Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשובה עניינית לשאלה עניינית:

הביטוח הוא על 2 מיליון ש"ח ל 18 חודשים שהתחילו כבר בפברואר (למיטב ידיעתי) עבור כל הענפים.

הביטוח הוא של ההתאחדויות לא של הרשות לנהיגה ספורטיבית. לרשות אסור לקנות ביטוח - אז מצאו פתרון:

4 התאחדויות ייתחייבו לביטוח (כ"א חצי מיליון) כאשר הרשות מתחייבת להעביר מימון לכל התאחדות של 450,000 ש"ח (90%).

סה"כ ההתאחדויות היו אמורות לשלם מכיסן 200,000 ש"ח והרשות לנהיגה ספורטיבית 1.8 מיליון דרך צינור ההתאחדויות.

3 התאחדויות הסכימו והתחייבו: מר סרוגו - בהתאחדות הראלי, התאחדות הכידונים והתאחדות השטח (ראלי רייד/עבירות).

התאחדות אחת IRDA - הסכימה להתחייב במספר תנאים:

1. שנראה את הפוליסה המלאה - לא ראינו.

2. שיאשרו לנו את כל הכללים, ינפיקו את כל הרשיונות וכל הכלים יהיו רשויים - כלומר - נוכל להתחרות - וזה לא קרה עדיין (בראשון במאי אמור להתקבל אישור סופי להבטחת ר' הרשות).

3. שלא יקרה מצב שאנחנו לא מתחרים (מכל סיבה בירוקרטית שהיא) ועדיין מבקשים מאיתנו 10% קרי, 50,000 ש"ח חלקנו בביטוח.

לאור זאת, ננקט צעד חד צדדי והביטוח נחתם ללא IRDA. התוצאה:

1. כל התאחדות מחוייבת לשליש כלומר כ - 660,000 ש"ח מתוכם המדינה אמורה להעביר להתאחדות כ 90%. זה לא קורה כי להתאחדויות למיטב הבנתי אין עדיין אישורים לקבל את התקציב - שוב בירוקרטיה.

2. אין עדיין אפשרות להתחרות, אבל הביטוח כבר הופעל. נכון, ניתן להעביר כספים מענף לענף ולמועד מאוחר יותר בתוך התקופה אבל, נראה למישהו שניתן יהיה לדחוף עונה שלמה למספר חודשים. (ייקח עוד חודשים עד שתוכל להיות כאן ליגה מסודרת - לכל הפחות).

3. יש ענפים שלא יצליחו אוליי להתחרות ועדיין יצטרכו לשאת בהתחייבות.

4. אם הרשות לא תוכל לעמוד בהתחייבותה (בירוקרטיה, שיקולי תקציב, ביקורת ציבורית וכו'), במקרה הפחות רע, רק יבוטל הביטוח. במקרה הרע באמת, 3 ההתאחדויות ייתבעו לשלם את כל הסכום - ברור שזה יוביל לקריסתן.

לכן IRDA נזהרה ולא התחייבה לביטוח זה. מה גם שיש ביכולתנו להשיג ביטוח לאירוע אחד ראשון בנפרד מביטוח זה. וכשנוכל לנהל כאן עונת מירוצים, נביא גם פתרון ביטוחי לזה.

בכל מקרה הרשות התחייבה למימון חד פעמי - כך שהבעייה נשארה של הספורטאים והמארגנים. ובינתיים, חברת הביטוח הוציאה מכתביי התראה. לספורטאים, להתאחדויות.... לא לרשות לנהיגה ספורטיבית. הבנת?

אלון

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלון אני איש פשוט שמבין מהר כשמסבירים לי לאט אז תודה על התשובה.

עד היום לא ידעו להוציא כאן ביטוח

פתאום יש אפשרות לביטוח גם ל IRDA וגם ביטוח נוסף שמי הצליח להשיג אותו? הרשות ? מר X בהתאחדות Y?

ומה הקשר בין אישור כללים רישוי מכוניות וכו' לביטוח.

ביטוח עושים מול חברת ביטוח , לה אומרים , מותק סגרנו עקרונית , איפוא הפוליסה , שנוכל לתת למומחה שלנו שיעיר את הערותיו ייכנס לתוקף רק כאשר ייהיה לנו א' עד ת'.

או שוב לא הבנתי.

ואני סתם שאלה מה יקדם למה ? העברת הכסף לביטוח או העברת הכסף מהרשות להתאחדות או הרשות תעביר לביטוח בעבור ההתאחדויות בהתאם לבקשת ההתאחדויות .

שלא יהיו בעיית תזרים מזומנים חס וחלילה.

דבר אחד טוב

אוטוטו יש ספורט מוטורי בישראל או שוב לא הבנתי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

דני

המצה עושה בעיות קליטה?

כתבתי מפורשות

שוב הפעם להוריד ידיים עם הרשות.

תגמור עם הרשות את כל מה שצריך , תגמור עם הביטוח ברמה העקרונית וכאשר הכל יהיה מוכן תפעיל את הביטוח. לא תגמור את עינייניך עם הרשות אל תפעיל את הביטוח. לא תקבל דרישות תשלום לא איומים ולא תבזבז את הביטוח על כלום פעילות.

כך מתנהלים אנשים בד"כ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
דני

המצה עושה בעיות קליטה?

כתבתי מפורשות

שוב הפעם להוריד ידיים עם הרשות.

תגמור עם הרשות את כל מה שצריך , תגמור עם הביטוח ברמה העקרונית וכאשר הכל יהיה מוכן תפעיל את הביטוח. לא תגמור את עינייניך עם הרשות אל תפעיל את הביטוח. לא תקבל דרישות תשלום לא איומים ולא תבזבז את הביטוח על כלום פעילות.

כך מתנהלים אנשים בד"כ.

צודק. הבעייה שפה הרשות ו 3 ההתאחדויות רצו והפעילו את הביטוח לפני שניתן לערוך אירועים חוקיים, לפני שקיבלו העברת כסף מהרשות וכו'

Irda נמנעה מטעות זו להבנתי

פורסם

שלא תטעו,

אני משוכנע שלאור דרישת חברת הביטוח הונחה היועץ המקצועי לרשות יובל מלמד לאשר את הכללים של כל ההתאחדויות תוך שבוע.

וזה טוב מאוד ליהודים - כולם. אני לא מתריס או ציני!

במקרה כזה הביטוח יהיה רלוונטי; הרשות תעביר את הכסף ומי שנדרש לכך, יוכל לשלם לחברת הביטוח את הפוליסה; ואח"כ ניתן יהיה לקיים אירועים (באופן כללי).

אז כן, ישה, אוטוטו אמור להיות ספורט מוטורי חוקי בישראל.

פורסם

שלום לכולם

כבר שנים שלא יצא לי להכנס לפורום הזה, אולם עניין הביטוח / הכללים המאושרים / פרסום התחרויות " הראשונות החוקיות" שבוטלו אחת אחר השניה. כל אלו יצרו הרבה גלים לאחרונה, בעיקר בשיחות ובישיבות . כולל אנשים שביקשו ממני להכנס לפורום ולכתוב את דעתי.

אז דעתי - כל הכבוד לחברי הוועד של אירד"א שלא חתמו על התחייבות לשלם פרמיית פוליסת ביטוח לפני שניתן להם לבדוק את הפוליסה. מי חותם על התחייבות לפני שהוא מבין על מה הוא חותם ?

גם אני מזה שלושה חודשים מבקש לראות את הפוליסה ולא מצליח. ( אני חבר וועד עמותת העבירות ) נאמר לי שיש הנחיה לא לתת לראות אותה !

אני מבין היטב גם את סרוגו שלא מוכן להשלים עם " אימונים " לא חוקיים כפתרון.

גם לי לא ברור איך רק לפורמולה יש כללים מאושרים שמפורסמים כחוק באתר הרשות לספורט מוטורי ? יש התאחדות פורמולה ?

שמתחילים לבדוק לעומק מה נעשה בשנים האחרונות יש יותר מדי דברים לא ברורים, מוסתרים.

שאני כותב לא ברורים זה בלשון זהירות .

אבל ! וזה הכי חשוב ! פורום טוב להוצאת קיטור. עשייה אמיתית אפשר לקדם רק בפגישות של נציגי הספורטאים דהיינו העמותות, ההתאחדויות, ואנשים שמוכנים להקדיש זמן ומחשבה איך לקדם דברים. השיטות הקודמות לא הביאו תוצאות, אז בואו נשב ביחד ונפעל לקידום המטרות המשותפות שלנו .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אריה,

הבעייה היא, שכל פעם משנים את השיטה ואת האנשים. היה דני, העיפו אותו/ייאשו אותו, היה אהוד - כנ"ל. עכשיו זה אני (אני בינתיים לא מתייאש - אבל לי אין לא את הכוח ולא את היכולת של דני לוי - למשוך כל-כך הרבה זמן).

זה כמו חומת בטון - שלצערי, אי אפשר לעקוף אותה - צריך לעבור דרכה.

כשכל פעם מנסים במקום אחר - נכשלים כל פעם מחדש ומבזבזים זמן, כסף ואנרגיה (ניסינו עם גברי לוי - לא עבד).

אבל, מן הידועות היא האימרה, כי גם טיפת מיים - כשהיא דופקת לאורך זמן באותו מקום בסלע - היא חוצבת אותו.

IRDA היום מהווה מספר טיפות בודדות - ולכן, לבד, לא בטוח שנצליח.

אני ממליץ להתכנס לכיוון העשייה שלנו וללחוץ באותו מקום - זה ישחרר את הפקק עבור כולם.

אני כמעט בטוח בכך.

כך הוצאנו את קורס הרשיונות הראשון, כך הובלנו את נושא הכללים שאני מקווה שיבוא על פתרונו ב 1 במאי הקרוב וכך, אני מקווה, נוביל גם בהוצאת אירוע ספרינט ראלי אמיתי בקרוב.

אנחנו מוכנים לשתף פעולה עם כל התאחדות ללא יוצא מהכלל בכל נושא שיקדם את כולנו.

אלון

פורסם
הבדל ענק בין "העיפו אותו" ל"פרש מרצון" לא?

הוא אכן פרש מרצון. לכן שמתי את העיפו אותו במרכאות.

לדעתי האישית, הפרישה שלו נבעה מכך שנמאס לו מכל ההתעללות שהעבירו אותו, הכפשות השם, לעג, ליכלוך מאחרי הגב ופגיעה בשמו גם באופן ציבורי חיצוני.

אני עובר היום בעצמי חלק מזה - אבל מה שמעבירים אותי - זה עשירית ממה שעשו לו וגם לאהוד לביא אחריו.

אני לא מתכוון לאנשים מהמועדון. במועדון ע"פ רוב הם זכו לתמיכה כמעט מלאה וגם אני (מעל 90%) מהמשתתפים בחרו בי לועד בבחירות האחרונות (נדמה לי סוף 2010) אבל, מבחוץ - כל הזמן הכפשות.

חבל,

אלון

פורסם

בדקתי כמה פעמים שוב ושוב ושוב. לא כתוב העיפו אותו במרכאות.

כתוב העיפו אותו ללא מרכאות. (תבדוק).

בכל מקרה, למה העיפו את גברי לוי?

אז למיטב הבנתי לא התכוונת "העיפו אותו" אלא העיפו אותו.

סתם למען הסדר הטוב בפורום.

תקנו אותי אם אני טועה ואל תטעו אותי אם אני צודק.

פורסם

ראשית כל צודק - אין מרכאות. אבל הסברתי את כוונתי אז אני מקווה שעכשיו זה ברור גם לך.

לגביי גברי לוי - ענה ניר לביא גברי עזב כי הוחלט לא להמשיך ולשלם את העלויות שנדרשו כדיי להשאירו. שיקול תקציבי.

למה נראה לי שאתה מחפש בכוח ויכוחים איפה שאין...

טוב שאתה רוצה להגיד לי למה התכוונתי...

• תוכן חדש...