Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

cls55 amg כבר במונקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל הבנות פה*

ה CLS מבוססת על ה E קלאס.

*סתם סתם סתם של גידי גוב הולך לאכול :lol:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

1. הCLS מוגדרת ע"י מרצדס (ע"פ אתר הבית שלהם) כ"קופה" כאשר באופן כללי מרצדס הצהירו עליה בעת הצגת רכב התצוגה כרכב 4 דל' בעל מראה של קופה (שלדעתי לא ממש הצליח להם אבל התוצאה הסופית מרשימה בפני עצמה). ככל הנראה הCLS היא נישה בפני עצמה שכן ללא קשר לבסיס הרכב למרצדס אין כל צורך בקטגוריה שתמוצב בין הE והS.

2. על פניו ממה שהבנתי ההתכנון הראשוני הוא שהליין יתחיל מה350 אך נראה לי סביר יותר שהקו יתחיל מה500 בשל הצורך ליצור בידול חד יותר מיתר הדגמים ובשביל להעלות את יוקרתה.

3. העיצוב בסה"כ מרשים (שלא לדבר על פנים הרכב שנראה יוקרתי ובעל אופי). רק חבל שמרצדס לא שינו לה את הפנסים הקדמיים שפוגעים לדעתי בעיצוב הכולל.

4. אני חושב שמרצדס בעזרת הCLS היכו את BMW מתחת לחגורה בכך שהם מראים

שאוונ(ט)גרדיות ועיצוב יכולים להיות מקוריים אך עם זאת יפים.

פורסם

נראית קצת כמו פורד טאורוס דור קודם שמתחו אותה קצת לכל הכיוונים.

סתם, האמת שהיא נראית טוב, אבל אני לא מצליח להבין את ההגיון שבמכונית כזאת. זה קופה? זה סדאן? זה מבלבל את הלקוחות. מי צריך את זה בכלל?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין אוטו שלא תראו במונקו!! אלוהים אנשים שם שוחים,חיים, נוסעים על כסף!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אין להם 106 ראלי!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בין הרכבים היחידים שיצאו יפה השנה.

נראית קצת כמו פורד טאורוס דור קודם שמתחו אותה קצת לכל הכיוונים.

סתם, האמת שהיא נראית טוב, אבל אני לא מצליח להבין את ההגיון שבמכונית כזאת. זה קופה? זה סדאן? זה מבלבל את הלקוחות. מי צריך את זה בכלל?

רוני

למה מה לא יכולה להיות מכונית ספורט, שעדיין תהיה מרווחת ומפנקת...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

ראיתי היום בבוקר בת"א ליד האונ' מרצדס כזאתי בדיוק חיצונית וכסופה, עם מספר ישראלי, לצערי אין תמונה, היא הייתה בנסיעה.

נשימתי נעצרה ברגע שראיתי כזה אוטו מדהים.

פורסם

טעות שלי, אתה צודק..

פשוט ראיתי בשרשור שרב התגובות עוסקים עוסקים במראה החיצוני דמוי קופה שלו, וקצת פחות התייחסות למאיזו סדנא הוא הגיע ומה יכולותיו.. חשבתי שהדגם עצמו הוא חדש לגמרי כי לא ראיתי אותו בעבר.

בכל מקרה, מבחינה חיצונית הם אותו הדבר כמעט מדהימים.

פורסם

cls 65 amg כבר קיים

ייבואן מרצדס אמר שהוא מוכן להביא אתו בהזמנה מיוחדת לכל דכפין (אבל זה גם היה אותו ייבואן קודם שאמר שהוא מוכן להביא את המייבאך)

והאם בתמונה השניה ניתן לראות סממן ישראלי

כמה מתגודדים ליד האוטו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...