Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חברה, אני מתכוון לאיפה חשוב באמת לעשות איטום ולאיפה פחות.

כי התקנתי מערכת

GTO1004

DOTECH OVATION 6

7350BT

ES300

באמת מערכת חריפה (הסאב קצת מעצבן אותי כי הוא אמור להיות מדוייק והוא לא ואין לי מושג איך מכוונים אותו, הוא נמרח, זה לגיטימי ?) אבל כשאני מגביר גבוהה (ואני עושה את זה בתדירות גבוהה) יש רעידות מהדלתות וטיפה מהבגאז (בעיקר בגלל שהשתחרר שם פלסטיק שאני צריך להדביק והוא קופץ כל פעם)

אז השאלה אם הבידוד של הדלתות הקדמיות והבגאז יספיק או שצריך לעשות כמו שעושים פה בידוד של הרצפה והתקרה וכל השטויות האלה.

רעשי רוח ומנוע מפריעים לי אבל התקציב קצר אז אני מחפש בידוד כדי להשתיק את הרעשים מהמערכת.

פורסם

הדלתות הן הראשונות לבידוד, אחריהן תא המטען (בעיניי לפחות).

בדלת- חשוב לשים על שתי שכבות הפח (הפנימית והחיצונית) ומומלץ גם על הדיפון, או לפחות ספוגים.

בתא המטען- המגש והדלת הם החלקים הרועשים ביותר, התמקד בהם, בתור התחלה לפחות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

איו קשר בין בידוד לאוודיו לבין בידוד להשתקת רעשי רוח וכו'.

אלה לא אותם החומרים ובידוד לאוודיו לא ישתיק רכב.

בידוד לדלתות קדמיות ובגאג' יספיק, בידוד לגג יתן לך יותר באס, הכול תלוי בתקציב שלך.

יש לך בעיה של כיוונים אם אתה אומר שהסאב הזה לא מדוייק.

הוא אחד הסאבים היותר מדוייקים ששמעתי, הוא מדוייק לא פחות מהw6 שלי, שעולה פי שלוש ממנו.

יתכן גם שהתיבה לא מתאימה לסאב, זו תיבה מקורית?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
איו קשר בין בידוד לאוודיו לבין בידוד להשתקת רעשי רוח וכו'.

אלה לא אותם החומרים ובידוד לאוודיו לא ישתיק רכב.

בידוד לדלתות קדמיות ובגאג' יספיק, בידוד לגג יתן לך יותר באס, הכול תלוי בתקציב שלך.

יש לך בעיה של כיוונים אם אתה אומר שהסאב הזה לא מדוייק.

הוא אחד הסאבים היותר מדוייקים ששמעתי, הוא מדוייק לא פחות מהw6 שלי, שעולה פי שלוש ממנו.

יתכן גם שהתיבה לא מתאימה לסאב, זו תיבה מקורית?

התיבה מקורית בהחלט.

כמה צריך לעלות לי איטום בגאז ודלתות קדמיות ? וכמה יעלה להוסיף תקרה ?

ואיך אני יכול לכוון את הסאב ? דרך הרדיו דיסק בלבד ?

פורסם

על איזה רכב מדובר? בעיקרון אם אתה עושה את העבודה לבד קיט של דיינמאט שיספיק לך עולה סיבות האלף ש"ח.

אבל זה תלוי בגודל של הרכב.

כיוונים לסאב תבצע דרך המגבר בלבד, במכשיר את כל הכיוונים של הסאב תאפס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
על איזה רכב מדובר? בעיקרון אם אתה עושה את העבודה לבד קיט של דיינמאט שיספיק לך עולה סיבות האלף ש"ח.

אבל זה תלוי בגודל של הרכב.

כיוונים לסאב תבצע דרך המגבר בלבד, במכשיר את כל הכיוונים של הסאב תאפס.

יש לי ניסאן קאשקאי, עכשיו אין מצב שאני עושה את זה לבד, אני אלך למתקין, אז כמה בערך עולה העבודה (בערך, אני יודע שכל אחד לוקח משהו אחר)

יש לי אפשרות רק לכוון את הגיין והתדר במגבר.

עכשיו שיחקתי איתם בהתחלה זה היה על התדר הכי נמוך והגיין היה על 3/4 וקצת פחות, ניסיתי להנמיך אותו אבל בגלל שהקומפוננט על גיין חצי אז לא מרגישים את הסאב.

אין לי מושג איך לחתוך מה לחתוך ואיך לעשות שהסאב הזה ישמע יפה בלי מריחות. בנוסף הוא גם מאחר לי כזה לא יודע מה לעשות...

אני אלך למתקין אבל זה יקרה עוד שבוע, אין משהו שאני יכול לעשות מבלי להרוס את כל המערכת ? :)

פורסם

כיוונים אם אתה לא מבין אל תגע,יש מפגש השבת הזו כדאי שתגיע.

המחיר על עבודה של איטום,2 דלתות קדמיות + בגאג' אני מאמין סביבות ה1500.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...