Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דטרויט ומיאמי - מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

בסוף החודש אצא לי לשבועיים (קצרים לצערי, אני לא יכול להעדר זמן ממושך מהעבודה) אל המשפחה בארה"ב.

הנקודה הראשונה - דטרויט.

הנקודה השנייה והסופית - מיאמי.

יתכן ובין לבין אהיה יומיים / שלושה בסאן פרנסיסקו (אחי וגיסתי עוברים מדטרויט לסאן פרנסיסקו, אולי אעזור להם בהתחלת המעבר), עוד לא סגור / וודאי / סופי. אדע זאת ממש רק לקראת הנסיעה עצמה.

יאללה, אשמח להמלצות על מה לראות / לעשות / לצלם והיכן שווה לנהוג (כבישים מעניינים, אם בנמצא) :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

במיאמי כדאי לעשות סיבוב בסירות הביצות (אלו עם המאוורר הענק מאחור),

אנחנו עלינו עם נהג סבבה לגמרי :lol: התחיל לנהוג מהר ולעשות דריפטים בביצה...

הם לוקחים אותך ממש אל תוך הסביבת מחייה של כל התנינים שם,

אחרכך מתרחקים לglades הפתוחים יותר כביכול ונהנים מחווית נסיעה מעניינת :wink:

לא בעייה למצוא, יש שם המון עסקים כאלו, חיפושון קטן בגוגל או לשאול איזה ישראלי מקומי יעשה את העבודה.

חוץ מזה יש את האטרקציות התיירותיות ה"סטנדרטיות" של מיאמי בדמות חוף מטורף עם חול לבן,

הרבה מועדונים ותיירות צעירה,

וזה מה שזכור לי בעקרון.

מלבד הטיול על סירת הביצות, הייתי על סף שכרון + מכת שמש במשך רוב השהייה שלי שם :lol::wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אתה נוסע לתקופה קצרה - לך על יעדי התיירות הקלאסיים. מכל המקומות שהזכרת ביקרתי רק בסן פרנסיסקו - מרכז העיר + מזחי הדייגים +china town נמצאים בטווח הליכה ברגל, אם כי במסלולים מסויימים אולי לא תאהב את הגבעות התלולות. נסיעה ב-cable car היא חלק מהחויה, כדאי גם שייט קצר במפרץ. אם יתמזל מזלך (או שתזמין מקום כמה שבועות מראש) תוכל לבקר באלקטראז, אני לא הספקתי בימים הבודדים בהם הייתי שם. כמוכן קח טיול מאורגן סביב העיר - לא כדאי להתעסק עם נהיגה בעיר בסדר גודל כזה שאינך מכיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוקר אור,

רב תודות על עזרתכם. אשמח לשמוע הצעות נוספות כמובן :-)

אני אנסה להאריך את החופשה לכ-20 יום. לא לא כך תלוי בי, כנראה שצריכים אותי מאוד בדלפקי לופטהנזה בנתב"ג :wink:

חג שמח 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דטרויט?

לידיעה:

העיר ננטשה עד כדי כך בסדרה של משברים כלכליים שהעיריה החליטה להפסיק לתת שירותים לרוב העיר, ופשוט להחזיר את השטח לטבע

אחוז הפשיעה מהגבוהים בארה"ב, שנים ברציפות

זה ריכוז המוסלמים הגדול בארה"ב. לא בהכרח שלילי, אבל נותן אופי מסויים

חוץ מקצת תעשיית רכב, אין שם כלום

אחלה שדה תעופה, אפשר להגיע משם לכל מקום בארה"ב כמעט

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אגב במיאמי ב south beach אתה יכול להשכיר למבורגיני \ פרארי \ פורש ועוד כל מיני בסגנון לפי ימים בודדים בכל מיני סוכנויות השכרה שפרוסות שם לאורך השדרה המרכזית...

חבל שביטוח יעלה לך איזה 1000 דולר כי אתה תייר :|:lol:

אלא אם יש לך דרכון אמריקאי ואז זה סיפור אחר...

כשהיינו שם רצינו להשכיר לשם חווית הנהיגה החד פעמית,

זה שווה את כמה מאות הדולרים של ההשכרה מבחינתי, אבל הביטוח כבר עשה את זה בלתי משתלם בעליל.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
דטרויט?

לידיעה:

העיר ננטשה עד כדי כך בסדרה של משברים כלכליים שהעיריה החליטה להפסיק לתת שירותים לרוב העיר, ופשוט להחזיר את השטח לטבע

מה שבדיוק רציתי להגיד, אחוז פשיעה מרקיע שחקים. הייתה שם נהירה של עורכי דין לפני כמה שנים עקב הפשיעה הגבוהה. למעט מפעלי פלדה שידועים לי (לא שמעתי על תעשיית רכב שם) אין יותר מידי מה לעשות שם.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
מה שבדיוק רציתי להגיד, אחוז פשיעה מרקיע שחקים. הייתה שם נהירה של עורכי דין לפני כמה שנים עקב הפשיעה הגבוהה. למעט מפעלי פלדה שידועים לי (לא שמעתי על תעשיית רכב שם) אין יותר מידי מה לעשות שם.

אם אתה מתעניין ברכב עליך לדעת שדטרוייט היא לב תעשית הרכב האמריקאית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דטרויט?

לידיעה:

נתייחס לדברים שכתבת נקודה אחרי נקודה.

גרתי ביפסילנטי יותר מחצי שנה אז אני מכיר את האיזור היטב.

בהתייחס לאחוזי פשיעה והגירה שלילית, נכון. משבר הכלכלה העולמי גרם לתעשית הברזל והרכבים להצטמצם מאד אז המון היגרו לכיוון טולידו אוהיו או איזור אגן שיקגו, שם התעשיה יותר מפותחת והמון פועלים היגרו לשם. פשוט איזור העירוני של דטרויט ננטש אבל איזור המטרופולין, בהתייחס לנובאי, בלומפילד הייטס, אובורן הילס, שזו הסביבה היותר צפונית לדטרויט, האיזור שוקק חיים ומפותח מאד. ושם בטוח יש מה לעשות.

איזור דירבורן ודירבורן הייטס, כן, זו האוכלוסיה הכי גדולה של מוסלמים בארה"ב. אוכלוסיה שונאת ישראל ברובה וזה נובע מבורות נטו. הם לא יודעים על מה מדובר.

האיזור המערבי לדטרויט, שזה יפסילנטי ואן ארבור, שם שוכנים האוניברסיטאות, הUofM והEastern, האוכלוסיה המגוונת ביותר, רובם סטודנטים צעירים ורואים בכל את הM המפורסמת של הUofM בכל חור. משחק פוטבול שלהם מלהיב בטירוף!

אפשר לפגוש מלא ישראלים שם בקניונים מוכרים מוצרי ים המלח ומיישרי שיער.

הDTW בהחלט שדה תעופה מטורף ומשם אפשר להגיע לכל מקום בארה"ב.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...