Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לגבי המחירון של רנו מגאן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי שרנו מגאן דגם PR עם מנוע 2.0 ( הדגם המפואר ביותר )

עולה בכ 2000 ש"ח פחות רנו מגן 1.6 business ( הדגם הכי מעפן )

לפני שנה כשקניתי את הרנו שלי דגם PR המחיר היה יותר יקר מהדגם הבסיסי.

מה קורה פה ???:evil:

פורסם

כל הייבואנים העלו את המחירים של גרסאות ה-1600 האוטומטיות.

לפני שנה המגאן היתה יותר יקרה מהפלואנס ועכשיו ההיפך.

גם האוריס היתה יותר יקרה מהקורולה ועכשיו ההיפך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם כבר עסקינן ברנו מגאן וסליחה לפותח השרשור, למה הפלואנס (המכוערת) יותר מזכירה מגאן בעוד המגאן העדכנית נראית כמו תפלצת של פיקנטו/אלו הבנתם את הרעיון לבין טנדר, ושאתה מסתכל עליה אתה אומר "DAT ASS" (המבין יבין).

מה קרה לרנו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אני עדיין לא מצליח להבין איך לוי יצחק לוקח את הדגם המפואר יותר ונותן לו מחיר יותר נמוך מהדגם הבסיסי.

פורסם

אותו דבר בדיוק קרה לפני כשנה (אין לי מושג מה המצב היום)

מאזדה 6 ליסינג (ה"מפואר" קצת יותר לא הערום לחלוטין) עלתה יותר ממאזדה 6 פרימיום ( מנוע 2.5, מושבי עור , פנסי קסנון...)

פורסם

אפשר לתת לך עצה?

סע באוטו, תהנה, תשתמש בו. עזוב את המחיר, הוא כבר ממילא שלך.

לא משנה כמה מנומקים ומלומדים יהיו ההסברים, בסופו של דבר המצב הוא "ככה זה", ולא תשנה דבר.

כשתגיע למכירה - תמיד הרכב יהיה שווה פחות ממה ששלמת בקניה. רק באותו זמן תבדק את המחיר העדכני. ועד אז -ביהיה בכייף.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לא הכל קומבינות. הסיבה היא שבשל עלות הדלק הגבוהה יש פחות ביקוש למנועים גדולים לעומת מנועים סטנדרטיים. המחירון של פורד מונדאו מאובזרת, למשל, יותר נמוך ממחירון של פוקוס טרנד.

• תוכן חדש...