimum No Rinse - שלושה פקקים לבקבוק של ליטר.

2. ריסוס מהיר של כל הרכב עם הONR - משחרר את החול ומסכך אותו כדי שירד במינימום נזק.

3. 2~3 דליי מים לעזור לחול לרדת.

4. שטיפה ב- 2 דליים (החלפת דלי מים באמצע) עם Meguiars Gold Wash.

5. ניגוב עם עוד קצת ספריי של ONR בשביל הברק.

למי שלא מכיר - זה ONR וזה מוצר גדול! http://www.autogeek.net/optimum-no-rinse.html

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

אני שטפתי בקיטור,

אח"כ הברקתי מה שניתן להבריק עם דיסק "בוש" מחובר למברשת, (בכל זאת רכב שטח חבוט)

את המאזדה שלי שטפתי במים, קירצפתי עם סבון, ושטפתי שוב, ויבשתי אותה כמו חולה נפש,

עם מגבות, (בת הזוג שלי עוד שניה רצחה אותי :-P) וכולי תקווה שלא תהיה סופת חול מעורה

בגשם שוב (למרות שזה נותן מראה סופר סקסי לטנדר)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
אני חושבת שאת השטיפה הראשונית אעשה בשטיפה בתחנת הדלק הקרובה,

(כן אני אנטי שטיפה במכונה אבל סופות החול השבוע לא השאירו ברירה).

ומשם נסיעה של פחות מ1 ק"מ לחניה של הבית, לשטיפה ידנית נוספת

פוליש ווקס ידני שלי.

ל'

לא!

עם כל החול שהמכונה בלעה בימים האלה את פשוט הולכת לטחון את הצבע שלך.

אגב, פוליש ידני. אני ממליץ לך להתקדם למכונה. לא זול, אבל האפקטיביות. שווה כל שקל.

golf_edited-1.jpg

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

צריך להוריד את החול עם צינור לפני שמשהו נוגע ברכב, בין אם בשטיפה ידנית או במכונה, אחרת זה שורט. להזהר ממכוני שטיפה שעוברים עם גרניק -זה תוקע את הלכלוך עמוק בלכה.. אפשר לקנות בACE אקדח מים עם מיכל לסבון. לא חוקי- מה לעשות..

פורסם
למי שלא מכיר - זה ONR וזה מוצר גדול! http://www.autogeek.net/optimum-no-rinse.html

אם הגעת ל-ONR , כנראה כנראה שיש לך APC\דגריזר שיתנו עבודה טובה על הלכלוך (אבל ישחטו את הווקס\איטום) , ואם יש לך גרניק , תוסיף מיכל הקצפה וחומר שמתחשק לך (הכימיקל גאייס פופולארי מאוד) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...