Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום טוב.

הלכתי וניקיתי ידנית את הרכב בצורה פנטסטית, ניקו לי ברמה מצויינת ואפילו התחדשתי בטסות דמוי ג'אנט אחרי שנה ומשהו ללא טסות, באמת יפות!

שמתי לב שהבני דודים שלנו עושים כל מיני דברים מוזרים כדי לנקות, שמו לי ספריי חיטוי בתוך הרכב ונראה לי גם בתיבה הילוכים ופתאום הכל שומני כולל ההגה. אני לא יודע אם זה הספריי אבל מה זה יכול להיות שומני?

האוטו נראה פצצה, מנוקה היטב מבפנים ומבחוץ אבל האילתורים האלה מציקים.

האם זה יתייביש או שצריך מסיר שומנים?

פורסם

בסך הכל "פינקו" אותך בכמות נכבדה של ספריי סקיי אשר נותן מראה מבריק. קח סמרטוט יבש (עדיף מטלית מיקרופייבר), ותנגב טוב טוב את האיזורים השומניים, זה יעזור.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לכן אני מבקש מהם שלא להתיז את החומר השומני הזה בתא הנוסעים,

לא רק שזה לא בטיחותי,כל הפרורים ואבק נדבקים לשמן הזה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אין מה להתעצבן, בסה"כ שמו קצת יותר מידי חומר.

זה כן יעבור לבד אבל יקח זמן עד שזה ייספג, בינתיים ידבק לשכבה החיצונית אבק ועוד כל מיני לכלוכים וכאשר זה יתיבש, תהיה לך שכבה מגעילה ומלוכלכת על הדש בורד ולכן כפי שיעצו, קח סמרטוט רך ועדין (טי שירט ישנה שלך יכולה להיות מושלמת) ונגב את כל השאריות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קודם כל תודה ואין רכב בלי מטלית חולצה או משהו לנגב דברים כאלה :). ויש לציין שהם ניקו לי עם מטלית את כל הרכב, עוד שניה נכנסו למנוע וניקו גם אותו, אני ראיתי, באמת שעשו עבודה מעולה.

אני לא חושב שהבחור שם לי ספריי ספציפית על X מסויים,פשוט החומר כנראה התפשט למקומות האלה.

MINIM, מדוע לא בטיחותי?

פורסם

לא בטיחותי כי חומר שומני על ההגה ועל ידית ההילוכים עלול לגרום להחלקה של היד.

פורסם

החומר הנ"ל על בסיס סיליקוני ובד"כ יש בו חומרי ניקוי ממיסים, שיכולים להוריד את הציפויים בתא הנוסעים.

אני משתדל לא להשתמש בו על לחצנים וכדומה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

למה ברברים? כי הם בני דודים?

עשו לך עבודה יפה (אתה בעצמך אומר), התלהבו קצת עם הספריי סקאי, מפה ועד לעשות מהם ברברים חסרי שכל הדרך ארוכה ומאוד לא מרשימה.

פורסם

היי, דווקא לא התכוונתי מהפאן העדתי, התכוונתי שיש אנשים ברברים לפעמים שמאלתרים דברים,

לא חייב תמיד לקשר דברים שלא נאמרו, בטח לא בפורום שלא דוגל בפוליטיקה וביוצא מזה.

למשל הוא קיפל לי את המראה במהירות גם שהרכב ישן ואין מנגנון ואמר שהוא תמיד עושה את זה.עוד שניה המראה נשברה.

אני דיברתי בכללי:-).

התוצאה באמת יפה.

• תוכן חדש...