Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כנראה מבית היוצר של האפליקציה הזאת לסמארטפונים שגורמת לאור ברמזור להתחלף מהר יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
90% חיסכון, אתה נוסע על אדים :)

כן, ואם אתה שם ארבעה, אז טנק הדלק עולה על גדותיו ומציף את המנוע

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם קונים 3 כאלה, מקבלים 2 חורים בגג האוטו חינם שאוזני החמור יצאו החוצה

LOLZ:lol: :lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתם סתם סקפטיים.

אני אחד מהרוכשים,חיברתי אותו לבימבה של הבת שלי,ומאז שהתקנתי את זה ,שיפור של 100%,אין צריכת דלק בכלל.

פורסם

מתנצל על הבורות, אבל בשביל מה הקבל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פנס לד בצורת butt-plug, מתחבר מצד אחד לשקע המצית ומהצד השני ל...

מה צריך יותר מזה באוטו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אז מה יש לנו פה בעצם?

http://www.compendiumarcana.com/fuel_doctor_fd47/NeoSocket_small.jpg

כלום :D

אני מכיר את המעגל החשמלי הזה והוא ידוע ככזה שמוריד את העומס החשמלי ברכב וכשמערכת החשמל הזו קשורה גם לדלק אז יש חסכון גם בדלק.

עכשיו ברצינות, איך לא מזמברים את מי שמביא את המוצר הזה? אין בדיקה בסיסית של מוצרים שנכנסים לארץ לראות שהם לא עובדים על הציבור?

אם אני הייתי מתכנן את המוצר הזה בשביל שידליק לד הייתי מסתפק בפחות רכיבים. נראה שהשקיעו במוצר הזה :-)

פורסם

וואוו, סרטון ה"תחקיר" אגדי.

החל מהדעה שבארצות הברית כל מה שמתחת ל2000 סמ"ק נחשב למנוע קטן :roflmao:

דרך הגרשיים שיוצאות ל"תחקירן" בטעות כשהוא אומר שהם ערכו "מבחנים".

ועד ה"כעבור שבועיים" באותו הרכב, באותו המקום, באותם הבגדים אם אותו חלון פתוח מאחורה אבל! עם משקפיי שמש שלא היו שם לפני "שבעיים".

אני רוצה לפגוש את האדם שקנה את זה כדי ללחוץ לו את היד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

137 רוכשים.

מוזר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...