Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בגלל שלדעתכם הוא לא משלם ארנונה כדין על החניה הזאת?

...

לא, בגלל שהוא עשה דין לעצמו וחסם לכל שאר המשתמשים חניה ברחוב, שהם יכולים וצריכים לעשות בה שימוש.

ממש לא ברור איך אתה מתעקש להתעלם מזה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בא אני אשאל אותך מכיוון אחר, פתח חלון בלי אישורים ותוך כמה ימים פקחים מגיעים אליך ואו שאתה מחזיר מצב לקדמותו או שאתה משלם הרבה כסף.

אין כלל את העניין הזה בנוגע לחניות שבנדון ומאחר ואף עריה/ מועצה לא ממהרת לוותר על כסף שמגיע לה או ממהרת לוותר על תקדימים מסוכנים שקובעים נורמות בעייתיות, צא וחשוב מדוע העיריות לא אוכפות את עניין החניות.

אחד מהסיבות המרכזיות היא שזכותו של כל אדם לקחת את חצרו הפרטית, להפוך אותה לחניה פרטית לשמשו עצמו תוך שהוא משריין במדרכה מקום אסור לחניה בכדי לאפשר כניסה ויציאה מהחניה.

יש לך בעיה עם זה? או שתקנה בית פרטי או שתמשיך לאכול את הלב.

מעניין אם אתה היית קונה בית עם חניה פרטית, אם היית מבטל אותה בשם הצדק החברתי של "חניה להמונים".

מה הלאה?

בואו נבטל באזורים מוכי חניה את זכות החניה לרכבים ארוכים כי "איפה שהבן *ונה חונה יכולות להכנס 3 פיקאנטו".

אני כבר רואה את השרשור שיפתח "חתכתי למניאק עם הסוברבן את ה 4 צמיגים כי הוא תופס חניה של חצי רחוב".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בואו נבטל באזורים מוכי חניה את זכות החניה לרכבים ארוכים כי "איפה שהבן *ונה חונה יכולות להכנס 3 פיקאנטו".

אני בעד :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אחד מהסיבות המרכזיות היא שזכותו של כל אדם לקחת את חצרו הפרטית, להפוך אותה לחניה פרטית לשמשו עצמו תוך שהוא משריין במדרכה מקום אסור לחניה בכדי לאפשר כניסה ויציאה מהחניה.

.

בזה אתה טועה.

אבל כשהעיריה לא מצליחה לפעול ביעילות (לא לא רוצה אלא לא מצליחה) - זה המצב. ואני לא מנחש - אלא דיברתי עם העירייה הספציפית יותר מפעם אחת על הנושא, ולא רק אני.

אבל אתה מתעקש להציג דעה מסויימת ולא תיתן לעובדות לבלבל אותך.

אסף.

פורסם
בזה אתה טועה.

אבל כשהעיריה לא מצליחה לפעול ביעילות (לא לא רוצה אלא לא מצליחה) - זה המצב. ואני לא מנחש - אלא דיברתי עם העירייה הספציפית יותר מפעם אחת על הנושא, ולא רק אני.

אבל אתה מתעקש להציג דעה מסויימת ולא תיתן לעובדות לבלבל אותך.

אסף.

אפילו פעם אחת לא אמרתם איך זה היה משנה אם העיריה כן היתה מאשרת. איך זה היה משפיע על המציאות שלך? האם בזכות תשלום הארנונה המוגדל שלו היתה צצה יש מאין מקום חניה נוסף?

אתם נתפסים לטיעון האישור כי אתם יודעים שזאת הטענה הלגיטימית היחידה שלכם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
באותו עניין, האם חנייה ״לדיירי הבניין בלבד״ היא דבר חוקי?

כן - אם החנייות רשומות בטאבו או שיש לכך אישור מהרשות המקומית.

לא - בכל מצב אחר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אפילו פעם אחת לא אמרתם איך זה היה משנה אם העיריה כן היתה מאשרת. איך זה היה משפיע על המציאות שלך? האם בזכות תשלום הארנונה המוגדל שלו היתה צצה יש מאין מקום חניה נוסף?

אתם נתפסים לטיעון האישור כי אתם יודעים שזאת הטענה הלגיטימית היחידה שלכם.

אישור משמעו תשלום על השטח. אני לא היתי מוכן ששכן שלי יחליט מחר ששטח מסויים ברחוב הוא מפקיע לעצמו בחינם, שישלם עליו כחוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש דרך לבדוק את זה?

כן - להוציא נסח טאבו כולל של כל החלקה , ובמידה ומספר בניינים עם חניה משותפת , את כלל החלקה .

בד"כ , החניה המשותפת מצורפת לחלקה ,ורשומה בטאבו כשותפות בבעלות כלל הדיירים

( כך שהיא פרטית שלכם בשותפות )

צריך לבדוק אם לא הגיעו להסכם בעבר עם העיריה , ובתמורת ניקיון ואחזקת מגרש החניה המשותף ע"י העיריה .

מתירים לכלל דיירי הרחוב לחנות בחניה , ואז היא כבר לא פרטית אלא כללית לכולם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אישור משמעו תשלום על השטח. אני לא היתי מוכן ששכן שלי יחליט מחר ששטח מסויים ברחוב הוא מפקיע לעצמו בחינם, שישלם עליו כחוק.

מה?! לא. הוא משלם ארנונה על השטח שלו, לא על הכניסה לחניה ברחוב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

השטח הזה כולל בתוכו את השטח שאסור לך להחנות עליו ברחוב עצמו.

בכל אופן, הוא צריך לשלם, וכשזה לא קורה, זה אומר שהוא עבריין שגונב משאר דיירי הרחוב שטח (וגם מדיירי הבניין עצמו)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שרשור שניתן להגדירו כל דאלים גבר.

כך לצערינו נראית החברה הישראלית

מי שמספח לו חלק מהרכוש המשותף פוגע בשכניו

מי שלצורך הכניסה לחניה הבלתי חוקית שלו גוזל את מקום החניה של הכניסה גוזל מכלל הציבור.

במדינת תל אביב המדיניות היא לא לאשר היום כניסות לחניה לחצרות בבית קיים למרות שאישור כזה היה מקל במשהו את מצוקת החניה .

( מספר מקומות חניה בחצר כנגד ההפסד שנגרם בכניסה לחניה )

ואז בא התמוה מכולם

אינך רשאי היום להקים בית חדש בלי שתהיה לו חניה בתוך המגרש , ואם אין אפשרות כזאת , אתה משלם כופר חניה לעיריה , והיא בכספים הללו חייבת לארגן מקום חניה ציבורי בטווח של X מטרים מרחק אוירי.

הזוי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בא אני אשאל אותך מכיוון אחר, פתח חלון בלי אישורים ותוך כמה ימים פקחים מגיעים אליך ואו שאתה מחזיר מצב לקדמותו או שאתה משלם הרבה כסף.

אין כלל את העניין הזה בנוגע לחניות שבנדון ומאחר ואף עריה/ מועצה לא ממהרת לוותר על כסף שמגיע לה או ממהרת לוותר על תקדימים מסוכנים שקובעים נורמות בעייתיות, צא וחשוב מדוע העיריות לא אוכפות את עניין החניות.

יש לך בעיה עם זה? או שתקנה בית פרטי או שתמשיך לאכול את הלב.

מעניין אם אתה היית קונה בית עם חניה פרטית, אם היית מבטל אותה בשם הצדק החברתי של "חניה להמונים".

מה הלאה?

אני כבר רואה את השרשור שיפתח "חתכתי למניאק עם הסוברבן את ה 4 צמיגים כי הוא תופס חניה של חצי רחוב".

אתה כל כך טועה.. איזה זכות? ואיפה היא רשומה בדיוק?

העניין דיי פשוט -

1. זאת חניה פרטית רק אם היא מוצמדת לנכס X ומסומנת בהיתר (למהדרין זה גם רשום בטאבו אם זה לא של מנהל).

2. אם זה לא מוצמד וקיים בהיתר - אז זאת חניה ציבורית ששייכת לכל הדיירים בבניין.

3. אם תוציא היום היתר מקורי של הבית ותראה שלא מסומנת שם אף חניה או לפי הסידור הנ"ל -

זה אומר שהחניה הזאת כלל לא קיימת מבחינת הרשויות!

גרוע מכך החניה הזאת לוקחת מכמות החניות הציבוריות של הרחוב - וכן הוא דופק את האחרים שמשלמים ארנונה על החניה הציבורית ברחוב שלהם.

כבודו רוצה חניה פרטית - שיוציא עליה היתר כחוק. שישלם אגרות, השבחה ארנונה וכו' - בהצלחה.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...