Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה לאדם שרכש סופר מיני אוטומטית/ידנית בקרוב לכ100 אש״ח בעבר? התשובנ פשוטה, סופג ירידת ערך גבוהה מהרגיל וזהו. עם ישראל ישמח בצרתו של זה ובעל הרכב יקלל את ההנחה שעושה טוב להמונים. דברים כאלה קורים, בייחוד כשלפני שנים שילמו מחיר מופקע על רכבים כאלה. כשאתה משלם מחיר סופר גבוה על מוצר שאמור להיות זול משמעותית אל תתפלא אם בוקר אחד העם שאיתו אתה נמנה יתעורר ויבין שעשקו אותו.

יש לי שכן שרכש לפני כ3 חודשים טויוטה יאריס חדשה בכ100-110 אש״ח (חדש מיבואן)

מדובר ברכב מיני עם תיבה אוטומטית, אפילו חלונות חשמל מאחור אין.

במחירים האלה אני אכן מרגיש שנשארנו שנתיים מאחור, ושיבואן טויוטה כנראה לא יודע מה הולך מסביבו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בפעם השלישית, על מנת שהשמע ברור עוד יותר.

אחוז די גבוה מהנהגים (ובמיוחד נהגות) לעולם לא יסכימו לוותר על תיבה אוטומטית, ובשל כך כל הדיון אינו רלוונטי כלל.

כן, אשתי לא מוכנה לנהוג על ידני, אבל מדובר ברכב שני אז מה אכפת לי שהיא לא תנהג עליו?

אני בתור אחד שהיה נעול על אוטומטי עד לפני שבועיים, פותח עכשיו את הראש ושוקל קניית רכב ידני.

פורסם
מה קורה לאדם שרכש סופר מיני אוטומטית/ידנית בקרוב לכ100 אש״ח בעבר? התשובנ פשוטה, סופג ירידת ערך גבוהה מהרגיל וזהו. עם ישראל ישמח בצרתו של זה ובעל הרכב יקלל את ההנחה שעושה טוב להמונים. דברים כאלה קורים, בייחוד כשלפני שנים שילמו מחיר מופקע על רכבים כאלה. כשאתה משלם מחיר סופר גבוה על מוצר שאמור להיות זול משמעותית אל תתפלא אם בוקר אחד העם שאיתו אתה נמנה יתעורר ויבין שעשקו אותו.

יש לי שכן שרכש לפני כ3 חודשים טויוטה יאריס חדשה בכ100-110 אש״ח (חדש מיבואן)

מדובר ברכב מיני עם תיבה אוטומטית, אפילו חלונות חשמל מאחור אין.

במחירים האלה אני אכן מרגיש שנשארנו שנתיים מאחור, ושיבואן טויוטה כנראה לא יודע מה הולך מסביבו.

יבואן טויוטה יודע מצויין מה שמתרחש סביבו.

רוב מכוניות הסופר מיני האוטומטיות נמכרות סביב ה 90-100K והוא סה"כ מיישר קו עם כולם.

האוטומטיות היחידות שזולות משמעותית הו הסוזוקי אלטו שאינה ראוייה למאכל אדם בגירסה זו, וכנ"ל היונדאי I10 1.1, והקיה פיקנטו שאכן נמכרת במיספרים גדולים יחסית, אבל זו מכונית מיני על כל המשתמע מכך.

נכון לרגע זה, מוצעות ביד 2 84 שברולט ספארק ו 95 סוזוקי אלטו ידניות למכירה.

לא נראה לי שנרשמה התנפלות רבתי, אבל מצד שני הנחמה מגיעה בדמות ירידת ערך מוחלטת קטנה יותר.:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, איבדתי אותך לחלוטין.

אתה אולי משווה חדשה למשומשת אבל אל תשליך את זה עליי, אני עדיין לא משווה אוטומטית לידנית.

אוטומטית חדשה ניתנת להשוואה רק לאוטומטית חדשה אחרת (גם אם מקטגוריה אחרת), כנ"ל לגבי ידנית, כנ"ל לגבי משומשות.

אם משווים אוטומטית מול אוטומטית אז רוב האנשים ירכשו פיקנטו אוטומטית ולא מזדה 2 אוטומטית ב 30K ש"ח יותר! :shock:

אותו כנ"ל בדיוק בשוק האוטומטיות והשוואה של מיני חדשה אל מול סופר מיני משומשת (או שזה היה הפוך) כלל לא ברורה לי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הפיקנטו האוטומטית מיועדת ללקוחות פרטיים. מאזדה 2 מיועדת לליסינג והמחיר שלה בהתאם.

ככה אפשר לתת "הנחה" של 20% על מאזדה 2 מהשכרה\ליסינג, כשהמחירון הוא בעצם פיקציה הזויה.

נתקלתי בזה לאחרונה כשהתעניינתי בפיאט פנדה בקל אוטו. פותחים לוי יצחק, המחירון הוא 53K לפנדה בת שנתיים, לפני הנחה של 20%. אבל זה מגוחך! ניתן להשיג את הפנדה חדשה ב-58-59K. אז איך יכול להיות שרכב בן שנתיים יעלה 5-6K פחות מאחד חדש?

בולשיט טהור...אבל אם יש פראיירים שקונים, אז לבריאות.

• תוכן חדש...