Jump to content

european

  • הודעות

    46
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי european

  1. יש לי חורים בריפוד של הגג ברכב יש אפשרות לסתום אותן? או לטשטש אותן
  2. 120000 ק"מ בנפח 1800 בנסיעה משולבת ולרוב עירונית בלי מזגן
  3. המדחס נכנס לפעולה אבל לא יוצא קור אלה איורור קריר ואיך שאתה לוחף על בגז את מרגיש שהמזגן עושה משהו
  4. מה הלחץ אוויר בניסאן אלמרה 2001
  5. שלום ברשותי ניסאן אלמרה 2001 ויש לי בעיה שהמזגן לא מקרר שלא לוחצים על הגז וזה בעייתי. מה ניתן לעשות?
  6. איתמר יהיה אפשרי להעביר את הצמיג אחורה?
  7. הצמיג המתאים לפי הרישיון זה 185. ויש לי צמיג אחד שהוא 195 מקדימה והשני 185 האם יכולה להיות בעיה של צריכת דלק או כיוון? והאם יהיה אפשרי להעביר אותו לאחורה האם זה יועיל?
  8. לאיפה הצינור מתחבר ברכב?
  9. שלום.ברשותי ניסאן אלמרה. 2001 בנפח 1800. ויש לי בעיה. כשאני מגיע ל 60 קמ"ש צריך ללחוץ הרבה על הגז, כדאי שהרכב יחליף הילוך. זה קורה בטורים 2000, ואני מרגיש שהרכב צועק יתר על המידה. האם יש משהו בדברי? או שזה ככה אמור להיות?
  10. שלום.ברשותי ניסאן אלמרה 2001 בנפח 1800 אני צריך עזרה בנושא הצריכה המופרזת 1 ל 8 בנסיעה משולבת ללא מזגן. בדקתי לחץ אוויר בצמיגים שמתי תוספים לניקוי האינגקטורים והשפרצתי ספריי קרבורטורים לתוך מערכת היניקה והחלפתי פילטר אוויר ולפני 3 חודשים החלפתי מצתים .אני לא יודע למה הרכב הזה צורך כמו איזה פרארי שמישהו יתן לי איזה עצה אטרקטיבית. תודה.
  11. בדקתי אם יש מתח בחיבורים וגיליתי שאין מתח ולא מגיע חשמל בכלל מה עושים וזה לא פיוזים או נורות
  12. שלום ברשותי ניסאן אלמרה 2001. ויש לי בעיה באורות. של הפנס הקדמי ההימני. זה מתבטא בכך שגם האור הרגיל וגם הגבוה לא עובדים. אני בדקתי. אולי זה פיוזים. או אולי שנשרפו הנורות. אבל הכל נמצא תקין. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
  13. יש לי נעילה מרכזית ואני סוגר את הרכב עם שלט ומשום מה לאחר 5 דקות הרכב פותח את עצמו שוב ושוב כל 20 דקות .מה אני עושה עם זה?.תודה
  14. http://www.ebay.com/itm/Toyota-Echo-Up-MPG-Save-Gas-Add-Horsepower-Lower-Emmissions-Go-Green?item=230781561381&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D8094935829575336241 זהו החסכן רציתי לדעת אם מישהו פעם התנסה או שמע שיגיד לי מה דעתו.תודה
  15. אני לא פירקתי את המצערת כי ברגע שהייתי מפרק אני הייתי שם את זה על הטמבון ולא הייתי יודע להחזיר ולכן עשיתי את התהליך שזה מורכב והרכב מונע והתריס הזה נפתח שמישהו לחץ על הגז ואני גמרתי את הספרי על המצערת ואין לי מושג אם זה עשה משהו או ניקה אבל נראה לי שהעסק היה נקי עוד לפני זה פשוט העינין עם הצריכה של הדלק הטריד אותי שניקיתי כל דבר אפשרי כולל חיישנים.
  16. עשיתי את התהליך יצא לי עשן לבן בכמויות ולאחר 6 שעות נסעתי 40 קמ והעשן המשיך לצאת בנסיעה ורציתי לדעת האם זה יפסיק בכלל
  17. אז איזה המלצה יש לכם כדי לנקות את המצערת ומערכת היניקה ולנקות גם את הפיח הזה כל האינפוזיה וכל השטויות האלה אני מסתבך אני צריך שמישהו יגיד לי בפשטות מה לפתוח ומה לעשות ומה לשפוך או לרסס במקום כל ההוצאות של טיפול במוסך.
  18. אני פותח את הצינור הזה עם פיליפס ומכניס את הספריי דרך הצינור שהמנוע עובד על 3000 סל"ד וזה כמו שואב אבק רק במקום אבק זה ספריי זה בסדר?
  19. שלום! רציתי לדעת כמה ספרי קרבורטורים אני צריך לשים כדי לנקות הכוונה לכמה כמות מתוך ספרי שלם אני צריך לשים
  20. חיישן חמצן כדאי לנקות אותו? ועם מה?
  21. שלום ברצוני לדעת למה הרכבים באיחוד האירפאי עולים (כסף) כשליש מהרכבים בארץ?
  22. ברשותי ניסאן אלמרה שנת 01 והרכב צורך דלק יותר מידי ניסיתי לעשות את הבדיקות הרגילות פילטר ולחץ אוויר מצתים וכל השטויות האחרות עם התוספים וברצוני לדעת האם אפשר לעשות ניקוי חיישן? וכיצד לנקות אותו מבלי לעשות נזק לחיישן? והאם כדאי בכלל לעשות? תודה.
×
×
  • תוכן חדש...