Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מנוע - סמוראי 1994

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני לפני קניה של סמוראי שנתון 1994 ידני כמובן, המנוע גמור..רציתי לדעת כמה יעלה לי שיפוץ קומפלט לשנתון הזה ולהמליץ לי על מוסך באיזור עמק יזרעל והצפון שמתמחה בכלים מהסוג הנ״ל  

פורסם

אהלן

בזמנו עשיתי שיפוץ מנוע לסמרואי מנוע 1000 הפרוייקט המצולם מופיע שם תחפש לפי השם משתמש tamirbike

עלות מוערכת במידה ואתה מבצע בבית בסביבות 2000-2200 תלוי אם צריך בוכנות או לא

אם אתה צריך הפנייה לחלקים צור קשר באישי

בהצלחה

פורסם

שלום רב !

אני מניח שהוא מדבר על סמוראי 1300 מוזרק, העלויות גבוהות יותר העבודה מסובכת יותר, ומבלי להעליב, אינה מתאימה לעבודה בתנאי בית, ללא ניסיון מוקדם, אם הרכב נמכר במחיר רצפה, יש כדאויות כלכלית על חיפוש מנוע תקין, במידה ולא חפש לך סמוראי אחר עם מנוע תקין.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מנוע הסמוראי הוא פשוט ואין שום חשיבות אם מדובר בדגם הזרקה או קרב׳

אוברול מלא הוא עדיין ניתוח למנוע. אם יש לך סבלנות, ידע טכני, יכולת ומקום לעבוד אפשר וכדאי לבצע לבד (לי לא היה).

למצוא מנוע של סמוראי שווה ערך למחט בערמת שחט מה שגם החלפת מנוע בבית בעייתית משהו מבחינת רישוי.

בדר״כ לוקחים מנוע של סוויפט מייבוא וגם שם יש לבצע שינויים, להעביר אגן שמן, גל זיזים, מפלג, סעפות והזרקה (מקווה שלא שכחתי כלום).

על הדרך רצוי לבצע החלפת אטמים ומחז״ש מלאה, טיימינג, גומיות שסתומים, שלייף לשסתומים ולראש ועדיין לדעתי קנית חתול בשק (כי אין לך מושג מה מצב הבוכנות).

אוברול, במידה ומבוצע כמו שצריך יחזיק לא מעט זמן ניתן לך מנוע חדש בעלויות דומות. העלויות הן פחות או יותר: אוברול מלא בין 6000-8000 ש״ח אצל בעל מקצוע

מנוע מייבוא כולל עבודה בין 6000-7000 ש״ח

אופציה מעניינת נוספת אם כי יקרה היא שתילת מנוע 16v של ג׳ימני 1999-2000 (מתאים להאוזינג של הגיר בול) כולל המחשב ומערכת ההזרקה. מנוע חזק יותר וחסכוני יותר אבל יקר יותר, עלויות מדברות על 10k בקלות.

באיזור ע. יזרעאל אני לא מכיר אף אחד, אם תרצה המלצה למישהו מאיזור המרכז אתה מוזמן לפנות בפרטי.

צחי

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

• תוכן חדש...