Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היית עושה לי כזה דבר הייתי מצלם את כולכם חוסמים אותי בכוונה, מכין תביעה יפה שלא שוכח להזכיר את הלום היפה שטרחת להראות לי, מביא את כל העתקי הפייסבוק של הלכלוכים שלכם, מזכיר כמה פעמים בתביעה את המילה "חרמות" ומלביש עליכם תביעה נחמדה שהייתה מסדרת אותי לכמה זמן..

והתביעה שלך לא היתה זוכה בשום כלום.

יש פה אחלה קייס שבעולם!

קיפוח זכויות, אי אפשרות שימוש ברכב שלי שחונה כחוק בחניה שלי שמאושרת בטאבו ובעריה.

הכל מתועד בוידאו, כולל הבקשות להזזת הרכב, איומים באלימות (הלום המדובר), הוצאת דיבה בפרהסיה בגיבוי עמודי הפייסבוק המדוברים ומצוקה נפשית קשה לכל המשפחה כתוצאה מחרמות אשר ועד השכונה אירגן עלי ועל משפחתי, חמודי, תמכור את הדירה כי אתה תצתרך לשלם לי אותה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

bagira

אתה כל כך טוב בתביעות

שם לא יהיה לך את זה

חומר למחשבה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש פה אחלה קייס שבעולם!

קיפוח זכויות, אי אפשרות שימוש ברכב שלי שחונה כחוק בחניה שלי שמאושרת בטאבו ובעריה.quote]

אבל זה כל העניין, החניה היא לא שלו והיא לא מאושרת בטאבו ובעירייה.

על זה כל השרשור!

פורסם

מי אמר לך שהיא לא שלו?

המצאת שהיא לא שלו אז זה מאפשר להתנהג כמו אחרון העבריינים?

איפה החוק שקובע שמותר או אסור לסמן כניסה לחניה שנמצאת בחצר שלך?

תביאו כבר את החוק הזה שקובע שאסור!

תן לסתם דייר לצייר מעטפה על הכביש ולהחליט שזו חניה ששמורה לו ואנחנו כבר מדברים על משהוא אחר לגמרי אבל סימון כניסה ויציאה מהחצר שלו?

חוקי, מקובל על השלטונות ואם לא נפלת ליד חוליגן, אז גם מקובל על השכנים.

פורסם

אבל זה מה שפותח השרשור אמר.

החניה היא לא שלו והיא לא חוקית ולא אושרה ברשויות.

גם אני בבית הפרטי שלי יכול לפרוץ את הגדר עד מחר ולהחנות את הרכב שם, זה לא אומר שזה חוקי כי ככה אני החלטתי.

ואני אתן לישה שיש לו גישה למאגרי מידע משפטיים להביא לך את החוקים הרלוונטים.

פורסם

בגירה, אם עדיין לא הבנת אני אסביר לאט.

החניה לא שלו. מבחינת העיריה אסור לו לחנות שם, רק שהם לא מצליחים לגרום לו לזוז. איך אני יודע? אני יודע, כי גם הוא אומר את זה וגם אנשי העיריה שכבר הרימו ידיים ממנו אומרים את זה.

אגב, כדי לקבל אישור מהעיריה הוא סה"כ צריך לשלם, ולבנות את החניה באופן כזה שייכנסו שם מספר מכוניות (ולא רק אחת, כלומר שברחוב יווצרו יותר מקומות חניה ממה שיש היום). אבל הוא לא רוצה לשלם ולא רוצה שעוד מישהו יחנה לו ליד הבית. כלומר יש פתרון חוקי אבל הוא בוחר לא ללכת בדרך הזו.

מה זה מפריע לי?

לא, זו לא רק צרות עין. זה פוגע בי באופן ישיר וברור.

החשבון פשוט- יש פחות חניות ממכוניות באזורנו. זה נקרא מצוקת חניה. במציאות הזו, כאשר אני חוזר בשעה שבה התושבים בבית, אני צריך לחפש חניה ולא תמיד מוצא. לפעמים אני מבלה 30 או 40 דקות בחיפוש חניה, ויש ימים שזה שיקול מרכזי בהחלטה אם כן או לא לצאת מהבית. אם לא מוצאים חניה אחרי זמן מה שמחפשים - נוסעים לחניון ומשלמים כסף בשביל לחנות. למדנו לחיות עם זה - זו פגיעה באיכות החיים וזה חלק מהמחיר שמשלמים על לגור כאן.

אבל בשביל הבחור ממספר 12 זה לא המצב - כי הוא החליט שפיסת רחוב היא רק שלו. שם לאף אחד אסור לחנות ואם מישהו יחנה שם הוא ישבור לו את האוטו. כלומר כשהוא חוזר הביתה הוא לא צריך לחפש חניה. ולא בגלל שהוא שילם על זה, לא בגלל שזו החניה שלו כחוק, לא בגלל שיש לו אישור מהעיריה או שהחניה על שמו בטאבו ולא בגלל שהוא דאג להסדיר את החניה כחוק- אלא בגלל משוואה בריונית שאומרת שאם תחנה לו ליד הבית הוא ישבור לך את האוטו.

ואם עדיין לא הבנת את זה - עזוב, כבר לא תבין. אנחנו מדברים כנראה בשפות שונות.

אסף.

פורסם

אסף, נראה לי שהבנתי את הבעיה שגורמת לחוסר ההבנה ביננו לבין בגירה.

מי שגר ביישוב שכולו בתים פרטיים ואין בו בעיות חניה לא יבין את התסכול של לחפש חניה ב-2 בבוקר, לראות מקום חניה פנוי במרחק הליכה סביר מהבית ואז לגלות שזה מקום "שמור".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש פה אחלה קייס שבעולם!

קיפוח זכויות, אי אפשרות שימוש ברכב שלי שחונה כחוק בחניה שלי שמאושרת בטאבו ובעריה.

הכל מתועד בוידאו, כולל הבקשות להזזת הרכב, איומים באלימות (הלום המדובר), הוצאת דיבה בפרהסיה בגיבוי עמודי הפייסבוק המדוברים ומצוקה נפשית קשה לכל המשפחה כתוצאה מחרמות אשר ועד השכונה אירגן עלי ועל משפחתי, חמודי, תמכור את הדירה כי אתה תצתרך לשלם לי אותה!

1. לפי התמונה, זה לא חוקי. אם היה חוקי, אני יותר ממאמין שהבחור היה מבקש מהעירייה לבצע הנמכה למדרכה ולא מבזבז על זה מאמצים וכסף.

2. כבר דובר שזה לא חוקי.

3. אם כל השכונה הולכים נגדו, כנראה שיש משהו, אחרת אף אחד לא היה מסתכן בתביעה ובבלגן.

4. אתה יכול לתעד מה שבא לך, אין איסור להחזיק לום ברכב (במיוחד שזה לצרכי עבודה). מצוקה נפשית? אני לא חושב שסוג כזה של חרם יעורר אצל השופט איזו אמפטיה שתגרום לו להסכים עם המצוקה הנפשית שכביכול נגרמה לך מזה.

5. גם אם הית זוכה, אתה לא תקבל שום דירה זה בטוח

אתה סתם מקצין את התביעה הזאת ואף אחד לא חייב להיות חבר שלך בשכונה. גם אם החניה חוקית, זכותם של אנשים להחרים אותו. הדבר היחידי שהוא יכול להתלונן עליו במידה והחניה חוקית, זה העובדה שחוסמים אותו, לא יותר מזה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בדיוק בגלל מקרים כאלה יש לי רכב "ספייר" שעלה לי 1000 שקל, עם טסט והכל תקין ברכב.

השכנים שלי כבר הבינו שאין מה לדבר איתי על חניות אצלי ברחוב

מי שמשתלט מוצא רכב שדבוק לו לדלת הרכב, וקלטו ששריטות מכות ועיקומים בפח לא ממש מזיזיים לי.

גם חלפים לרכב הזה ממש זולים, אז לתחזק את רכב של 1000 שקל בשנה עולה לי פחות מלהחזיק כלב בבית.

את הרכב שלי אני משאיר פשוט בחנייה התת-קרקעית שלי, וידוע לכולם שיש מצלמה שמכוונת עליו, היא די בולטת.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דבר אחד אני לא מבין, אם מחנים במקום "שלו" הוא גורם נזק לאוטו המחנה.

אז למה לא להזיק לו בחזרה?

בסופו של דבר הוא זה שיתעייף במלחמת ההתשה הזו.

פירק לך את האנטנה? חתוך לו את הצמיגים.

זה לא שלא נסיתם את שאר האופציות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בגירה, אם עדיין לא הבנת אני אסביר לאט.

החניה לא שלו. מבחינת העיריה אסור לו לחנות שם, רק שהם לא מצליחים לגרום לו לזוז. איך אני יודע? אני יודע, כי גם הוא אומר את זה וגם אנשי העיריה שכבר הרימו ידיים ממנו אומרים את זה.

אגב, כדי לקבל אישור מהעיריה הוא סה"כ צריך לשלם, ולבנות את החניה באופן כזה שייכנסו שם מספר מכוניות (ולא רק אחת, כלומר שברחוב יווצרו יותר מקומות חניה ממה שיש היום). אבל הוא לא רוצה לשלם ולא רוצה שעוד מישהו יחנה לו ליד הבית. כלומר יש פתרון חוקי אבל הוא בוחר לא ללכת בדרך הזו.

מה זה מפריע לי?

לא, זו לא רק צרות עין. זה פוגע בי באופן ישיר וברור.

החשבון פשוט- יש פחות חניות ממכוניות באזורנו. זה נקרא מצוקת חניה. במציאות הזו, כאשר אני חוזר בשעה שבה התושבים בבית, אני צריך לחפש חניה ולא תמיד מוצא. לפעמים אני מבלה 30 או 40 דקות בחיפוש חניה, ויש ימים שזה שיקול מרכזי בהחלטה אם כן או לא לצאת מהבית. אם לא מוצאים חניה אחרי זמן מה שמחפשים - נוסעים לחניון ומשלמים כסף בשביל לחנות. למדנו לחיות עם זה - זו פגיעה באיכות החיים וזה חלק מהמחיר שמשלמים על לגור כאן.

אבל בשביל הבחור ממספר 12 זה לא המצב - כי הוא החליט שפיסת רחוב היא רק שלו. שם לאף אחד אסור לחנות ואם מישהו יחנה שם הוא ישבור לו את האוטו. כלומר כשהוא חוזר הביתה הוא לא צריך לחפש חניה. ולא בגלל שהוא שילם על זה, לא בגלל שזו החניה שלו כחוק, לא בגלל שיש לו אישור מהעיריה או שהחניה על שמו בטאבו ולא בגלל שהוא דאג להסדיר את החניה כחוק- אלא בגלל משוואה בריונית שאומרת שאם תחנה לו ליד הבית הוא ישבור לך את האוטו.

ואם עדיין לא הבנת את זה - עזוב, כבר לא תבין. אנחנו מדברים כנראה בשפות שונות.

אסף.

ביריונות מצד אחד אינה יכולה להצדיק ביריונות מהצד השני, כזו שאינה בגדר הגנה עצמית, רק בשל הטענה ש"הוא התחיל". עשיית דין לעצמכם, גם אם היא תוצאת מחדל של הרשויות, היא עבירה, אם למעשה יש גוון פלילי. ומאוד כדאי לחשוב על כך כאשר מראים למישהו לום ב"תקווה שיבין את הרמז".

פורסם
ביריונות מצד אחד אינה יכולה להצדיק ביריונות מהצד השני, כזו שאינה בגדר הגנה עצמית, רק בשל הטענה ש"הוא התחיל". עשיית דין לעצמכם, גם אם היא תוצאת מחדל של הרשויות, היא עבירה, אם למעשה יש גוון פלילי. ומאוד כדאי לחשוב על כך כאשר מראים למישהו לום ב"תקווה שיבין את הרמז".

רועי צודק.

השאלה היא איזה פתרון אחר נשאר לאזרחים בישראל שמחליטים כן לקיים את החוק. לצערי הרב, כנראה שאין להם אף פתרון, אם אינם מוכנים להסתכן בפליליות מעשיהם. לגופו של עניין, אני לא חושב שחניה על כחול-לבן (שמישהו שפך עליה בטעות קצת מלט) היא עבירה, אבל זה כמובן לשיקולך כי כנראה שזה יגרור אלימות מסוימת לרכוש של מי שיחנה שם.

הפתרון של רכב ב- 1000 ש"ח הוא דווקא לא רע. מגבית קטנה מתושבי הרחוב - והופ, החניה חסומה עד לפינוי הרכב על ידי העירייה או בכלל.

ברחוב שלנו, "מותר" לחנות גם עם שני גלגלים אחוריים או קדמיים על המדרכה, ואז כל מי שיש לו שני רכבים, הרכב הראשון בעצם "שומר" מקום לרכב השני, משום שמחנים את שניהם במאונך במקום אחד במקביל למדרכה. זה לבדו מצדיק רכישת קבריו ישנה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אולי תראו לי שניכם על בסיס אילו חוקים אתם קובעים שמדובר בגזלנים אלימים ועל בסיס איזה עובדות (מעבר לנבירה בדואר שלא שלכם) אתם מבססים את זה שהחניה לא חוקית ולא דווחה כראוי.

קביעה חד משמעית על בסיס העובדה שאם זו חניה פרטית, עיריית תל אביב היתה צובעת את הכניסה באדום לבן ובמקרה המדובר ברחוב אליהו ספיר, המדרכה היתה צבועה בכחול לבן.

גם אני חניתי שם בלי לחשוב יותר מדי. ראיתי את המרצדס שמעליה מתנוסס איזשהו שלט שקרי באדום לבן שהML המדובר הינו רכב למצבי חירום בלה בלה בלה

כחול לבן פנוי? אפשר לחנות.

איזה כיף לשפוט אנשים על גבי דפי הפורום. בוא למרכז תל אביב (עכשיו יתחיל הויכוח העקר שאנחנו כולנו "פראיירים" שגרים במרכז תל אביב ויש מקומות טובים וזולים יותר) ואז תשפוט אותנו.

פורסם

אני יליד תל אביב, חייתי רוב חיי בתל אביב ועדיין אני מגיע לתל אביב לפחות פעמיים בשבוע אז אל תבכו לי כאילו אתם על איזה כוכב לכת שהחוקים בו שונים לחלוטין מכדור הארץ.

חבר טוב מאוד גר בשכונת ביצרון, שם כל הבתים הם דו קומתיים וכמעט כל הדיירים שגרים בקומות התחתונות הפכו את החצר הקידמית שלהם לחניה פרטית.

אז נכון, זה מעצבן לראות כל הזמן חניה פנויה רק בכדי להתקרב ולראות שמדובר בכניסה לחניה פרטית אבל לחסום את הכניסה בכוונה? בגלל שלדעתכם הוא לא משלם ארנונה כדין על החניה הזאת?

ירדתם כולכם מהפסים ! :screwy:

איך תמיד אומרים, "רק בישראל!"...

• תוכן חדש...