Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין שמישהו קנה לאחרונה (ואפילו לפני שנתיים)

לאון ב150k, אז צריך לקחת הכל בפרופורציות.

לדעתי צבע זה לא אקסטרה ברכב, והתמחור הנפרד שלו

זו סתם שיטה להציג מחיר נמוך יותר.

פורסם
לא מאמין שמישהו קנה לאחרונה (ואפילו לפני שנתיים)

לאון ב150k, אז צריך לקחת הכל בפרופורציות.

לדעתי צבע זה לא אקסטרה ברכב, והתמחור הנפרד שלו

זו סתם שיטה להציג מחיר נמוך יותר.

אתה צודק אבל מבדיקה זה לא ייחודי רק לסיאט בזמן מבצע, זה קיים בכל צ'מפיון אם זה מנחם אותך.

גולף שמחירה גם ככה גבוהה מדיי-תשלם תוספת צבע 4K.

פורסם

עבור האיביזה שרכשתי לפני כשנתיים בדיוק, הייתי צריך להוסיף 1500 ש"ח (לא 2000 ש"ח) עבור צבע כתום, שכמדומני אינו מטאלי בעליל.

גם אז נאמר לי שכל צבע פרט ללבן, מצריך תוספת של 1500 ש"ח. ייתכן והסכום עלה ל-2000 ש"ח בתקופה הנוכחית.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
עבור האיביזה שרכשתי לפני כשנתיים בדיוק, הייתי צריך להוסיף 1500 ש"ח (לא 2000 ש"ח) עבור צבע כתום, שכמדומני אינו מטאלי בעליל.

גם אז נאמר לי שכל צבע פרט ללבן, מצריך תוספת של 1500 ש"ח. ייתכן והסכום עלה ל-2000 ש"ח בתקופה הנוכחית.

התוספת לצבע היא לפי סוג הרכב....

אם אני לא טועה באיביזה זה עדיין 1.5K.

בכל מקרה, זאת שיטה שהופכת להיות נפוצה בהרבה מקומות, ולא רק בתחום הרכב -

מציגים מחיר בסיס יחסית נמוך (או לפחות כזה שנשמע סביר), אבל אז אתה מגלה שיש

עוד אי אלו דברים שהם בתוספת תשלום. העניין הוא שאלו דברים שהם חלק אינטגרלי

מהעסקה, ולא אקסטרות, אבל מתומחרים בנפרד מטעמים פסיכולוגיים.

פורסם

זה כוחו של "מותג". הכל היצע וביקוש, אחרי שהעדר יתרגל, יקחו על הצבע גם 10K, עדיין יהיו כאלה פה שיצדיקו את השרץ. ברנו למשל, על צבע מיטלי לוקחים תוספת של 800 שקל, ניראה לי שכל מתמקח מתחיל גם את זה יכל להוריד (הם מפחדים...).

היבואן בהחלט יכל "לבלוע" את ההפרש, אבל למה לו. כשיהיה קשה, אולי.

נהג מנוסה
:roll:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...