Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהוא לא מובן לי.

"סמוך לחצות, ב-16 בספטמבר 2010, נעצר א' בזמן שישב במכוניתו על-ידי מתנדבי משטרה, שחשדו בו כי נהג לפני-כן כשהוא שיכור."

שיחשדו עד מחר, מה זה עניינם?

מחר בבוקר קצין משטרה (לא מתנדב) יחשוד שמישהו רצח אז מה? איפה חובת ההוכחה?

עוד עניין, "(בית המשפט לתעבורה) הלין כי בקרב עדי ההגנה הייתה מגמה להציג גרסה לפיה הנאשם לא נהג."

לא זה תפקידם של עדי הגנה?

פשוט מגוחך איך השכל הישר הלך לאיבוד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
פסק הדין כאן למעוניינים

http://www.nevo.co.il/psika_html/mechozi/ME-12-01-23081-481.htm

מזל שיש שופטים בציון מידי פעם. מתנדבים זה דבר מבורך, אך יש משהו לקוי בכל הקשור בשכרון הכוח שמפתחים המתנדבים במשטרה בכלל ובמיוחד במשטרת התנועה. מישהו צריך לעשות בדק בית לעומק.

ישה, כרגיל תודה על פסק הדין.

פורסם

הגיע הזמן שמשטרת התנועה תשתמש במצלמות עבור כל מעצר , יש להשתמש במתנדבים בתבונה ולא כשוטרים אלא רק כעוזרים (במקרה זה אולי אלא שיצלמו את המעצר ). שימוש במצלמות ימנע מקרים של שקרים מצד השוטרים ומצד הנעצרים, בנוסף אם בוצע הליך מעצר לא תקין יהיה ניתן לרדת לשורש העניין.

אני אישית לא אוהב את השימוש במתנדבים , כמו שמקום העבודה שלי מבצע סינון קפדני ולא משתמש בעובדים לא מקצועיים, כך גם משטרת ישראל צריכה לראות את הדבר והשימוש במתנדבים צריך להיות הבסיסי ביותר ולא יותר.

פורסם

אני חושב שחשוב להדגיש כאן שמדובר במתנדבים - לא שוטרים מקצועיים. מתנדב לא עובר את אותה הכשרה ולא סביר כי יהיה מקצועי כמו שוטר אמיתי. לצערי זה גם אומר שמתנדבים לא מבינים רעיונות פשוטים כמו "זכאי עד שלא הוכחה אשמתו".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבל כאן נכנס תפקידו של בית המשפט לתעבורה. המחדלים פה רבים, החל ממתנדבים שמבצעים חקירה למרות שאינם מוכשרים לכך.

בית משפט שמחליט שעדות עדי הגנה אינה רלוונטית ונפסלה מלכתחילה וזה כי מדובר בחברים של הנאשם שהרי ירצו בטובתו.

זה לא המקרה הראשון עם התנהלות פגומה של הגופים האלה. :x

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

המפתיע מבחינתי הוא כי שופט התעבורה שישב בתיק הזה אלון אופיר הוא סופר מקצועי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קראדי בעצמו (שהיה המפכ"ל) אמר בראיון האחרון שלו שהמשטרה רודפת אחרי נהגים תמימים ששוחחו בטלפון בלי דיבורית או לא היו חגורים מאחור כאילו היו פושעים מסוכנים לציבור.

האמת היא שהמשטרה עושה פשוט מה שנוח לה וקל לה.נראה אותם גיבורים גדולים לתפוס את חוליית הגנבים שמסתובבת לה באין

מפריע באזור בית שמש וגונבת רכב אחרי רכב,לי אישית גנבו לפני שבועיים מתחת לבית מזדה 323 שקניתי רק שבועיים לפני זה.

בסופ"ש האחרון גנבו לעוד שכן בבניין רכב זהה.וניידות?אין דבר כזה כאן.בעצם כן,בצומת אשתאול או ליד ביג מחפשות מתחת לפנס מי לא מאותת שם בפנייה או עוד כל מיני עברות חמורות כאלו...

במילה אחת: בושה

שתי מלילם:בושה וחרפה

חבר,אתה חופר

פורסם
אני חושב שחשוב להדגיש כאן שמדובר במתנדבים - לא שוטרים מקצועיים. מתנדב לא עובר את אותה הכשרה ולא סביר כי יהיה מקצועי כמו שוטר אמיתי. לצערי זה גם אומר שמתנדבים לא מבינים רעיונות פשוטים כמו "זכאי עד שלא הוכחה אשמתו".

חשוב להדגיש, אבל מה זה בעצם משנה בשורה התחתונה? התוצאה הייתה כבדה.

המדינה נותנת כוח לאנשים שאינם מבינים, ותראה מה קרה...

משפט, עוגמת נפש, זמן שהלך וכו'.

פורסם

גם א' לא בדיוק שה תמים ואני לא שולל את האפשרות שהוא נהג ברכב.

אמנם המתנדבים כנראה לא ראו אותו נוהג ברכב, אבל הוא יצא מהרכב כשהוא היה מונע.

הוא טוען שרק הוציא את התיק שלו מהרכב בגלל שהיה צריך ללכת לשירותים.

המתנדבים הגיעו מלכתחילה בגלל תלונה על שיכורים, ולפי העדות של חברים שלו גם שמעו מוסיקה.

פורסם

הנהג יכול להיות רוצח, חלאת אדם וכל הדברים הרעים שאתה יכול לחשוב עליו, זה לא משנה כהוא זה את העובדה שאף אחד לא ראה אותו נוהג בשכרות. כל עוד אין הוכחה שנהג אין אפשרות להרשיע ולא משנה כמה החשד שלך חזק.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

חבל שאין את הפרוטוקול מצורף לפסק הדין.

על פי החוק אדם שיושב במושב הנהג כאשר הרכב מונע והוא שיכור, יראו בו כמי שנהג בזמן שכרות.

יש מספר פסקי דין שכאלו וישה בטוח יוכל לצרף אותם לעיון.

הדיון, מלבד העניין של עדי ההגנה והכשל בחקירתם, היה סביב האם הרכב היה מונע, האם אורות הרכב דלקו על מנת להוכיח כי הנהג אכן ישב ברכבו כאשר המנוע פועל.

מלבד זאת לדעתי האישית, כמי שנמצא בתוך המערכת שכולם אוהבים לשנוא, חלק גדול מהמתנדבים אינו מקצועי בעליל ולצערי גם לא עושים לו הכשרה מספקת. לעומת זאת יש מיעוט של מתנדבים שהם סופר מקצועיים ויודעים בדיוק מה הם עושים לעיתים טוב יותר משוטר.

הבעיה שהם בערך 5% ממצבת כוח האדם של המתנדבים.

פורסם
על פי החוק אדם שיושב במושב הנהג כאשר הרכב מונע והוא שיכור, יראו בו כמי שנהג בזמן שכרות.

מלבד זאת לדעתי האישית, כמי שנמצא בתוך המערכת שכולם אוהבים לשנוא, חלק גדול מהמתנדבים אינו מקצועי בעליל ולצערי גם לא עושים לו הכשרה מספקת. לעומת זאת יש מיעוט של מתנדבים שהם סופר מקצועיים ויודעים בדיוק מה הם עושים לעיתים טוב יותר משוטר.

הבעיה שהם בערך 5% ממצבת כוח האדם של המתנדבים.

אם קיים חוק כזה אני מתנצל ולוקח את דבריי בחזרה.

אני ממש לא שונא שוטרים, השוטרים עושים את עבודתם. אני לא מחבב את קובעי החוקים שממציאים החמרות השכם והערב כדי לסחוט יותר כסף מהנהג הממוצע. נסיעה ב100 קמ"ש מעל המותר התקיימה גם לפני 30 שנה, והעונש?

יש פה עורכי דין שיכולים לעשות השוואה בין עונשים שנתנו לפני 20-30 שנה לעומת הענישה היום? עבירות כמו רצח ואונס (או כל עבירה אחרת) לעומת ההחמרה הבלתי פוסקת בדיני תעבורה.

fiat x1/9

• תוכן חדש...