Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפנדה לטעמי נראת לא משהו בכלל אני לא הייתי רוצה לסוע ברכב כזה, 2 בעלי מוסך משום מה אמרו לי לא לגוע בפיאט ובתור חייל ללכת על הסיריון.. הסיריון טיפה יותר יקרה + מראה נשי לעומת הגרנדה. כן המראה מאוד חשוב לי אחרי החסכון, אבל הביקורת שלהם על פיאט די הרתיעה אותי. מה אתם אומרים?

פורסם

שהם חיים בסרט.

מה שכן, אם אתה תתחזק אצל "מוסכניק" את הפיאט שלך, מהר מאוד תאכל קש.

פיאט מחזיקים במוסך מורשה או במוסך מתמחה עם חלפים מקוריים בלבד, לא תחליפי סיני.

פורסם
שהם חיים בסרט.

מה שכן, אם אתה תתחזק אצל "מוסכניק" את הפיאט שלך, מהר מאוד תאכל קש.

פיאט מחזיקים במוסך מורשה או במוסך מתמחה עם חלפים מקוריים בלבד, לא תחליפי סיני.

אני באתי ממאזדה 323 לאנטיס 2001, אומרים שיפניות יותר זולות מהאיטלקיות במוסך..

והמאזדה לא הייתה זולה מבחינתי :\

בכל אופן, הגרנדה פשוט עושה לי את זה משום מה.. יום חמישי אני עושה סבב בחברות ליסינג לראות מה המצב שם.

אולי נחזור כבר עם רכב.

יש טיפים לבדיקה?

פורסם

היפאניות בוודאות לא יותר זולות במוסך. חלקים מקוריים למאזדה במיוחד אינם זולים.

מה שכן, יש חלקים תוצרת סין שיכולים להוזיל עלויות, אבל אני אישית לא נוגע בהם.

פורסם

לא מסכים איתך, חברות הליסינג רושמות 40 ובכיף אני מוריד אותם בסביבות ה15%. מקסימום אני יוציא 34k במקרה הכי גרוע

פורסם

אלה לא רכבים שיש בד"כ בחברות ליסינג...הן מחזיקות רכבים בני 3. נדיר מאוד למצוא רכב ליסינג בן 4 (אני מצאתי אחד כזה וזה אירוע נדיר ביותר) ורכב השכרה בן 4 זה לא משהו שבכלל הייתי חושב לפזול לכיוונו.

אם אתה מדבר על סוחרים רגילים, אז כבדהו וחשדהו.

פורסם
מה עם דייהטסו סיריון או יונדאי אקסטט

סיריון יקרה וחיצונית לא כזאת אהבתי אותה, נראת לי נשית מידי..

אקסט הרבה אמרו לי עלייה, אבל איפה החיסכון פה? לאמא שלי יש אחת כזאת אוטומט וצריכת הדלק שלה היא 1:10.

מה שכן נסעתי בשברולט אוואו 1400, רכב ממש נחמד יש לו תאוצה והוא יפה מבפנים.

אבל עדיין לא משתווה לקרסוליים של הגרנדה לדעתי.. היום נסעתי על הגרנדה פעם ראשונה והתרשמתי מהרכב פלאים

• תוכן חדש...