Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא 106?

106 בערים הגדולות. לערי לווין יש לפעמים מספרים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא בטוח שמדובר במישהו ש"סיפח" לעצמו חנייה ציבורית.

פקחים מסתובבים ברחוב הזה תמיד, כי הוא כחול לבן ודורש אישור חנייה.

ואין ספק שאם זה היה לא חוקי כבר היו מתלוננים.

במקרים כאלו מדובר על עבירה פלילית.

לדעתי הוא רכש את החנייה, או שמדובר בבית פרטי/רב משפחתי שהגיעו להסכם כי יפתחו פתח ויוכלו להחנות שם.

ככה או ככה, זה מאוד מוזר. אני ממש לא בטוח שמדובר בעבירה על החוק.

פורסם
לא הבנתי מה מפריע לך לחנות על הבטון שהוא יצק על הכביש..??

אם הרכב שלו נמצא בפנים, אתה במודע חוסם אותו ומסתכן בתביעה. אם הוא מזמין משטרה קודם כל אתה תהיה חייב לשחרר אותו, והמשטרה לא תבדוק למה הוא בפנים, היא תפנה אותך לעירייה. אז בעצם אם הרכב שלו בפנים, אני לא הייתי מסתכן לחסום אותו בכוונה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

כולכם סתם מיילילים על מר גורלכם שאין לכם בית פרטי שמאפשר גם לעשות חניה פרטית.

לא רק שאין שום בעיה חוקית בעניין, אני גם לא רואה בעיה חברתית/ התנהגותית כאן.

הוא הוריד לך חניה אחת מהרחוב אבל גם הוריד לצמיתות רכב (ולפעמים אפילו שניים) ממצבת הרכבים שחונה ברחו, אז מה בעצם הבעיה פה?

אני לא רואה אף אחד מכם לא עושה לו חניה דומה (במיוחד באיזור בעל חניה בעייתית) אם רק היה לו את האפשרות.

ASAFK,

אני אישית ועוד כמה שכנים שים עליו קצוץ - וחונה או לא חונה, חונים על הכניסה שלו (יענו אם הוא שם הוא לא יכול לצאת ואם הוא לא שם הוא לא יכול להיכנס). החוצפן מתקשר אל אנשים בלילה שיזיזו את האוטו, גם אישתו צורחת באינטרקום, אבל נשלחים לעזאזל. ... וכשהוא ראה אותי, פתחתי את תא המטען, יש לי ארגז כלים גדול, וסידרתי את תא המטען כך שהוא יראה את הלום הגדול וגם שיהיה בינינו קשר עין. .. 

... בקבוצת הפייסבוק של השכונה (כן, יש לשכונה קבוצת פייסבוק שהוקדשה למאבק מוצלח באופן חריג בעירייה בנושא מסויים. לא, לי אין פייסבוק) כולם התלכלכו עליו וברחוב אנשים הבהירו לו מה הם חושבים עליו ועל משפחתו. לא נעים לחיות ככה, כנראה אי אפשר לשים קצוץ על כל כך הרבה אנשים כל כך הרבה זמן.

היית עושה לי כזה דבר הייתי מצלם את כולכם חוסמים אותי בכוונה, מכין תביעה יפה שלא שוכח להזכיר את הלום היפה שטרחת להראות לי, מביא את כל העתקי הפייסבוק של הלכלוכים שלכם, מזכיר כמה פעמים בתביעה את המילה "חרמות" ומלביש עליכם תביעה נחמדה שהייתה מסדרת אותי לכמה זמן.

אתה לא מבין שזה אתם "האיש הרע" בסיפור הזה ולא ההוא עם החניה הכשרה?

וסתם הערה קטנה לסיום, הוא לא עבריין כאשר הוא נוסע על המדרכה, החוק בפרוש מאשר נהיגה על המדרכה בתנאי של מעבר מהדרך לחניה פרטית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ועל זה נאמר הקנאה לעיתים הורגת...

מחזק את דברי bagira ! ומוסיף גם, מה מפריע לך אסף ? שיחנה ? מה כאב לך ? שהוא עשה את זה ואתה לא ? יופי שיהנה, למה אתם מחפשים רק כעם אחד לשני איפה ההוא לא היה בסדר, במקום לותר, וואלה ביננו לבין עצמנו לא נצליח להגיע לשלום אז עם הערבים ? אם זה מה שעושה לו טוב שיעשה, ותר, מה גם שלך יש רכב חברה כמו שהזכרת שבמקסימום יתקנו לך, ולו יש רכב פרטי אם כבר נכנסת לזה.

אתה פשוט לא מסתיר את הקנאה והתרבות המכוערת של הישראלי , תסלח לי אבל אל תיקח זאת אישית בבקשה ותרד איתי כאן לויכוח על הצד האישי.

פורסם

אף אחד לא יצא נגד חניות פרטיות בבתים פרטים.

ההתרעמות היא על כך שהשכן המדובר עשה דין לעצמו וללא אישורים מהעירייה פתח לעצמו פתח בגדר ע"מ להחנות את רכבו בחצר ובכך לקח מקום חניה ברחוב שיכול היה להיות שהוא היה תופס לעיתים או לעיתים היה מחנה רחוק יותר.

אם השכן קיבל אישורים מהעירייה לא היינו באים אליו בטענות, להפך היינו מפרגנים אבל לקחת את החוק לידיים ולעשות דין לעצמך זה לא מקובל, לא חוקי ואפילו חוצפה.

פורסם

הוא הוריד לך חניה אחת מהרחוב אבל גם הוריד לצמיתות רכב (ולפעמים אפילו שניים) ממצבת הרכבים שחונה ברחו, אז מה בעצם הבעיה פה?

אם הייתה מתוכננת חניה פרטית, בתכניות בניית הכביש הייתה מיועדת אבן מונמכת לבעלי הרכב להכנס לחניות הפרטיות שלהם. מן הסתם אין תכנון של חניות בתוך הבתים ואין תכנון של אבני שפה מונמכים. מה שהבחור עשה, הוא פגע בניקוז מי גשם מהכביש, שעכשיו לא יתנקזו יפה במורד הרחוב לקולטן, אלא יעקפו את הבטון שהוא שפך שם ויווצרו שלוליות על הכיש. חוץ מזה, הוא הרס חלק מקיר נקיון שמפריד את השטח של הבנין מהמדרכה, שהוא מן הסתם רכוש משותף של הבנין ופוגע בחזות הרחוב/בניין. כמו כן סביר בהחלט כי הגינה היא לא שטח פרטי שלו, אלא מקום פתוח לדיירי הבנין לשימוש כל הדיירים (רק יתכן), וחניית הרכב שלו פוגעת בזכותם לשימוש בקרקע.

במקום לותר

צריך צריך לוותר על פגיעה בחזות הרחוב?

פורסם
כולכם סתם מיילילים על מר גורלכם שאין לכם בית פרטי שמאפשר גם לעשות חניה פרטית.

זה בסדר, גם לאדון פרדו אין בית פרטי.

מדובר בבניין ישן מאוד בן שתי קומות וארבע דירות. בניין שאם להאמין לסיפורים של סבי ז"ל, נבנה ממש עם קום המדינה, הרבה לפני שמישהו חשב על חניה לכל בית.

ועל זה נאמר הקנאה לעיתים הורגת...

מחזק את דברי bagira ! ומוסיף גם, מה מפריע לך אסף ? שיחנה ? מה כאב לך ? שהוא עשה את זה ואתה לא ? יופי שיהנה, למה אתם מחפשים רק כעם אחד לשני איפה ההוא לא היה בסדר, במקום לותר, וואלה ביננו לבין עצמנו לא נצליח להגיע לשלום אז עם הערבים ? אם זה מה שעושה לו טוב שיעשה, ותר, מה גם שלך יש רכב חברה כמו שהזכרת שבמקסימום יתקנו לך, ולו יש רכב פרטי אם כבר נכנסת לזה.

אתה פשוט לא מסתיר את הקנאה והתרבות המכוערת של הישראלי , תסלח לי אבל אל תיקח זאת אישית בבקשה ותרד איתי כאן לויכוח על הצד האישי.

מה הקשר לשלום עם הערבים עכשיו? גם אם מחר נחתום על הסכום שלום עם כל מדינות ערב, אני מצפה שהם יכבדו את ההסכמים והחוקים שנקבעו במסגרת ההסכם בדיוק כמו שאני מצפה שאנחנו נכבד אותם.

מה שמפריע לי זה שאותו בחור כנראה לקח מקום חניה ששייך לי, לאחותי, לאימי, לדודה שלי, לבן דודה שלי, לבעלה של דודה שלי, לשכן מהבניין ממול ולמעשה לכל אחד מתושבי העיר והפך אותו למקום חניה משלו. אם הייתי בונה צריף באמצע פארק הירקון ואומר לך לוותר לי על השטח שגזלתי מכל תושבי גוש דן כי זה עושה לי טוב, היית מוותר לי? אם הייתי תופס שני מושבים באוטובוס ואתה היית צריך לעמוד כל הדרך מאילת לחדרה רק כי נוח לי יותר לשבת באלכסון היית מוותר לי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ולמעשה לכל אחד מתושבי העיר

ליתר דיוק, לכל העולם. כל מי שירצה לחנות שם - יכול. יתרה מכך, אני יכול להחנות שם את הגרוטאה שלי עם טסט ל-3 חודשים ללא תזוזה. הוא לא יוכל להכנס.

פורסם

בעצם זה שהוא פתח לעצמו חניה, הוא סגר חניה אחת ברחוב לצמיתות כי אתה לא יכול להחנות בכניסה לחניה שלו אף פעם.

זה בעצם כאילו הוא קבע שברחוב יש לו חניה פרטית משלו ולאף אחד אסור להחנות שם, תאר לך שעוד כמה היו מספחים לעצמם חניה פרטית על הרחוב? אתה זה שהיה נשאר בלי חניה כי להם יש חניה "פרטית".

והתביעה שלך לא היתה זוכה בשום כלום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אף אחד לא יצא נגד חניות פרטיות בבתים פרטים.

ההתרעמות היא על כך שהשכן המדובר עשה דין לעצמו וללא אישורים מהעירייה פתח לעצמו פתח בגדר ע"מ להחנות את רכבו בחצר ובכך לקח מקום חניה ברחוב שיכול היה להיות שהוא היה תופס לעיתים או לעיתים היה מחנה רחוק יותר.

אם השכן קיבל אישורים מהעירייה לא היינו באים אליו בטענות, להפך היינו מפרגנים אבל לקחת את החוק לידיים ולעשות דין לעצמך זה לא מקובל, לא חוקי ואפילו חוצפה.

אני מבין את הטיעונים נגד (עצם מקום החניה גוזל שטח חניה השווה לרוחב הכניסה ברחוב). אבל בעצמך אמרת שאם הכל היה עם אישורים זה היה בסדר גמור. ואני שואל את עצמי, מה זה משנה *לך* אם זה באישור או לא. אתה לא נפגע ישירות מכך וגם אם הוא היה משלם תוספת ארנונה זה לא היה מפנה לך מקום חניה ברחוב.

נראה לי סתם צרות עין.

גם במקומות עם בעיות חניה עדיין קימות חניות פרטיות ואף אחד לא עושה דין לעמצו וחסום אותן. אתה בכלל לא יכול לדעת אם הדבר נעשה באישור העיריה או לא והאמת שזה גם לא עניינך. העיריה אחראי על מקומות חניה, תתלונן על העיריה. אם הוא גזל מקום חניה ללא אישורים שהעיריה תטפל בזה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לא רק שאין שום בעיה חוקית בעניין, אני גם לא רואה בעיה חברתית/ התנהגותית כאן.

נראה לי סתם צרות עין.

אלא אם כן אתם כותבים בציניות, אז אתם בדיוק הבעיה של המדינה, ולא צביקה.

הבן-אדם סיפח לעצמו חניה לצד המדרכה שעכשיו אף אחד לא יכול/מעיז לחנות בה. זו הרי ביריונות במיטבה, ואתם מצדיקים את זה. :roll:

ראיתי דברים דומים בת"א, אבל רק במקומות בהם ממילא לא ניתן לחנות לצד המדרכה, ואז זה איכשהו נסבל. אבל לגזול כך סתם חניה מדרי הרחוב? WTF? אלה אנשים אלימים (כן, בפירוש כך), שרק אלימות מדברת אליהם, לצערי הרב (בין היתר משום שלמשטרה יש המון דברים אחרים לעשות, כגון לתפוס סטודנטים חוצים במעבר חציה קטן ליד האוניברסיטה, כשהרמזור אדום רחמנא ליצלן)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני מבין את הטיעונים נגד (עצם מקום החניה גוזל שטח חניה השווה לרוחב הכניסה ברחוב). אבל בעצמך אמרת שאם הכל היה עם אישורים זה היה בסדר גמור. ואני שואל את עצמי, מה זה משנה *לך* אם זה באישור או לא. אתה לא נפגע ישירות מכך וגם אם הוא היה משלם תוספת ארנונה זה לא היה מפנה לך מקום חניה ברחוב.

נראה לי סתם צרות עין.

גם במקומות עם בעיות חניה עדיין קימות חניות פרטיות ואף אחד לא עושה דין לעמצו וחסום אותן. אתה בכלל לא יכול לדעת אם הדבר נעשה באישור העיריה או לא והאמת שזה גם לא עניינך. העיריה אחראי על מקומות חניה, תתלונן על העיריה. אם הוא גזל מקום חניה ללא אישורים שהעיריה תטפל בזה.

גם מה אכפת לי אם מישהו חונה בחניית נכים? הרי אני לא משתמש בחניה הזאת אף פעם.

ומה אכפת לי אם מישהו נוסע נגד כיוון התנועה? הרי אני בכלל באותו כיוון כמוהו

ומה אכפת לי אם השכן שלי עושה מסיבת רחוב המונית עם מוזיקה אתנית? הרי יש לי חלונות כפולים בבית.

ואפשר להמשיך עם זה עוד.

יש חוק מסיבה טובה וצריך לפעול לפיו אחרת כל אחד היה עושה מה שבא לו והיה כאוס ברחובות (אהה.. בעצם זה מה שכבר קורה במדינה).

אולי זאת הסיבה שבגללה אני במשטרה.

פורסם

איזה השוואה דמגוגית, ההשוואה הנכונה היא "ואם הוא בונה פרגולה ללא רשיון". אז כן זה לא עניינך, שהעיריה תשבור את הראש.

אתם בעצמכם אמרת שאם יש לו אישור אז אין לכם בעיה עם זה. אז מה זה משנה אם יש לו או אין לו. הרשיון מהעיריה אינו משפיע לכאן או לכאן על מספר החניות ברחוב.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הבן-אדם סיפח לעצמו חניה לצד המדרכה שעכשיו אף אחד לא יכול/מעיז לחנות בה. זו הרי ביריונות במיטבה, ואתם מצדיקים את זה. ...אבל לגזול כך סתם חניה מדרי הרחוב? WTF? אלה אנשים אלימים (כן, בפירוש כך), שרק אלימות מדברת אליהם

יש חוק מסיבה טובה וצריך לפעול לפיו אחרת כל אחד היה עושה מה שבא לו והיה כאוס ברחובות.

אולי תראו לי שניכם על בסיס אילו חוקים אתם קובעים שמדובר בגזלנים אלימים ועל בסיס איזה עובדות (מעבר לנבירה בדואר שלא שלכם) אתם מבססים את זה שהחניה לא חוקית ולא דווחה כראוי.

אתם כמו ילדים בגן שמיללים לגננת "למה יוסי כל הזמן משחק במשאית ואני יש לי רק קוביות".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...