Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע הזמן להחליף לאישתי את הרכב (יונדאי אקסנט 2005 עם קרוב ל- 250K ק"מ..)

והפעם - בעיקבות הרחבת המשפחה הקרבה ובאה, החלטנו לקחת רכב גדול יותר.

האופציות בנושא השרשור.

התקציב, גם הוא בנושא השרשור, עם אופציה למתיחה קטנה כלפי מעלה.

מה אתם אומרים על האופציות שבנידון ?

האם ישנן אופציות נוספות טובות ?

מה שחשוב לנו הוא אמינות ונוחות.

תודה לעוזרים,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רזי,

מה קורה? :-P גם אנחנו התרחבנו משניים לשלושה :-P:-P:-P

כמו שאתה יודע, אני קניתי מהסיבות האלו אוונסיס 06 ולאשתי שדרגתי את הרכב למגאן 2 08 (היא מאוד מרוצה אפרופו)

אני הייתי מציע לך לנסות גם אוונסיס כמו שלי אם כבר מדברים על

נוחות.

אמינות.

חסכון יחסי בדלק (1:11 בממוצע רגוע)

מרווח פנים.

ראיתי אחת יפה מאוד למכירה ליד ה206 (שכונת צהלה)

מבין השלושה אני הייתי אומר שלכל אחת יש יתרון משלה:

המונדיאו תהיה הנוחה בחבורה.

הB4 תהיה עם אחיזת הכביש הכי טובה.

ה6 תהיה כל הפשרות מבין השלושה.

אפרופו - אני מאוד נוהג להמליץ על סונטה, גם תשיג שנתון הרבה יותר מתקדם וזה כבר רכב מאוד מוצלח ומאוד מפנק.

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שלום לך,

אני ממליץ לך על סובארו B4!

בערך לפני שנה קניתי את הרכב סובארו B4 אחרי המון רכבים שהחלפתי בעבר..

ואני לא מצטער על כל רגע עם הB4, הרכב סופר מפנק והחיוך מהנהיגה לא יורד לי מהשפתיים ואני בטוח שגם לאחרים לא..:wink:

רכב מנהלים, אחיזת כביש מעולה, ביצועים מעולים, 4X4, נוח בנסיעה, אבזור.. ומרווח מאוד!!

וכפי שlanosforce כתב ובצדק- הB4 עם אחיזת הכביש הכי טובה עם המון יתרונות שמפנקים את הנוסעים ואת הנהג.

וכמובן.. הרכב מאוד אמין ונוח.

שיהיה לך בהצלחה, מקווה שעזרתי.

פורסם

אמינות עדיפה ליפניות צריכת דלק הייתי אומר אוונסיס

אבל עם לוקחים בטיחות בגלל מערכת AWD של סובארו וחשוב לך הבטיחות של הקרובים שלך במצב חירום.

אין ספק שסובארו עדיפה לפי דעתי היא גם הכי יפה בחבורה

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

אדי יקירי -

לאחר ניסיון עם האקסנט ושאר קוריאניות למיניהן (ע"ע שברולט...) - הוחלט בדריקטוריון לא להתקרב יותר למכוניות מתוצרת קוריאה.

ואגב - אנחנו עומדים להתרחב מ-3 ל- 5...:)

פורסם
אדי יקירי -

לאחר ניסיון עם האקסנט ושאר קוריאניות למיניהן (ע"ע שברולט...) - הוחלט בדריקטוריון לא להתקרב יותר למכוניות מתוצרת קוריאה.

ואגב - אנחנו עומדים להתרחב מ-3 ל- 5...:)

תאומים? תאומות?

שמע - הכל פעמיים.

שמע - הכל פעמיים.

שתי הנקות, שתי החתלות, שתי הרדמות, שתי התעוררויות :-D במקומך לא הייתי קונה רכב, הייתי קונה שעות שינה :shock:

המון מזל טוב איש יקר!

ההמלצה על הפאסאט היא יפה מאוד אבל עלויות אחזקה עלולות להיות גבוהות יותר.

בכל מקרה - זה גרם לי לחשוב, חמישה נפשות, אתם צריכים תא מטען גדול - לפאסאט אכן יש כאן יתרון אבל אני דווקא הייתי מציע לך לשבור שמאלה לשניה אחת ולהתבונן באוקטביות -> תא מטען ענק! פתח גישה של דלת חמישית. אתה תשיג שנתון יחסית טוב לקטגוריות האחרות ותוכל להשאר בנפח מנוע באזור ה1.6 עד 1.8

הרכב נוח מאוד, אמין ויחסית האחזקה שפויה.

שווה בדיקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פתח גישה של דלת חמישית יש גם במזדה 6 - 5 דלתות.. נכון ?

השאלה היא באמת להשוות בין נפחי תאי המטען ב- 6 (5 דלתות) מול אוקטביה מול המונדיאו.

משום מה נראה לי של- B4 התא מטען הקטן ביותר.

אשמח למידע באם למישהו יש בסוגיה הנ"ל.

פורסם
אבל עם לוקחים בטיחות בגלל מערכת AWD של סובארו וחשוב לך הבטיחות של הקרובים שלך במצב חירום.

מערכת ה-AWD איננה נותנת שום יתרון בטיחותי על פני מתחרה מודרנית עם ESP. יכולת המשיכה המשופרת (לא אחיזה, משיכה. קרי, אחיזה תחת כוח) של הנעת ה-AWD חסרת משמעות כמעט לחלוטין, בתנאים שאינם קיצוניים (שלג, קרח וכו').

כלומר, כל זמן שאתה לא צריך להאיץ כדי להתחמק ממכשול בכביש מושלג, כל אחת מהמתחרות המודרניות תהיה לא פחות בטיחותית...

להנעה המרובעת יכולים להיות גם יתרונות אחרים, אבל הם די חסרי משמעות ברכבים שאינם חזקים באופן ברור.

ישש לי B4 ידנית, מזדקנת, ומרגישים את ה-AWD, אבל לאמר שזה הופך אותה ליותר בטיחותית, ממש לא משמעותית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

צודק ידידי מלמעלה. יש הטוענים שה- 6 עם הנעה רגילה מרגישה ומתנהגת טוב יותר מה- B4.

פורסם

זה לא במאה אחוז נכון - תנסה לקחת סיבוב מעמידה בB4 ואתה מיד תרגיש את הAWD עובד - התחושה של ההצמדה של הרכב לרצפה היא מיידית ולעיתים מרגישים את פעולת המערכת בסיבובים ארוכים במהירות גבוה.

הרכב נותן תחושה טובה מאוד לנהיגה.

מנהיגה במאזדה 6 (ועוד דגם הפרימיום עם הנפח הגדול יותר) הרכב מאוד זריז, אבל אני ממש לא ראיתי במה הוא יותר מהנה לנהיגה. יש לנו B4 במפשחה - ההיגוי שלה, האחיזה שלה פשוט עדיפים.

האוונסיס רכה כמו צמר גפן בשנתונים 03-08 ומאוד זריזה - יותר מכל המתחרות, 9.5 שניות מאפס למאה אבל ההיגוי והאחיזה שלה מתים.

לB4 לדעתי יהיה תא מטען לא פחות קטן - דווקא ל6 אני חושב שיש את תא המטען הכי קטן כאן.

המונדאו - אם זו הצורה הישנה - עגלה שאין דברים כאלה וזללנית, למעט נוחות זה רכב שאין בו שום דבר מעבר -> אחד המשעממים ביותר שיצא לי לנהוג עליהם.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי - אתה יודע בוודאי שה- 6 והמונדיאו חולקות מנוע משותף...?

פורסם

זה לא במאה אחוז נכון - תנסה לקחת סיבוב מעמידה בB4 ואתה מיד תרגיש את הAWD עובד - התחושה של ההצמדה של הרכב לרצפה היא מיידית ולעיתים מרגישים את פעולת המערכת בסיבובים ארוכים במהירות גבוה.

קודם כל, לא לוקחים סיבוב מעמידה.

דבר שני, זה לא עניין בטיחותי.

דבר שלישי, ה-AWD לא "מצמידה" את הרכב. היא מאפשרת חלוקה טובה יותר של הכוח ופחות אובדן אחיזה תחת האצה. בטיחותית, זה לא משמעותי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...