Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ויליס FC בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך למאמר באתר של תעשית הרכב הישראלית

http://israelmotorindustry.org/obscure_jeeps/

הנה פרסומת שנתקלתי בה הבוקר (ותודה לידידי יורם שבמסגרת חרישת העיתונים לצורך מחקריו, דואג להעביר לי באדיקות ובמסירות כל מה שקשור לרכב...)

המודעה היא משנת 1959

attachment.php?attachmentid=278841&d=1332049961

Whillys coe 1959.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

הנה פרסומת שנתקלתי בה הבוקר, משנת 1959

איזה יופי! והעברית משעשעת לא פחות...

אוסיף לכתבה.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

למישהו יש מושג כמה כאלו נמכרו? המשאית הזו משכה את עיניי כבר מזמן ועד כה שמעתי רק על שתיים שלוש שהגיעו ככבאיות.

האם יש עוד כאלו שמתחבאות בארץ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
למישהו יש מושג כמה כאלו נמכרו? המשאית הזו משכה את עיניי כבר מזמן ועד כה שמעתי רק על שתיים שלוש שהגיעו ככבאיות.

האם יש עוד כאלו שמתחבאות בארץ?

בחיפה הורכבו בין 65 ל- 70 יחידות, בין השנים 1957-1961. מהן נמכרו בישראל לפחות 11 (להערכתי - קרוב יותר לעשרים).

האם מתחבאות כאלו בארץ (הכוונה להרכבה מקומית)? ייתכן, אבל הסיכויים אינם גבוהים: האחרונה שבהן ירדה מהכביש לפני קרוב ל- 45 שנים...

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

ירדו מהכביש ב67? למה? מה גרם לרכב כזה לנוע רק 6 שנים?

אם אני לא טועה חלקים מכניים רבים (אם לא כולם) באו מהג'יפ הרגיל, ככה שחלקי חילוף לא חסרו, מה מנע מהן לנוע 20-30 שנה לפחות? כמו רכבי עבודה אחרים?

המעניין זה שכמעט ולא נתקלים בתמונות של משאיות כאלו, כאילו הן לא היו קיימות כאן מעולם.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

איני בקיא בהיסטורית הרכב, אך כנראה שאנשים אז קנו טנדרים של GM, פורד, דודג', פג'ו,

לגבי השאלה של למה ירד הג'יפ המרהיב (והמרעיב) הזה אחרי 6 שנים מהכביש,

לדעתי התשובה טמונה במנוע ההוריקן, מנוע 4 צילינדר, בנפח 2,200 סמ"ק

לא חזק במיוחד להניע את הכלי הכבד, (שאני מאמין ששקל לפחות טון וחצי יותר מג'יפ CJ פתוח וקל)

לכן גם לא היו עליו קופצים, לעומתו, הוצעו בארץ טנדרים עם מנועי 6 ו8 צילינדר חזקים יותר,

לכן אני מאמין שמי שנזקק לטנדר דווקא פנה יותר לכיוון של פורד וGM,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...