Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פורד פוקוס 2006 .

לפני יומיים היתה בעיה ולאחר בדיקה של חבר מכונאי הסתבר שיש בעיה עם אחד הצילינדרים. הרכב עבד רק על שלושה צילינדרים כי באחד מהם היתה רטיבות שגרמה לחלודה. לאחר שפירק וניקה האוטו נוסע כעת נהדר אלא שהוא לא ידע לאמר מאין הרטיבות.

אני מתכוון להכניס ללא קשר את הרכב לטיפול שנתי. יש לכם מושג ממה הבעיה שתיארתי יכולה לנבוע? מה סדר גודל של תיקון כזה? אני די חושש מזה שבמוסך יתלבשו על זה והתיקון יעלה המון.

• ספונסר פורום
פורסם

ההודעה שלך מאוד מבלבלת, איך בדיוק החבר הגיע למסקנה שיש חלודה בצלינדר ללא פירוק ראש מנוע?

בכל אופן, אם אתה מתעקש ללכת למוסך מורשה אז פנה לדני הולנדר ממוסך רכב דוד אשר יושבים ברחוב נירים 8 בת"א.

מדובר במוסך מורשה מאזדה/פורד מאוד ותיק ומקצועי.

פורסם

לעיתים ישנה הזעה של נוזל קירור מפקקי המים בראש המנוע,בגלל המבנה המיוחד בפוקוס הם יכולים לחדור לראש הפלג ולגרום לזיופים של הצתה.בדוק את מפלס נוזל הקירור ובמידה וחסר אני ממליץ לגשת למוסך שמתמחה בדגם לתיקון הבעיה.

פורסם

כאחד שעבר את הרכב הזה לאורכו ולרחבו .נכון שהבעיה מגיע עם הגשם .על מיכסה המנוע יש בית מתז{שפריצר}יש אטם הוא מתיבש וגורם למים לחדור לבית המצת ולגרום למנוע לרעוד ולהדליק תקלת מנוע .אתה לא מאמין כמה מים נכנסים בזמן הגשם יצא לי כמעט חצי כוס מים .תמשוך את חוט ההצתה ותבדוק כך חתיכת בד עם מברג ארוך ותייבש את זה .תגיד למכונאי שלך שהחודש לא מחליפים ארון במטבח

פורסם

תודה לכל המשיבים.

למי ששאל איך אני יודע אז חבר חיבר את הרכב למחשב וראה שיש בעיה בצילינדר. הוא אכן פירק ויבש וראה חלודה.

הוא עשה את המקסימום במסגרת מה שיכל לעשות בחניה הביתית שלו. הוא ניסה לאתר את מקור הרטיבות וחשב שאולי זה מהמים של המגבים . אבל כנראה שלא. לאחר שניגב וניקה הוא השאיר את הרכב לעבוד כ- 10 דקות והוא עבד 10 אבל עדיין נראה שנוצרת לחות. בינתיים הספקתי לנסוע עם הרכב כ- 100 ק"מ והכל נראה בסדר.

החשש שלי הוא שאם אני מגיע למוסך ומספר את הסיפור הזה הם כבר יעשו מזה סיפור גדול שיעלה לי לא מעט.

פורסם

תסתפק בשתי התשובות הראשונות שקיבלת.

לא נכון לומר שיש חלודה בצילינדר זה מטעה אנשים, החלודה נמצאת כתוצאה מחדירת המים סביב המצת ולא בצילינדר.

רצוי להתחיל באטימה של המתיז ובמידה ועדיין קיימת חדירת המים אז להוריד מכסה שסתומים ולבדוק את מצב פקקי האטימה בראש המנוע.

פורסם

נשמע שהסיבה לרטיבות יכולה להיות פשוטה למדי

האם ברגע שאוטמים את המקור לרטיבות עושים משהו בנוגע לחלודה שכבר יש?

חלודה בצילינדר או בכל מקום סמוך אחר מהווה בעיה גדולה שתצריך תיקון יקר או שיש פיתרון לזה?

• תוכן חדש...