Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדוק את כל החוטים עד שתמצא את החוט של הסיגנל המתח צריך להיות 0.45 עד 0.55 וולט בסרק אחרת הטורים יהיו נמוכים או גבוהים מידי

את הבורג אויר תוציא לגמרי ותנקה את המעבר אויר שלו ואז תכוון טורים

רגע שאני אבין ולא יעשה טעות.

אני אמור לשים לבדוק "הום" כשהמינוס על "אדמה" ועם הפלוס לבדוק את כל הפינים?

ודרך אגב הבורג של האוויר לא יוצא

LANTIS 01 1.8 GLX

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בצע את הפעולות הבאות:

1.נתק מינוס מהמצבר.

2. על המצערת קיים בורג פיליפס שקוע(בורג כיוון אוויר), אותו תסגור עד הסוף ופתח אותו סיבוב שלם ועוד 1/2 סיבוב.

3. חבר את המינוס חזרה.

4. תניע את המנוע בסרק ואל תיגע בגז ולא להפעיל שום דבר, פשוט אל תעשה כלום תן למנוע לעבוד בסרק 20 דקות.

5.לאחר ה20 דקות צא לנסיעת מבחן וחזור לעדכן.

*הבעיה תשתפר אחרי כמה נסיעות ברכב המחשב ילמד את הכיוונים החדשים והכל יהיה בסדר, במידה ותהיה בעיה אדריך אותך עם פעולות אחרות יותר מורכבות, ע"י גישור בשקע הדיאגנוסטיקה וכיוון סל"ד.

אם לא נגעת בחיישן מצב מצערת אל תיגע בו בכלל! תעזוב אותו הכיוון שלו לעולם לא ישתנה מעצמו אלא אם כן הוא תקול, לכלוך לעולם לא יחדור אליו הוא אטום הרמטית.

הבורג אוויר לא יוצא.

פורסם

מה זאת אומרת הבורג לא יוצא? אז איך הוא נכנס? הייתי מנסה עם שפיץ פלייר הפוך למשוך אותו החוצה אחרי שפותחים את ההברגה עד הסוף ואז מנקה את המעבר אויר של הבורג.

פורסם

אחרי שתנסה לפתוח אותו עד הסוף הוא יעצר והוא לא יוצא ממקומו(כמו שאתה סוגר עד הסוף ככה הוא נתקע).

אין צורך להוציא אותו כדי לנקות, פשוט ניתן לפתוח את הבורג עד הסוף ולתת ספרי קרב' למעברי אוויר מתוך המצערת(ליד הפרפרית).

הבעיה לא נעוצה בבורג אוויר עצמו אלא בכיוון שלו ובלימוד המחשב.

מה שרשמתי קודם, זה כדי להחזיר את הבורג למיקום המקורי, במידה ולא יעזור אז יהיה צורך לבצע גישור בשקע הדיאג' כדי שהמחשב יכנס למצב לימוד ורק אז לכוון את הסל"ד.

אבל מה שרשמתי צריך לפתור את הבעיה.

פורסם

לדעתי אפשר להוציא אותו כפי שהצעתי (האורינג עוצר אותו) וזו גם תהיה הדרך הכי נכונה לנקות את המעבר האויר.

אם בורג זה שולט על סל"ד סרק בסיסי יש לבצע את התהליך כמו שצריך ולא לפי ניסיונות, ז"א לבצע גישור בשקע אבחון ואז לכוון סל"ד בסיסי.

פורסם

אני רק מקווה שהאטם יצא שלם בזמן ההוצאה של הבורג. אני לא יודע עם ניתן לרכוש את האטם בנפרד מהבורג או פשוט להתאים אטם דומה במידות.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני רק מקווה שהאטם יצא שלם בזמן ההוצאה של הבורג. אני לא יודע עם ניתן לרכוש את האטם בנפרד מהבורג או פשוט להתאים אטם דומה במידות.

הבורג לא יצא ונראה לי שגם אני לא אנסה אבל תודה

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם
הבורג לא יצא ונראה לי שגם אני לא אנסה אבל תודה

אל דאגה ! תמיד ניתן למצוא אטם בצורת טבעת שיתאים לבורג במקרה והאטם נקרע.

בכול מקרה מצאתי לך את המק"ט של הבורג+האטם.

http://www.jimellismazdaparts.com/products/SCREW-SET/1856174/F8B313W75.html

איזה כייף לי :)

פורסם

עשיתי בדיוק מה שאמרת לי לעשות , התופעה עדיין קיימת אבל בקושי ,ההרגשה כאילו יורד הילוך אז הטורים מעט עולים לשניה אבל לא כמו שהיה ,והסלד מעט נמוך 400 בסרק ו500 ב D עוד דבר אחד, במקרה של בלימה פתאומית הטורים יורדים ממש נמוך לשניה. האם זה דורש עוד כיוון או שצריך עוד מעט זמן למחשב ללמוד את הנתונים החדשים?

LANTIS 01 1.8 GLX

• תוכן חדש...