Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפשת לקנות רכב משומש, חסכוני ואמין. גיר אוטומט (הלא כולם מחפשים אז זה? :lol: )

זהו רכב לא לנסיעות ארוכות מידי אך בשטח עירוני עם עליות רבות כבחיפה.

התקציב שלי הוא 25,000 -20,000שח מקסימום.

הייתי שמחה לדעת איזה רכב/דגם לחפש וטיפים למה עלי לבדוק?

תודה ושבוע טוב לכם.

פורסם

יש לך את הסוזוקי בלנו שנת 2002 שאתה יכול לקנות אותה ב 15K רכב חסכוני ואמין... רכב לא ממש מאובזר אבל צריכת הדלק שלו מצוינת (:

יש לך רכב טיפה יותר חדש מיצובישי לנסר שנת 2005 נראה מפואר אך לא כול כך חסכוני בדלק בעיר עושה 1:10 1:9 לעומת הסוזוקי שעושה 1:12 1:13

אם לא אהבתה אף אחת מאלה אני יביא לך עוד הצעות (:

פורסם

תחפש לך פונטו ספייס ELX \ DYNAMIC במצב שמור - חסכוני, זול בתיקונים, נוח ובטיחותי.

רק תבדוק היסטורית הטיפולים, ושהשתמשו בנוזל קרור ייעודי PARAFLU.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממליץ על דיהטסו YRV - חסכונית, מכלולים של יאריס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

vladclar זו אישה לא גבר... :-)

מצטרף לקודמי בהמלצה על הדייהטסו YRV ומוסיף את הדייהטסו סיריון כאופציה מצויינת.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תודה על התגובות..

הדייהצו סריון יקרה יותר, לא? נפח מנוע 1000 זה לא מספיק חזק לצרכים שלי עד כמה שאני יודעת :)

עוד המלצות בבקשה..

פורסם

שלום לך.

קודם כל שמתי לב שבחורה שואלת ואתם עונים לה כזכר.:oops:

עם נסיון רב בנושא דייהטסו ,וכבעל כ3 שנים של YRV מאוד ממליץ.

הרכב אמין מאוד,(מכלולים של יאריס היקרה בהרבה)

חסכוני מאוד-14 משולב,נח הן בכניסה וביציאה בגלל גובה 155 ס"מ,וגם בגלל מושבים סבירים.

חסכוני בטיפולים-אין טימינג ומסנן דלק לכל החיים.

מנוע נמרץ מאוד עם 88 כ"ס,ותזמון שסתומים משתנה.

וגם מרווח מבפנים ,למרות שהוא בעל תא מטען קטן.

סריון 1300 זהה במכלולים-לא מומלץ הדייהטסו עם מנוע ה1000 -מסיים את חיו מוקדם מהצפוי!

מה שחשוב שתקחי את הרכב לבדיקה כי גם רכב אמין מאוד שהוזנח יעשה בעיות.

קראי גם כאן-בעיקר את התגובות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-500688,00.html

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...