Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה בשועל וציריה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע, לחמשת קוראי (שנים מהם הם הבנים שלי..:wink: ), לשועל הקשיש נשברה ציריה אחורית בטיול האחרון לנגב. זה לא מנע ממנו להמשיך בטיול, עם עזרה מידי פעם של צעיר הדורות במשפחת ג'יפ. יאמר לזכותו של השועל הותיק שלא חשב לרגע להשאיר אותנו בשטח וכך חזרנו הביתה, ממצפה רמון על הנעה קדמית בלבד. מאחר ואת תודתי לחברים שעזרו וליוו כל הדרך הביתה, כבר הבעתי, נשאר לי רק להודות לשועל. לאחר פירוק ואבחון של התקלה ומהות החלקים שיש צורך להחליף, הזמנתי שני לגרים מקוריים מתוצרת טימקין, ציריה מתוצרת ארצות הברית, שימסים לכוונון ואטמים. הצעות לקנית הלגרים בארץ הניבו מחיר כמעט פי 3 מהיבוא ומאחר ורציתי את המקוריים, אלו שעבדו שם כבר 70 שנה, הזמנתי מחו"ל. גם סיפור הציריה הניב הצעות מחיר בארץ, לציריות משומשות, כאילו מחירן מזהב... והזמנתי גם אותה מחו"ל. מתוצרת ארצות הברית, מעט עבה יותר מהמקורית אך עם שיניים ופלנצ" מתאימים.

לפני שבוע החלקים הגיעו ושלשום לקחתי את השועל למוסך, שאיפשר לי לעשות את העבודה בעצמי, עם פיקוח כמובן. הייתם צריכים לראות את העיניים של המכונאים ושאר הלקוחות למראה מסדר המפקד של החלקים.... לשאלתם, עניתי שצריך תיעוד. אחרת בפורום של המועדון לא יאמינו לי...

אז אחרי ניקיון יסודי של בית הדיפרנציאל וחיבורי הציריות לגלגלים, רחצתי ידיים וצילמתי.

מבחוץ, מבפנים ואפילו מצד לצד... שימו לב לברגים המקוריים מתוצרת פורד, עם האות f על הראש הבורג. תוך כדי חיפוש חלקים, הסתבר לי שהסרן עצמו, גם הוא מתוצרת פורד ואפילו מסדרת הפרוטוטייפ GP שבאה לפני GPW הסטנדרטית. באמת זקן, השועל.

כמובן שגם בסוף העבודה, לפני ואחרי הצביעה, נערך צילום נוסף והרי התוצאות:

IMAG0009.jpg

IMAG0010.jpg

IMAG0011.jpg

IMAG0012.jpg

IMAG0013.jpg

IMAG0023.jpg

IMAG0026.jpg

IMAG0016.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

ועוד כמה תמונות...

IMAG0014.jpg

IMAG0015.jpg

IMAG0017.jpg

IMAG0019.jpg

IMAG0022.jpg

IMAG0024.jpg

IMAG0027.jpg

IMAG0028.jpg

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

כל הכבוד על העבודה היסודית וההקפדה על מיסבים באיכות גבוהה.

גם בצה"ל השתמשו אך ורק במיסבים של טימקן, ותמיד עיניינה אותי הסיבה - איכותם הגבוהה או שהם ניתנו כחלק מהסיוע הביטחוני?

סוף סוף השועל חדל להיות סובארו וחזר להיות ג'יפ..:lol:

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אחרי שיצא מהניתוח, בריא, נשאר רק לעשות לו חיסון שנתי בקומפיוטסט ואז נחזור לפעילות רגילה.

פורסם

ככה יעשה לציר שנשבר...

כל הכבוד על העבודה היפה והיסודית.

הגיפ שלך תמיד גונב את ההצגה.:mm_yeah:

שלמה דן גדרון

פורסם

עבודה יפה, חלקים איכותיים, תהנה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

בתור אחד שלא מכיר את השועל שלך(אחרי התמונות מהטיולים שלכם אני בדר"כ עוקב, יש שם שועלים מדהימים!) אשמח לראות תמונות שלו. :-)

פורסם
בתור אחד שלא מכיר את השועל שלך(אחרי התמונות מהטיולים שלכם אני בדר"כ עוקב, יש שם שועלים מדהימים!) אשמח לראות תמונות שלו. :-)

התמונה הראשונה של ה"פצייינט" על הליפט במוסך, אחרי התיקון ולפני השטיפה מהאבק שנשאר עליו מאדמת הנגב והתמונה השניה, בתצוגה של מועדון ה5 באוטומוטור.

IMAG0025.jpg

IMG_9361 1.JPG

פורסם

זה במקרה אצל מוסך הנכון בראשון לציון? עדיין בבעלות חיים אם אני זוכר נכון את שמו?

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

עבודה יפה ויסודית

רואים שהרכב מאד קשור לבעליו, לא זנח אותו במדבר ולכן הבעלים מטפח ומטפל בחלקיו כראוי.

החלקים הטובים ביותר ממהדורה משובחת עם שילוח ישיר, כך שבוודאי נראה את השועל בקרוב, מה עוד שהאביב מתקרב בצעדי ענק

ועונת הצייד של השועלים על הפרק.

כל הכבוד.

מצא משה

• תוכן חדש...