Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיסים + חוסר תחרותיות בשוק הרכב בישראל.

יחד עם זאת, מעטים הרכבים העממיים (כלומר לא בשוק היוקרה) שאכן עולים שליש מאשר בארץ, אם בכלל.

פורסם

אולי יש כאלה שעולים שליש, אך לרוב מחירים באירופה די קרובים למחירים בארץ ! כמובן, כאן יותר יקר :lol: כי ישראל מדינה עשירה מאוד 8) קחו דוגמה, סקודה אוקטביה עולה בגרמניה כ-20 אלף אירו = 100 אלף שקל, פביה כ-16 אלף אירו = 80 אלף שקל.

בדנמרק מצב עוד יותר גרוע, מיסוי על רכבים שם דומה לישראל. לא צריך לשכוח, כי מע״מ במדינות האיחוד בד״כ גבוה מזה של ישראל.

אין מס קניה, זה נכון, אך יבואנים ישראלים מצליחים לפעמים להשיג מהיצרנים מחיר נמוך מאוד, שההבדל במחירים בין אירופה לישראל הוא לא כ״כ גדול.

פורסם

המע"מ הוא לרוב עד 20%, לא הבדל משמעותי. במרבית מדינות אירופה המסים נמוכים יותר ובהתאם מחירי המכוניות נמוכים משמעותית גם הם. זה לא שליש - הממוצע הוא יותר לכיוון שני שליש ממחיר רכב בישראל, אבל זה משמעותי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שלום ברצוני לדעת למה הרכבים באיחוד האירפאי עולים (כסף) כשליש מהרכבים בארץ?

תראה לי רכב חדש שעולה באירופה שליש מהארץ.

עולה מקסימום 10-20 אחוז פחות.

פורסם

הייתי אומר שהנוסחה היא,שככל שהרכב יקר יותר,כך גם הפער באחוזים גדל,

וזה אפילו מגיע למקרים חריגים,

לדוגמא, יגואר xk8 בישראל? אני לא בטוח אבל אני משאר שזה באיזור ה750-800K ,בריטניה 65K פאונד או בשפה חופשית פחות מ400K בשקלים. כנ"ל פורשה 911 S.

למה?,מיסוי,ומיקרים של רכבי ספורט או יוקרה,פשוט כי אין תחרות,ובעקבות זה אין שוק,זה על מנת שליבואן ישתלם למכור מספר מצומצם של יחידות (הוא צריך להעמיד מוסכים,פירסום,שיווק,אדמינסטרציה וכו) הוא צריך למכור אותן במחיר מופקע!

אבל חכה! כי לא רק שהרכבים עולים פחות שקל מול שקל,אלה גם שאותו גרמני או בריטי מרוויח ב30-50% אחוז יותר ממך בממוצע.

:)

I LOVE THIS COUNTRY.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...