Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש במסגרת יישור קו ברכב הוחלף תרמוסטט. כשאני נוסעת בכבישים מהירים הטמפ' באופן קבוע נשארת על ה70 מעלות.

כשהאוטו עומד בפקקים רק אז הטמפ' עולה ל90 ואף יותר. היום אמר לי מוסכניק שכנראה החליפו לי תרמוסטט לא תקין.

האם מישהו מהמומחים חושב אחרת ?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש דרך לדעת בלי לפתוח - מדליקים את המנוע שכהוא קר ונוגעים בצינור המים שמחובר לטרמוסטט (בזהירות המתבקשת) הוא צריך להיות קר לגמרי עד שמהנוע מגיע לטמפ' הפתיחה ואח"כ להתחמם מייד.

פורסם

אם בכבישים מהירים הטמפ' קבועה על 70 אז כנראה הטרמוסטט לא תקין ז"א לא נסגר עד הסוף.

לכי למי שהתקין את הטרמוסטט שיאבחן ויתקן את הבעיה. טרמוסטט תקין אמור להיפתח ב82 מעלות.

פורסם

שלום רב, לא כל יום פסח !

לרוב צינור עליון הוא הצינור המחובר לבית התרמוסטט!

בנגיעה בצינור עליון או תחתון, לא ניתו לאבחן את תקינות, או מקוריות התרמוסטט.

אך סביר להניח שהמידע שקיבלת על תרמוסטט, לא מקורי, הנפתח מוקדם מדי , ואו נסגר חלקית,הוא אכן נכון.

יש לחזור למוסך, ולהתעקש על החלפת תרמוסטט מקורי ואכותי שימנע הורדת התרמוסטט ל70 מעלות, דבר שאמור למנוע חימום יעיל בתא הנוסעים, ישפיע לרעה על טמפרטורת עבודה יעילה של המנוע, והרעה של תצרוכת הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

א. אם את מאיזור המרכז ממליץ על מוסך ר.מ. עננים בקיבוץ גלויות לשעבר מורשה פיג'ו סיטרואן.

ב. יש לבצע החלפה לטרמוסטט מקורי בלבד, קיים הסיכוי ששמו לך באוטו טרמוסטט של יפנית, חבל על המערכת קירור ועל הראש מנוע של הרכב.

ג. דאגי למלאות נוזל קירור מקורי של פיג'ו סיטרואן הנקרא טקניק זה שיבטיח עבודה תקינה של מערכת הקירור בצורה היעילה והטובה ביותר.

ד. כמובן לאחר החלפת טרמוסטט יש לוודאות שנוקז האוויר ממערכת הקירור והמאווררים פעלו בשתי המהירויות הקיימות וזאת שלול בעיות עתידיות העלולות לגרום לפריצת אטם ראש עקב התחממות יתר.

נסיעה בטוחה וזהירה!.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני מעדיף ככה , החלפתי כבר 3-4 פעמים טרמוסטט, מקוריי ופעמיים חליפי ובשניהם יש את אותה התסמינים של הגברת למעלה , הטרמוסטט המקורי נפתח ב-89 מעלות. בנסיעה בין עירונית קבועה המחוג יורד לרבע בעמידה מגיע לחצי. אני מעביד את הרכב שלי קשה לכן העדיפות שלי שהמחוג תמיד יהיה טיפה מעל הרבע בנסיעות בין עירוניות.

מדובר על 106GTI.

פורסם

רק בגלל שאתה מעביד את הרכב שלך קשה עדיף לך שהמנוע יהיה כל הזמן בטמפ' עבודה, זאת הטמפ' האידיאלית מבחינת צריכת דלק וכן הבלאי על המנוע קטן יותר בטמפ' עבודה. לא סתם יצרו את הטרמוסטט שיהיה סגור עד אזור ה90 מעלות+-!!

פורסם
רק בגלל שאתה מעביד את הרכב שלך קשה עדיף לך שהמנוע יהיה כל הזמן בטמפ' עבודה, זאת הטמפ' האידיאלית מבחינת צריכת דלק וכן הבלאי על המנוע קטן יותר בטמפ' עבודה. לא סתם יצרו את הטרמוסטט שיהיה סגור עד אזור ה90 מעלות+-!!

בהחלט צודק , עשי כדבריו ותראי אשכרה שתצרוכת הדלק יורדת.

פורסם

פניתי היום בבוקר למוסך שהחליף לי לפני חודש את התרמוסטט, טענתי שהוא פגום. הסברתי לו כל מה שכתבתי פה והחוצפן הזה אמר לי שככה זה צריך להיות ואם אני מתעקשת הוא יחליף לי לאותו סוג(סיני) .אמרתי לו שלא עשיתי בזה כלום כי הבעיה תחזור והוא פשוט לא היה מוכן להקשיב!! מסוג המוסכניקים שעושים שם רע לכל בעלי המקצוע!!!

אין לי ברירה אלא לפנות למוסך שמתמחה בצרפתיות ולשלם שוב פעם!!

לא יודעת מה מעצבן יותר- עוגמת הנפש או התשלום....

פורסם

זה דבר ידוע בפיג'ו... ולא רק ברכב אחד.

ידוע שטמפ' המנוע בפיג'ו מופיעה על 70+- מעלות בזמן נסיעה בינעירונית ואילו בעיר אף עובר את ה90 מעלות.

סער.

• תוכן חדש...